arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

27/06/2013

Arvustus // Isepruunistavad kreemid / Lumene, Dermosil, Dove



Kui ilmad on nii nagu nad on, tuleb päikese asemel päevitust otsida tuubidest. Mina ei ole päikese poole pruuniks saamise eesmärgil juba ammu pöördunud ja kasutangi halli jume tõrjumiseks ainult isepruunistavate abi. Siin on minu sellesuvised päikesed. 
Dove Summer Glow toitev ihupiim
Seda kreemi kasutasin ka eelmisel suvel ja juba siis sai ta mulle väga armsaks. Dove juures meeldib mulle selle hästi kreemjas tekstuur - mul on maa ja ilm aega, et see ühtlaselt laiali ajada. Spetsiifiline lõhn, mida paljud isepruunistajate juures pelgavad on sellel kreemil minimaalne.Ülimalt tore, et päevitus, mida kreem tekitab on loomulikku tooni, kartsin küll natuke, et normal to dark võib minu väga heleda naha siiru-viiruliselt oranžiks värvida, aga ei, tegin õige valiku, et tumedama kasuks otsustasin, heledama variandi tulemusi oodates muutuksin kindlasti kärsituks. Sellega aga on pruunistumine üpris kiire ja mingeid jutte-laike nahale ei jää, ilus ühtlane tulemus. Kui mõni miinus välja pigistada, siis pruunistumine võiks olla veelgi kiirem, tavaliselt saavutan soovitud tulemuse umbes kolme päevaga, aga tahaks ju rutem. Dove pruunistaja suureks plussiks on selle kerge kättesaadavaus, müüvad seda kosmeetikapoodide kõrval ka kõik marketid, kust võib ka väga suurepäraste sooduspakkumiste otsa koperdada. Tavahind on 6€ ringis.
♥♥♥♥♥ 5/5 
Dermosil Primo isepruunistav kreem kehale
 Selle kreemi suur pluss on see, et kreem on toonitud ja annab koheselt veidi päevitunud jume, lisaks ka õrna kuma. Ka pruunistumine ise on kiirem kui Dove´l, paari korraga on paras päevitus platsis. Aga... veidikene on kreem minu jaoks liiga kollane, no grammikene. Mitte nii hullult, et ma seda kasutada ei saaks või et oleks aru saada, et ma kannan võltspäevitust. Lihtsalt minu nahatoon on külmem ja päevitus ka selline külma alatooniga. Ka ei jää see kreem nii ühtlane, aga ehk olen Dove kasutamisega lihtsalt nii mugavaks muutunud, sest seda ei pea nii hüsteeriliselt laiali määrima ebaühtlast tulemust kartes. Pean veel ilmselt harjutama. Niisutavat kreemi ma selle alla ei paneks,  pruunistaja on isegi üpris tummine. Kui, siis tuleks üle kreemitada põlved ja küünarnukid, sest need kipuvad selle kreemiga eriti esile tulema, isegi kui korralikult enne koorida. Aga need miinused ei peleta mind eemale, sest pruunistamisega saab kreem hästi hakkama. Lõhn on peale määrides tugevalt isepruunistajale omase aroomiga, aga see hajub umbes poole tunni möödudes ja jääb ainult õrnalt "kummitama". Mul ei ole selle spetsiifilse lõhna vastu tegelikult midagi, täitsa armsaks juba saanud, tean, et paljudele ei meeldi. Kreemi hind 5,80€, tellida saab SIIT.
♥♥♥♥ 4/5
Lumene Natural Bronze isepruunistav kreem näole
Mõnus niisutav kreem, mida on hästi mugav peale kanda. Natuke ehk liigagi niisutav rasuse naha jaoks, aga kuna kannan kreemi niikuinii näole ööseks, siis ei ole ka vahet, kui see teki all veidi läigib. Tulemus jääb ühtlane ja loomulik - toon on minu heleda nahaga hästi ühtiv, kindlasti mitte oranž. Paari korraga on kena päevitus palgel. Lõhn on väga meeldiv, natuke meenutab virskut, isepruunistuvast pole haisugi. Igati mõnus jume andja, mis pealegi 85% ulatuses looduslik. Tavahind jääb 10€ kanti, mina soetasin millalgi Ideaalkosmeetikast umbes 8€-ga.
♥♥♥♥♥ 5/5
Dermosil Primo isepruunistav näokreem
Kerge tekstuuri ja meeldiva lillelise lõhnaga kreem. Jätab naha hästi siidiseks ja pehmeks. Sobib isegi päeval kanda, ei muuda minu rasust nahka läikivaks. Pruunistumine on kiirem, kui Lumene kreemiga -juba järgmisel päeval on nahk veidi jumekam, aga nagu Dermosili kehakreemilgi, on ka sellel minu jaoks veidi liiga kollakas varjund. Aga õnneks ainult veidi, oh, oleks mul ainult oliivikarva nahk... :)
Kreemi saab tellida SIIT, hinnaga 4,70€.
♥♥♥♥ 4/5 
Millised on teie lemmikud isepruunistuvad tooted?
Eriti ootaksin põhjamaiselt roosaka-sinaka  nahaga sobivaid soovitusi. ;)
 Tänaseks kõik, olge armsad!

14 comments:

  1. varem olen ikka arvanud et lihtsalt väike näpuviga aga tundub et alati nii: kui sulle mingi toode päris nii palju ei meeldi et maksimumhinde annaksid siis palun vaheta numbrite järjekord ära. see pole mitte viis punkti neljast punktist (5/4) vaid hoopis neli punkti viiest (4/5). lihtsalt pisikene tähelepanek, muidu on väga armas blogi ja loen postitusi alati suure huviga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu meelest näeb parem välja just 5/4 ehk viiest neli. :)

      Delete
  2. Mina kasutan St Morize medium vahtu. Jääb tõeliselt loomulik ja puudub täielikult see isepruunistuva hais. Sobib väga hästi minu sinaka nahaga sest päevitus on nii öelda külmas toonis, mitte oranž. Kirjas peal, et tuleb kinnastega panna, aga tegelikult võib palja käega ka. Pärast hoolega ära pesta lihtsalt. Samas vist maitse asi, sest minule see Dove´i oma üldse ei meeldinud - väga tugeva lõhnaga ja jäi tiibuline ja kollane.... Enam täpselt ei mäleta kust tellisin, aga maksis kuskil 10 eur. (jätkub sellest umbes aastaks).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, selle tahaks küll ära proovida. :)

      Delete
  3. Vabandan väga, aga mind ajab ka punktide andmisel numbrite järgekord segadusse, sest reeglina kirjutatakse ikka 4/5 :) Ise olen kasutanud Lumene isepruunistuvat ja olen sellega hästi rahul olnud. Päikest!

    ReplyDelete
  4. st morizst on mulle ka paljud soovitanud, aga ei ole ise veel jõudnud selle äraproovimiseni. eelmine aasta müüdi seda mingite vahedega kusjuures seppäläs. sealt igatahes oli seda leida ja maksis midagi 8 euroga.
    ja punktisüsteemist, et 4/5 oleks õigem jah. see 5/4 jätab ainult punktevaadates mulje pigem, et toode on lausa nii hea, et ületab oma kõik piirid ehk siis 1 punkt parem maximumist :P

    ReplyDelete
  5. see punktiasi..küsimus pole väljanägemises, vaid loogikas. sul on viiepunktiskaala ja loogiline korrektne üldtuntud tähistus oleks 4/5 ehk siis mingi toode said viiepunktiskaalal 4 punkti.

    üks teine anonüümne, kes ka loeb su blogi huviga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parandasin ära, nüüd saame edasi iluteemadel rääkida. ;)

      Delete
  6. Oo, tundub, et peab ise ka seda St Moriz-it proovima, sest ma olen üks nendest, kellele isepruunistajate spetsiifiline lõhn üldse ei meeldi. :)
    Olen ise proovinud ka seda Dermoshopi pruunistajat, küll ainult testri koguse, aga mul ei jäänud see ka päris nii, et tahaks tervet tuubi osta.

    ReplyDelete
  7. Sooviksin teada, kas sa värvid oma kulme keemiliselt? Ja kui värvid siis millist toodet soovitad ja kus oleks seda võimalik osta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, värvin iga paari-kolme nädala tagant. Olen juba mitu kuud kasutanud RefectoCil kulmuvärvi, millega olen super rahul, parim, mida olen proovinud. Ostsin selle Tradehouse poest umbes 5€-ga. Neil on valikus lausa 9 erinevat tooni, igaüks leiab sobiva. ;) Kui poodi läheduses ei ole, saab ka tellida nende kodulehelt.

      Delete
  8. Aitäh! :) Ja millist värvitooni sa ise kasutad? Musta, pruuni või helepruuni?

    ReplyDelete
  9. Minul on samuti St Morize medium vaht, kuid taevani ma seda toodet ei kiidaks. Enne peale kandmist tuleks nahk enne niisutada tavalise kehakreemiga, et vältida ebaühtlast tulemust. Alguses pole spetsiifilist lõhna tunda, kuid vahu kuivades või hommikul äragtes on lõhna ikka tunda küll :D kuna tulemus jääb silmnähtav peale esimest kasutuskorda, siis ma väga heledale nahale mediumit ei soovitaks.

    Minu vaieldamatu lemmik isepruunistaja on sarjast XenTan http://www.xentan.ee/ :) väga lihtne peale kanda ja ühtlane tulemus ilma naha eelneva ettevalmistuseta, lõhn on ka väga mõnus. Ainuke miinus on veidi kõrgem hinnaklass.

    ReplyDelete

ShareThis