arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

29/05/2013

Uut // Victoria´s Secret, New Yorker, Reserved, eBay & Look Beauty


Natuke head uut kraami on jälle koju kogunenud, mõne üle neist kohe eriti hea meel! :)
Te ei kujuta ette minu rõõmu, kui imearmas veebipood GLAMORA saatis mulle testimiseks Victoria´s Secreti tooteid!!! Ma olen alati neid nii glamuurseid ja armsates pakendites kosmeetikume välismaa blogijate  imeilusatel piltidel imetlenud ja nüüd on need siin, minu ees laual! Uskumatu lõhn, mis neist kõigist tulvab ja tuubid/pudelid, millel silm puhkab - see on peaaegu liiga hea, et tõsi olla. :)) Natuke testimist ja arvustused peagi teie eest. Glamora.ee lehel on praegu käimas kampaania, kus ostuga saab kaasa huuleläike (hind 16€), mida ka minul on õnn omada. See on midagi enneolematult sädelevat ja suu saab eriti magus. :) Poodi saab kiigata SIIN. Ma püüan seal mitte eriti tihti uudistamas käia,sest kõik need kompud tuubid ja purgikesed tahavad iga kord ostukorvi hüpata. :))
New Yorkerist leidsin mõnusa viisnurkadega teksasärgi. Suveks ideaalne, kuna materjaliks on hea õhem puuvill. Hinnaks 14,95€.
 Ha-haa, tagaplaanile jäi viiner Riki, kes piilub läbi aia naabri kasse. :)

Lõviga massiivse kuldse keti muretsesin eBayst.  Hind muutub kogu aeg, nüüdseks on see  kukkunud juba 3€ kanti, saatmine tasuta. Tellida saab SIIT.
Look Beauty on üks mõnusaimad online kosmeetikapoode, mida tean. Tooted on kvaliteetsed, imeilusates pakendites ja super hinnaga, eriti kui sooduspakkumistele sattuda. Viimati oli poes pakkumine - kõik näole mõeldud make up tooted poole hinnaga.Valisin BBkreemi, jumestuskreemi ning põsepuna. Lugesin enne hoolega erinevaid arvustusi ja mõlemad kreemid on saanud väga kiitvad hinnangud. Põsepuna headuses olin juba enne kindel, sest teist tooni karbike on mul juba olemas. :) Kirjutasin ome eelmisest Look Beauty tellimusest SIIN. Soovitan poele kindlasti pilk peale visata, praegu on seal käimas kampaania - kolm kahe hinnaga. Oi, kui paljusid asju sealt tahaks... Poodi saab SIIT.

Reservedist tõin koju suviselt cooli t-särgi. Minu suurus oli küll otsas, aga selline laiem ja lohvakam variant on ka päris ok. ;) Hind 6,99€. Einoh, koer jälle pildil, seekord rohtu näksimas. :D

Tänaseks ongi kõik! Ärge laske tujul langeda, pilves ilm ja külm vihm eelnevad ju ikka päikeselistele päevadele. 
Mr. Choco tants ja üks tahvel šokolaadi teevad meele kindlalt rõõmsaks! :))
Olge armsad!




12 comments:

  1. Oo, mul on väga hea meel, et keegi teine ka peale Jumalanna Ilustuudio Victoria's Secrets tooteid müüb ja veel kõvasti soodsamalt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helen, Su teine kommentaar oli vist ka siia postituse alla mõeldud? :)See on millegipärast teise Look Beauty postituse all. :)

      Delete
  2. Tsau :)
    Mõnus!
    Ma ikkagi ei ole osanud leida inspiratsiooni, et alustada päris iluteemaliste postitustega.. Räägi kust sa said inspiratsiooni enda omadega alustades??

    Päikest Sulle ka :)
    Egelt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks ikka teistest mõnusatest blogidest. ;)

      Delete
  3. Ootan suure huviga juba VS toodete arvustusi. :)

    Kusjuures sattusin just su ask.fm'i ja lugesin, et su poeg õpib Tamme Gümnaasiumis.. sügisest saavad meist temaga siis koolikaaslased. :D

    ReplyDelete
  4. Olen ise kasutanud juba aastaid VS kehavõisi. Minu lemmik on Pure Seduction. Samuti Love Spell on väga populaarne olnud. Nimelt on mul neid vist olnud 4 tükki. Mulle isiklikult meeldivad VS kehavõid palju rohkem kui TBS omad. Aga jään ootama sinu arvamust asjadest. :)

    ReplyDelete
  5. Kommenteerisin juba Instagrammis ka, aga pean siia ka kirjutama, et ma hüppasin õnnest, kui nägin, et ka meil on nüüd võimalik VS tooteid tellida :)))) Jeee! Olen seda nii kaua oodanud! Ainus probleem on selles, et ei tea, kust alustada, kõik asjad tunduvad nii ilusad-armsad-ahvatlevad ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just, Liina, aga ma arvan, et kui valid isegi silmad kinni, saad super toote. :))

      Delete
  6. Ma olin ise ka super õnnelik, kui nägin, et VS asju saab Eestis osta
    Aga nüüd natuke natuke teemast välja, kas sa oled kunagi lähiajal beautybay.com-ist tellimust tegmas? (:

    ReplyDelete
  7. See kaelakett on nii-nii lahe aga ma nii laisk, et ei viitsi pakki oodata ja selle pärast pole senini seda tellinud.. :D

    ReplyDelete

ShareThis