arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/05/2013

Uut // Aussie, Yves Rocher & Collection 2000



Yves Rochersi tooteid GERTTU BLOGIS nähes tuli nostalgiahoog peale ja tekkis suur tahtmine see bränd taasavastada, aga netist ei leidnud ma peale kiitvate blogiarvustuste nende kohta mitte mingit infot, mis ajas veelgi suurema isu peale. Uurisin-puurisin Gerttult, et kust ja kuidas neid küll endale soetada saaks. Gerttu oli imermas ja saatis mulle tellimislehe, kus ei olnud küll palju tooteid, aga algatuseks piisavalt. ;) Loodan, et varsti potsatab ka paksem kataloog postkasti.

Proovida olen jõudnud granaatõuna maski, mis lõhnab nagu paradiis ja teeb näo tõesti säravaks. Ka huuleläiget, mis on küll väga ilusat värvi, aga natukene nagu liiga vesine või õline, ei saagi aru. 

Kaasa sai valida tasuta huulepulga, mis on mõnusalt kreemjas ja värvilt igati sobilik igapäevaseks kandmiseks, kui just ei soovi erka suud. :)

Lõpuks hakkas kaupmeestel Eesti naistest kahju ja nad said aru, et ka meie oleme ära teeninud maailma parima juuksehooldussarja. :) Olin ülimalt rõõmus, kui Kaubamaja uudisriiulil neid hüppavate kängurudega Aussie pudeleid silmasin, jippppi! Loomulikult ei mallanud ma enam päevagi oodata ja ostsin kohe ära toote, millest olen kõige rohkem head kuulnud - 3 Minute Miracle Reconstructori, hinnaks 7,70€. Natuke küll kiirustasin, sest Istagramis räägitakse, et Prismas on Aussie tooted imeodavad, nuvott. Šampooni järgi sean oma sammud küll sinna. :)
Ka järgnevad tooted sain endale tänu ühele imetoredale blogijale JASMINILE, kes oli ütlemata armas ja tõi mulle Inglismaalt Collection 2000 peitekreemid ja valgustpeegeldava pliiatsi. Tuhat tänu Jasmin, et nii palju vaeva nägid ja oma reisikohvris ruumi leidsid. ;) Lasting Perfection concealer on ilublogides vist küll kõige rohkem kajastatud ja kiidetud toode, nii et olen uhke üliõnnelik, et saan selle ära proovida. 
Tänaseks ongi kõik, olge armsad!





19 comments:

  1. Kohe, kui kuulsin, et Primas on Aussie soodushinnaga, lippasin sinna ja soetasin omale nende Miracle moist palsami. Sa ajasid mulle ka 3 Minute Miracle Reconstructori "isu" peale, niiet peab vist Prismasse homme tagasi minema. :D
    Collection 2000 peitekreemist ootan suure huviga arvustust, mis loodetavasti ikka tuleb? :)

    http://blogbyjohannaj.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei teagi, Johanna, kas on mõtet arvustada, kui Eestis seda soetada ei saa. ;)

      Delete
    2. Ootan ka arvustust, mis sest, et ei saa! Olen nii palju kuulnud sellest ja oleks tore, kui mõni eestlane räägiks, kas on siis tõesti nii väärt toode nagu räägitakse. :)

      Delete
    3. Tegelikult jah.. aga mulle võid ikkagi kuidagi teada anda kuidas meeldib. :)

      Delete
    4. Ok, teen siis ära. ;)

      Delete
  2. Ma millegipärast arvasin, et Yves Rocher ei eksisteeri enam, aga näe taitsa olemas veel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, mina ka. Ei saagi aru, miks nad nii "põranda all" tegutsevad. :)

      Delete
  3. jään hirmsasti Collection 2000 arvustust ootama, just plaanisin oma õele tellimuse sisse anda, lootuses, et Hispaanias seda brändi ikka müüakse :)

    ReplyDelete
  4. Minul on vanaema Yves Rocheri püsikunde, nii et peaks ka uudistama minema ja midagi temaga koos tellima. :) Ja Aussie isu tekitasid ka. See postitus ei mõjunud üldse hästi mu säästurežiimile. :D

    ReplyDelete
  5. Vaatan, et taustaga oled juba mõtetes kolmapäeval :D

    ReplyDelete
  6. Kas keegi oskab kommenteerida kaua Primas see soodukas kesta võiks? Ma tahaks ka Aussie toodete järgi minna, aga saaks seda teha alles neljapäeval

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma käisin täna Kristiine Prismas ja seal ei olnud Aussie tooteid, vähemalt mina ei näinud? Kes kuskil on näinud Tallinnas?

      Delete
    2. Sikupillis oli küll mingi valik.

      sikindi@blogspot.com

      Delete
    3. Selverites on ka olemas. Umbes 6€. Või vähemalt Talllinna Merimetsa Selveris.

      Delete
  7. Aussie tooted on Prismas allahindlusega 5.juunini :)

    ReplyDelete
  8. Ma kindla peale ei tea, aga kuna Prisma on mu kodupood, siis võin öelda, et soodukad kestavad seal tavaliselt ikka terve nädala, st kusagil nädala keskelt midagi ära ei kao. Aa, ja Genefic, käisin su postituse peale ka neid Aussie'sid vaatamas (suht kosmeetikavõhikuna polnud kunagi varem neid kiiganud) ja ostsin volüümi andva šampooni ära. Loodame, et on hea. :) Näe, kuidas su blogi mõjutab inimest, kes on viimased kümme aastat (jaa, ilma naljata!) vaid Fructist kasutanud...:P Aga AussiehHindadest, kui keegi tahab teada: kõik Aussie šampoonid ja palsamid on Prismas 4.45, ja see kolme-minuti-imetegija 5.10.

    ReplyDelete
  9. Hehee!:) See, et Aussie taas Eesti turul- see uudis on superluks. 90'te lõpus ma peamiselt Aussiet kasutasingi. Nüüd jääb ainult oodata, et mõni kaupmees ka Revloni siinsetele lettidele tagasi tooks. Ahjaa- Collection2000 arvustust ootaks ikkagi- Eestist küll ei saa, aga eks ikka liigutakse maailmas ringi.:)

    ReplyDelete
  10. Oi, no hea meelega alati aitan ja ruumi ei võtnud nad kohvris kohe üldsegi mitte :)Nii armas, et mind niimoodi mainisid :)Pealegi on ju nii mõnus ja hea tunne, kui oled kedagi aidanud ;)

    ReplyDelete

ShareThis