arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/05/2013

Uut // Maybelline, Oriflame, Aussie & Real Techniques


Mõned tooted jõudsid koju, kes rohkem, kes vähem etteplaneeritult, aga kõik väga teretulnud. :))
 Peale Maybelline BBkreemi testri proovimist tõttasin poodi täissuuruses tuubi järgi, sest see sobis mulle tõesti hästi. Ka silmalaineri olin tühjaks joonistanud ja otsustasin selle samuti Maybelline riiulilt valida, sest üle 18€ ostuga sai kingituseks kaasa uue "näpp purki" küünelakieemaldi, mida olen juba ammu tahtnud proovida, aga müügil ei ole kusagil näinud. Mõlemad tooted maksid 9€ ringis, mis on kindlasti liiga palju, sest BBkreemi saab näiteks Maksimarketist umbes 5€ kätte, nagu hiljem avastasin. :)
Aussie šampooni-palsami järgi käisin Prismas, kus need saab praegu soodushinna tõttu kätte 4-5€-ga. Kibelen juba proovima!
 Oriflamest tellisin koju seekord ripsmeseerumi, vaarika-mündi dušigeeli ja eriti ilusas pakendis rulldeodorandi.
iHerb.com -st jõudsid kohale sooduspakkumise aegu tellitud Real Techniques pintslid, mis on ebamaiselt pehmed ja kvaliteetsed.

Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!

30 comments:

  1. Väga praktiline küsimus - palju pintslid maksid?

    ReplyDelete
  2. Real techniques'i pintslid on tõesti pehmed ja kvaliteetsed ning Maybelline BB-kreem sobib mulle väga hästi. :)

    http://blogbyjohannaj.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Proovinud olen: Maybelline´i BB kreemi- meeldis (kandsin seda Jumestusjuttude õhtul ka :)), Real techniques pintslid (mul on core collection ja silmade komplekt), vaarika-piparmündi dušigeel on mul ka olemas- ideaalne suvelõhn. :D
    Aussie tooted peab vist ära proovima!

    ReplyDelete
  4. Selveris olid ka nüüd mingi aja jooksul pakkumisega need Aussied. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No super, varsti saab neist igast poest! :)

      Delete
  5. Mulle jõudis just kohale, et ma ei saagi siis Aussie tooteid ju hea hinnaga, sest seal kandis, kus ma Eestis olema saan ei ole Prismat ja ekstra selle pärast ei hakka Tallinna ega Tartu sõitma. Õu deem.

    ReplyDelete
  6. Ma küll ei tea kui palju sa loomtestimist jälgid, aga just Aussie tooteid testitakse näiteks loomade peal... kui see miskit just muudab Sinu valikutes, mõtlesin et mainin.
    Ja oriflame duššikreemi kasutan ka ise ning see on väga värskendav! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahju küll, endal veel kängurud pudelite peal. :( Aga ma ei saa hästi aru, mis sai sellest, et märtsist alates pidid müügilt kaduma kõik loomade peal katsetatud kosmeetikatooted?

      Delete
  7. Millise shippingu valisid iHerb lehelt tellimise jaoks?

    ReplyDelete
  8. Loomade peal testimisega tasuks ennast kurssi viia, et miks sellised asjad vajalkid on. Ise olen ka suur looma armastaja ja alguses tundus asi ikka kole....pärast seaduandluse, katsete läbiviimise korra ja põhjustega tutvumist ei vaatama ma sellele enam nii viltu. Kordades hullem on karusnahaäri, kus tegeletakse loomade piinamisega, kuna elusloomalt karva eemaldamine annab parema kvaliteedi....

    ReplyDelete
  9. Millises Prismas ostate Aussie tooteid?

    ReplyDelete
  10. Aussi tooted ostsin endalegi ja esimene proov ka tehtud ning rahule jäädud, eks näis kas järgmised pesud sama head on :D
    Oriflame dušigeel minus erilist emotsiooni ei tekitanud, rohkem olin vaimustusest oriflame carbbean breezer dušigeelist.
    Ave

    ReplyDelete
  11. endal on real tehnique pintslid ja MA ARMASTAN NEID. need on mul olnud juba poolteistaastat ja need on ikkka sama mõnusad ja pehmed. parim iluost vist maailmas.

    ReplyDelete
  12. Seekord on mul alustuseks üks küsimus Sulle :) Kõigepealt tahaks uurida, et mis nendes Aussie toodetes nii head on täpselt? (ma pole ennast tõesti kurssi viinud, vabandan suurte fännide ees) :)Samuti tunnen suurt äratundmisrõõmu nende "näpp purki" küünelakieemaldajate ees, kasutan neid nimelt juba aastaid ;) Mina olen enda omad soetanud paari euro eest Maximast. Seal on olnud neid tavaliselt 5-6 erinevat, kuigi viimasel ajal pole neid enam igas Maximas näinud. Loodan väga, et neid müügist maha ei võeta, sest see on üks parimaid ja mugavamaid iluavastusi viimasel ajal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liina, olen Aussie toodetest palju häid arvustusi lugenud, muud ei midagi. :)) Einoh, kuidas ma neist švamm-küünelakieemaldistest olen üle vaadanud. Ei osanud tõesti Maximast otsida,arvasin, et Bourjois on esimene, kes need turule tõi. Aga tuleb välja, et "näpp purki" on juba aastaid saadaval. :))

      Delete
    2. Käisin nüüd ka Kaubamajas neid Aussie juuksehooldustooteid nuusutamas-katsumas. Meeldis väga, et igal tootel on peal laheda kirjaga silt ning lõhnasid nad ka kõik niiiii mõnusalt :) Tunnistan, et tekkis endalgi kiusatus need tooted järgi proovida nüüd :)

      Delete
    3. Liina, kui proovimiseks läheb, anna kindlasti teada, kuidas mõjus. ;)

      Delete
  13. Need RT pintslid on nii mõnusad:)

    ReplyDelete
  14. Aussie Mega shampoon+palsam olid lemmikud kunagi, nii hea meel neid Eestis näha, peab taas proovima :) Selveris ka alega need hetkel. Maybelline uus BB-kreem ei tundu kahjuks nii hea kui eelmine, katvuse ja püsivuse poolest.

    ReplyDelete
  15. Kui palju iherb.com-st tellides postikulu oli?

    ReplyDelete
  16. Hei:) Kui kiiresti sul iHerbist pakk tuli? Ma tellisin endale juba kuu aega tagasi Real Techniques'i pintslid, aga siiani pole kohal.

    ReplyDelete
  17. Huvitav kui tihti neid soodukaid seal tehakse? Tahaks ka neid pintsleid tellida, aga ma muidugi ei teadnud soodustusest midagi, kui oli õige aeg :) Vaatasin, et praegu tuleb pintslite hinnaks keskeltläbi 6-8eur/olenevalt pintslist. See pole ka otseselt väga suur väljaminek, kui tahta midagi kvaliteetset.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, hind on soodukatagi soodsam kui siit osta. Olen aru saanud, et allahindlused muutuvad seal iga nädal, et tasub nende Facebooki lehega liituda, saab silma peal hoida. ;)

      Delete
  18. Real Techniquesi pintslid tõesti maailma parimad!!! iHerbis need palju odavamad kui eestis, tihti on seal soodukad ja sooduskoodiga QRJ535 saate 5$ allahindlust kaa :p parim iluost ever

    ReplyDelete

ShareThis