arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

30/06/2013

Arvustus // Dermosil / Käteseep Roosa



Täna tutvustan ühte armast roosat pudelit oma vannitoast, mis mind oma imehästi lõhnava sisu ja laheda disainiga on ära võlunud.
Kes ütles, et kätepesu peab igav olema? :))
Peseb õrnalt, niisutab. Kätele jääb kerge värske lõhn ja on hea puhas tunne.
Sobib sagedaseks pesuks kogu perele.
Ma arvan, et see on kõige lahedam pakend, mida olen käteseepide hulgas kohanud. Vannitoas näeb see ülivinge välja. Tavapärase pumba asemel on siin kasutusel pigistusmeetod - pudeli allotsas olevast avast tuleb paras ports seepi peopessa kui pudelit teise käega veidi pitsitada. Väga mugav ja hea vaheldus pumpamisele. ;) Pildil näeb seep väga mulliline välja, tegelikult on see ühtlaselt roosa, mulle lihtsalt tuli pähe see pildistamise ajaks segi raputada. :))
Lõhn on jällegi väga-väga hea. Ma olen täitsa armunud Dermoshopi toodete aroomidesse ja see on siiani nuusutatutest kõige lemmikum.  Mõnus värske lillelõhn ja veel miski, mida ei oska kirjeldada. :)
Käed jäävad pehmed ja nii healõhnalised. Seep ei kuivata nahka, pigem niisutab, käsi kreemitama ei pea tormama.

 Igati mõnus seep, mis rõõmustab silma, nina ja muidugi käsi. :) Suur pluss on ka see, et seep ei vahuta hullult, loputamisele ei kulu ülemäära aega. Tip-top toode ja suurepärane sisustuselement. Dermoshopi kodulehel on hea soovitus - seep sobib imehästi kingituseks näiteks soolaleivale või niisama sõpradele-naabritele külla minnes. Mul tuleb meelde, et keegi lugeja kunagi kuskil kommentaaris pakkus, et mulle võiks see seep meeldida, kui Sa äkki loed, siis tea, Sul oli täiesti õigus. :))  

   ♥ 5/5

Seep maksab 4,70€ ja soetada saab selle SIIT. Valikus on veel sinine, roheline ja läbipaistev variant.  

Milline on teie lemmik käteseep?
Kas kasutate vedelseepi või vana head tükiseepi?
See oli veel siis, kui aias pojengid õitsesid, miks see ilu küll nii ruttu hääbub. Vähemalt on see jäädvustatud, peaaegu sama head lõhna saab käteseepi pudelist peale nuusutada.  :)

P.S.Kui on veel keegi, kes ei ole Google Readerist oma jälgitavaid blogisi üle transportinud, siis tasub seda täna teha, sest homsest läheb GR lukku. Mina liigutasin oma lemmikblogid üle Bloglovin´ lehele, mllega on väga mugav kõigil uuel postitustel silma peal hoida ja lahedaid uusi blogisi avastada. Paari klikiga impordib Bloglovin´ kõik jälgitavad blogid GR-st kiirelt enda lehele, seda saab teha SIIN. Oleksin väga rõõmus, kui liidaksite ka minu lehe oma lemmikutega, seda saab teha blogi parema servas vajutades palja ülakehaga naisele või SIIA. :)
Tänaseks kõik, olge armsad!








15 comments:

  1. Kasutan sama käteseepi tualetis ning vannitoas on ka sama, aga lillat värvi, mis on ka suurepärase lõhnaga! Mina olen väga rahul ja kasutan neid ka edaspidi:)

    ReplyDelete
  2. Selle seebi disain on tõesti nii lahe! Kui tegin tellimust, siis kaalusin tükk aega, kas jah või ei :D Seekord jäi tellimata. Nüüd ongi hea küsida, et kas pudelist on kerge seepi välja pigistada? Kas pudel on selline pehme või tugevamast materjalist?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täitsa parajast on, tuleb vaid veits harjutada, et õige pigistustugevus kätte saada. :)

      Delete
  3. Ma pean ka selle nüüd endale saama :)

    ReplyDelete
  4. Sellise kätepesuseebiga vist ei raatsikski igapäevaselt lobistada :)
    Blogger Reader ja Google Reader on kaks eri asja. Bloggeriga ja Google Friend Connectiga ei juhtu midagi, kõigest paanika nii paljudes blogides :)


    http://www.beautybubbleblog.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Novott, läksin vooluga kaasa. ;) Aga ükskord ta kaob niikuinii. :D

      Delete
    2. Tundub, et selline see Google poliitika kahjuks on... kõik, mis inimestele meeldima hakkab, peab kinni panema. Koli või Wordpressi üle!

      Delete
  5. See roosa käteseep näeb nii armas ja ahvatlev välja! Tahaks kohe tellida :)

    ReplyDelete
  6. Väga huvitava ja ilusa disainiga pudel. Käte pesemiseks kasutan ikka vana head Dove tükiseepi, mis varsti-varsti otsa saab. :)

    anitavoropajev.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Hei, mul on üks täiesti teemaväline küsimus. Kas sa tead mõnda head käte definitseerijat, mis oleks odavama poolne ja hea kotti pistmiseks. Vaatasin TBS oma, aga väike (vist?) 50 ml pudelike maksab 5 eurot :/ Või nad ongi kõik nii kallid? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma soovitangi just TBS-i oma, parim, mida olen proovinud ning käed ei jää kleepuma ja kuigi väike, jätkub sellest oi kui kauaks. Kasutan praegu greibi oma, mis on jube hea lõhnaga. :)

      Delete
  8. Novot, tookord teadsin, et see seep ja pakend Sulle kindalsti meeldivad:)) Nii stiilsed ja nunnud on need Dermoshopi seebikesed ^^
    Plaanin ka lähiajal Dermoshopist uue tellimuse teha... hinnad on seal mõistlikud, aga oma soove kokkuarvestades tuleb päris priske summa :DD Eks näis, kas seekord ka seep tellimusse mahub või mitte ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii, tore, Erika, oledki siin veel olemas! :D Hinnad on Dermoshopis tõesti head, eriti outleti lehel. ;) Ega Sa juhuslikult nende küünlaid ei ole proovinud, näevad nii kenad välja? :)

      Delete
    2. Pille-Riin, kahjuks pole ma Dermoshopi küünlaid tundma saanud, aga ega ma üldse ei kahtle, et needki imelised on :D

      Delete
  9. Mul oli selline sinine, vist oli sinine, taaskasutasin seda ka korra, aga mingiaeg läks see uut doosi pigistades lihtsalt katki selle pigistamise kohalt.....uut pole raatsinud osta.
    Väga väga väga meeldib mulle Dermoshopi astelpaju käteseep, nii mega hea lõhn, soovitan seda!
    Teine lemmik on veel Puhas Loodus meloni-kurgi vedelseep-lõhn on jälle see mis lummab :)

    ReplyDelete

ShareThis