arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/05/2013

Uut // New Yorker



New Yorker on üks imelik kauplus - alati, kui hakkab tunduma, et see on üks mõttetumaid poode ever ja mitte midagi mõistlikku sealt enam kunagi ei ole võimalik leida, üllatab see sind mõne eriti ägeda ja seejuures megasoodsa leiuga. :) 
Jällegi sain kinnitust, et tuleb vaid midagi soovida ja seejärel soov sujuvalt universumi hoolde usaldada, kus keegi sahker-mahker tundlaid liigutab ja soovi reaalsuseks tinistab. Nii just oligi, kui oma ainsad käidavad suvesandaalid täikal lauanaaber MAARJALE maha ärisin, taipamata, et kodus on vaid karpide viisi ebamugavaid koorikuid, mis pikemateks jalutuskäikudeks kuidagi ei passi. Siis mõlgutasingi mõtteid ühtedest mugavatest-ägedatest jalavarjudest, aga saatsin mõtte õige pea riiulile koorikute kõrvale, sest jalatsipoodides ringi vaadates sai selgeks, et valida on vaid sport-varbavahe ja bling-sandaali vahel. Aga õnneks oli mu soov juba lendu läinud ja universum pidas mind selle täitmise vääriliseks - nii ma nende perfektsete sandalettide otsa New Yorkeris komistasingi. :) Maksta tuleb nende eest kõigest 9,95€.

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!







17 comments:

  1. Oeh, miks sa siis enda mugavad jalatsid müüki tõid? :D Mina olen igastahes väga rahul ja õnnelik enda nö uute jalatsite üle! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maarja, lihtsalt tüdinesin neist ära. Mugavad olid küll. :)

      Delete
  2. Kas oled varem ka New Yorkerist jalanõusid ostnud või ehk keegi lugejatest? Kuidas peavad vastu?

    Ise ostsin ka kunagi aga mul ei pidanud isegi ühte kuud vastu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ostsin kunagi kummist rihmikuid kaks paari, need on küll ilusti vastu pidanud, nagu uued. :)

      Delete
    2. NY jalanõud on minu meelest väga normaalsed. Kvaliteet on minu meelest paljudest Eesti kingapoodidest üle, aga riided on seal küll juba algusest peale... noh, kuidas öelda, hargneva välimusega (?). Kingi isiklikult väga soovitan! :)

      Delete
  3. Milline nende kingade tald on - kõva või painduv? Kõige tavalisem mure selliste kingade puhul ongi just paindumatu tald, mis rihmad ära lõhub, seetõttu pigem teen enne uurimistööd kui ostma lähen, kuigi nii ilusad on:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tald on kummist ja paindub täitsa ilusti. ;)

      Delete
  4. Väga ägedad! :)
    Kas nad olid tavahinnaga nii odavad?

    http://blogbyjohannaj.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Otsin kunagi 2 paari saapad sealt, ühel paaril murdus 1 kuu jooksul tald keskelt pooleks, õnneks sai talla ära vahetada, teised saapad pidasid ilusti 2 aastat vastu. Varbavahe plätusid olen sealt ka ostnud, need kestavad mul vist juba 3ndat suve, talla kihid tulid eelmisel aastal nats lahti aga sinna panin liimi vahele ja saab veel käija.
    Üldiselt kõik jalatsid mis sealt ostnud olen on väga mugavad olnud ning kindlasti kui midagi head silma jääb ostan veel.

    ReplyDelete
  6. Ma kunagi ostsin plätud, katki ei läinud ja lõpuks kulusid tallad lihtsalt läbi. Veel ükskord ostsin sealt ühed baleriinad, need siiani veel korralikud, kuigi ost oli juba mitu aastat tagasi.
    Aga üldiselt olin minagi juba NewYorkeri üsna maha matnud, seal on alati kuidagi liiga palju asju ja kohe ei tõmba sinna poodi. See nv sai aga millegi pärast sisse astutud ja sain sealt väga laheda neoose maika :)

    ReplyDelete
  7. Väga ilusad sandaalid, eriti suureks boonuseks on muidugi needid ;)

    ReplyDelete
  8. Veidike random küsimus, aga kas sa oled ema? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ema jah, mul on poeg, kes käib gümnaasiumis. ;)

      Delete
  9. kust seda cocat saab :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakun, et Paraguailt või siis Uruguailt. ;))

      Delete

ShareThis