arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/06/2013

Arvustus // Victoria´s Secret / Huuleläige Mocktail Hour


Kui nahk kooritud - niisutatud ja meelasse aroomipilve mähitud,
on täiuslikuks inglikeseks saamisest puudu ainult ebamaiselt sillerdav musisuu. :)
Viimaseks ja kõige magusamaks Victoria´s Secreti tooteks, mida mul oli rõõm testida, jätsin selle mesise ja ülisädeleva huuleläike. Kui soovid minu eelmisi VS-i arvustusi lugeda, otsi lehe paremast servast üles puudlike, kes hüüab "SILDID", tema alt vali Victoria´s Secret. ;)
Toode pakub täiuslikku niisutust ja on pehmendava toimega.
Huuleläiget iseloomustab selle kauapüsiv toime, imemagus maitse ja lõhn.
Armas tuubike, millest päris mugav läiget huultele pigistada.
Igati ilusa kujundusega ja paraja suurusega.
 
Oi, kui magus!!! :) See on vist kõige magusam lõhn, mida võimalik üldse maamunal luua. Aroom on päris intevsiivne - kandsin seda emaga kokku saades ja ta uuris, kas olen uue parfüümi soetanud. :) Ise tundsin lõhna ainult huultele kandes, millest isegi natuke kahju, sest mulle see puuvilja-kommi imalus meeldib väga. Ka maitse on hästi magus, see on huultel magusam kui mesi, tahaks pidevalt huuli limpsata,  püüan sellest muidugi hoiduda, sest tegu ei ole ju loodusliku tootega. :)
Läige on mõnusalt särav, mitte üleliia, ei pea ootama pidulikku sündmust, et seda kanda.
Erilisematel puhkudel võib toodet natuke rohkem panna, siis on silmapaistev musisuu garanteeritud. :) 
Toon Mocktail Hour on roosakasbeež, peaaegu et huultega ühte tooni. Sobib väga hästi just suitsusilma või paksema lainerijoone täienduseks.Kui huultele kandes tundub, et läige on hästi kleepuv, siis see tunne õige pea kaob - läige sulab suul ja muutub tunduvalt vedelamaks, tunne on nagu paksemat sorti huulepalsamit kandes. Püsivus on kõva 3-4 tundi., kui limpsimisest loobuda. ;)
Igati mõnus neutraalset tooni läige, mis sobib nii igapäevaselt suule veidi sära andmiseks kui pidulikumaks puhuks sillerduse lisamiseks. 
Mõnus lõhn ja pikk püsivus teevad kasutamise eriti meelepäraseks. Mulle meeldib! :)

 ♥ 5/5

Huuleläike saab endale soetada 16€ eest SIIT. Valikus on läikeid kuues erinevas toonis, igaüks leiab sobiva. 
NB! Täna on viimane päev, kui GLAMORA veebipoes saavad minu armsad lugejad koodiga GENEFIC10 allahindlust 10%. :)
Kasutage juhust ja proovige VS-i glamuurseid tooteid. Ausalt, see on nii mõnus tunne, kui saad ennast millegi luksuslikuga premeerida. :) 

Siia lõppu üks sobivalt sillerdav inglike Victoria´s Secreti show´lt. :)
Tänaseks ongi kõik, olge säravad!




20 comments:

  1. Kahju, et su blogist on saanud toodete üles haipimise leht tasuta testrite saamise eesmärgil. Öäk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadekops! :) Kas minu arvustatud toodetest mõni ei ole Sinu meelest kiitmist väärt olnud? :)

      Delete
  2. Kusjuures mina arvan sama- muud teemat pole kui arvustused (mis on eranditult positiivsed). Tahaks ikka teisi teemasid ka. Hakkasin su blogi lugema sest meeldis kujundus ja teistmoodi suhtumine aga enam ei viitsi üldse lugeda. No näiteks KAUA VÕIB seda nurme seepi haipida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurme Seep ongi ju haipimist väärt, kullake. :) Toodetest, mis mulle ei ole meeldinud, ma eriti kirjutada ei soovi, kuigi ka nendest on juttu olnud "untsus ostude" postituses.Järgmine ilmub niipea kui paras ports halbu kogemusi koos. ;)

      Delete
  3. Kas see huuleläige on oma hinda ka väärt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ütleme nii, et püsivust ja läiget on kogu raha eest. :)

      Delete
  4. Appi kui vastik! Selline anonüümne kurjustamine on kõige nõmedam ja tobedam asi, mida kuskil teha! Loomulikult on inimesi mitut moodi ja ega kõigi arvamused ei ühtigi, aga kui ei meeldi, siis ära loe ja kogu lugu ;) Sulle Pillekas, tuult tiibadesse ja rõõmsat meelt, viinerile pai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Armas, Jasmin, alati nii rõõmsameelne, aitäh Sulle! Viiner norskab, aga sai pai kätte. ;)

      Delete
  5. Ma mötsin kah, et miks kogu aeg aint arvustused viimasel ajal... Aga ma olen jöudnud otsusele, et mulle meeldib ikka lugeda, sest sa kirjutad nii lahedalt. Ausaltöeldes on mul üksköik, kas sa kirjutad ainult arvustusi vöi niisama millestki, ma loen ikka hea meelega. Ma saan sinu kirjutisi teistele lugeda soovitada ning vahest leian midagi ka endale (nurme seep yes pls). Ma usun, et sa siiski kirjutad ausalt ja pean sind usaldusväärseks allikaks, vahet pole kas said tooted tasuta vöi ei. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Helena, väga armas Sinust! :)) Arvustusi tuli üksteise otsa, sest tahtsin enne sooduskoodi lõppemist kõigist VS-i toodetest, mida proovisin, ülevaated teha. ;) Kuna ma olen väga aeglane kirjutaja, siis muid asju vahele ei jõudnudki postitada. :)) Kindla peale tuleb ka muid teemasi, nagu ikka. ;)

      Delete
  6. Noh, eks tegelikult reklaamil ja "arvustusel" on väike vahe ka. Kui vähegi kõik asjad on 5/5 siis tekib küsimus, kumma hulka sissekanne siis liigitub. Ega asjale ei aita kaasa ka see, et terve eesti blogiskene on samasisulisi postitusi täis, kui mõnel firmal jälle kampaania.

    Tõsi on ka see, et blogid enamasti kõrbevad, kui algset, omaniku nägu sisu hakkavad asendama lõputud sponsoreeritud postitused ja giveaway'd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma küsin veelkord, kas on minu arvustatud toodetest mõni, mida oled proovinud ja mis Sinu meelest ei vääri saadud punkte? Kui toode mulle meeldib, siis ma ei näe põhjust, miks peaksin hakkama pastakast ehk klaviatuurist välja imema talle mõnda negatiivset omadust, et asi tunduks usutavam. :)) Minu jaoks ei vole vahet, kas olen toote ise ostnud või on see mulle saadetud. Miks peaks? Kui toode mulle ei meeldi, ma temast tavaliselt arvustust ei kirjuta või kirjutan temast põgusalt tühjade totsikute või untsus ostude postitustes. Ei ole ju mõtet pikka teksti kirjutada asjast, mis ei vääri tähelepanu ja mida ma teistele ei soovita. ;)

      Delete
  7. Minu arvates näevad kõik need VS tooted juba piltidel nii head välja, et annaks kohe maksimumpunktid :D See huuleläige on ka niii ilusalt sillerdav.. aga olen kindel, et ei suudaks ise seda kanda. Ükskõik millist olen proovinud, alati on ebamugavalt kleepuv tunne huultel ja pean kõik maha võtma :D

    Päikest ja kõike parimat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Äkki oleksid pidanud natuke ootama, kuni läige huultel sulab, alguses peale kandes on ta küll väga kleepuv nagu mesi, aga veidi aja pärast see tunne kaob. ;)

      Delete
  8. Ei tea, kas see hädaldamine käib nüüd lainetusena üle mitme blogi? :) Olen nõus, et hästi sõnastatud konstruktiivne kriitika aitab blogijal paremaks saada, kuid see siin tundub lihtsalt vingumine selle üle, kui rõõmus ja tore kõik blogis on :) Iga blogi on omanäoline ja Pille-Riin ongi rõõmus ja tore! Tean seda, sest olen temaga ise kohtunud!

    Mis puutub arvustustesse, siis minule isiklikult on neist palju kasu olnud! VS tooteid olen endale juba ammu nillinud ja minugipoolest võiksid Sa kõikide nende erilõhnaliste toodete kohta arvustuse teha, ma loeks neid ikka hea meelega :) Samuti olen nõus sellega, et eestimaiseid tooteid peabki reklaamima ja neist sõpradele rääkima, sest meie enda tegijad on saanud häbiväärselt vähe "haipi" võrreldes nt. Garnieri, Loreali vms. brändiga, mis pole enamasti isegi mitte looduslikud!

    Jätka aga ikka samas vaimus Pille-Riin, sest kuidas me muidu saaks uutest toodetest aimu, kui keegi neid meile ei tutvustaks/arvustaks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Armas Liinake, tood mulle alati naeratuse näole. :)) Aitäh Sulle!♥

      Delete
  9. Ära oma arvustusi küll ära lõpeta, ma olen saanud nii palju infot ja uusi tooteid just tänu Sinule (ma pole küll samu tooteid ostnud, aga firmad on samad). See ongi ju ilublogi ja kõike muud põnevat sekka ka. Edu Sulle ja ootan ikka uusi postitusi ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore, Elly, kui arvustustest on kasu olnud! :)) Ei ma lõpeta, kriban juba uusi. Aitäh Sulle! ;)

      Delete
  10. Minu arust just väga positiivne, et Eesti ilublogijatele on hakatud testimiseks tooteid saatma, neid saates keegi ei käsi ka ainult kiidusõnu lausuda. Samas saan aru ka lugejatest, kes igas blogis näevadki samu tooteid, sest mitmele blogijale on just sama firma tooteid saadetud, siis on seda haipi firma ümber veel eriti palju. Mulle on ka silma jäänud see, et viimased tooted on kõik 5/5, mis teeb natukene skeptliseks, aga see ongi sinu kui blogija arvamus. Kritiseerijaid on alati, samas vahel on ka kriitika hea, paneb asju teise nurga alt vaatama. Edu sulle, sul on ikkagi nii lahe blogi!!

    ReplyDelete
  11. Aitäh, Angeelika! :) Ma püüan ikka kirjutada, mida arvan, muidu ei ole ju sellel kõigel üldse mõtet. :))

    ReplyDelete

ShareThis