arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

10/06/2013

Arvustus // Victoria´s Secret / Kehakoorija Love Spell


Kehakoorijaid kulub mul suvisel ajal eriti ohtralt, sest kasutan isepäevituvat kreemi ja et see jääks nahal ikka ilus ja ühtlane, tuleb koorimisele erilist rõhku panna. Mul oli tänu GLAMORA veebipoele suurepärane võimalus testida Victoria´s Secreti suhkrust kehakoorijat Love Spell ja tahan kindla peale teiega seda kogemust jagada. 
Puhastab põhjalikult ja õrnalt. Aitab nahal vabaneda surnud naharakkudest ja tuua nende alt nähtavale terve ja särava ilmega nahk. 
Niisutab, muudab naha pehmeks ja siidiseks.

Pakend on muidugi imekena ja luksuslik, nagu kõigil VS-i toodetel. Erklilla - roosa - kuldne koos on väga šikk, oi kuidas mulle meeldib selliseid tooteid kasutada, millel on ka ilus ümbris. Tuubi on mugav kasutada, pigistades toodet otse pihku, kindlasti ka hügieenilisem, kui purgis näppudega käia. Vahest võib juhtuda, et suhkruterakesed jäävad korgi vahele ja see ei taha korralikult sulguda, aga kui pigistada nii, et enne lõppu siuhti ots vastu pihku puhtaks, on kõik suurepärane. :)
Lõhn ongi ju see, millega Victoria´s Secreti tooted nii palju kuulsust on kogunud. Ja see koorija on jällegi tõestus sellest, et lõhnameistrid on neil tegijad. Lopsakad kirsiõied ja mahlane virsik on kokku segatud parajalt magusaks desserdiks. Lihtsalt hõõrud nahka ja samal ajal püüad võimalikult palju seda imehead aroomi endasse imeda. :) Pärast lõhnad veel mõnusalt kirsi ja virsiku järgi tükimat aega. Paradiis! :)
Tegu on suhkru baasil kehakoorijaga, mis on täpselt paraja tugevusega, et uus nahk vana alt kätte saada. Konsistents tuletab meelde minu lemmikuid Joiki koorijaid, sama jämedusega suhkruterad, selline kokkuhoidev, mittepudenev, aga natuke vedelam, meenutab suhkrut, mis on õige pisut sulanud. Mulle meeldib, et kreem läheb hõõrudes õrnalt vahule, see muudab kasutamise palju mugavamaks ja kreemi pehmemaks - kuivalt suhkru nahale määrimine võib olla natuke kriipiv. Suhkur sulab täpselt siis, kui tunned, et nüüd peakski hõõrumisest aitama. ;) 
Nahk jääb imepehme ja lõhnab nii hästi. Mingit vajadust kehakreemi järele haarata ei ole, sest nahk on niisutatud ja siidine. Aga see ei tähenda, et kreemi kasutada ei või, vastupidi, niisutus on siis veelgi tõhusam ja lõhn kauakestvam. 
Kreemist räägingi lähemalt juba järgmises arvustuses. ;)
Mõnus-mõnus koorija, mis pakub peale imepehme naha naudingut ka nägemis- ja haistmismeelele. Kes kimpus ketendava või tuhmi nahaga, siis proovige kindlasti koorimisega asja parandada, te ei teagi, kui sile ja ilus uus kuub on vana ja väsinud naha all peidus. :))
Sain nüüd sõna otseses mõttes oma nahal tunda, et Victoria´s Secreti toodete ümber hõljuv roosa glamuuripilv übritseb neid täitsa asja pärast, sest tegu on tõepoolest imeheade ja luksuslike toodetega. Kohe räägin, kuidas saate ise selles veenduda. ;)
  ♥ 5/5

Kehakoorija saab endale soetada 18€ eest SIIT.
 Mainimata ei saa jätta, et koorijat on saadaval 14-ne erineva lõhnaga - on, mille hulgast valida. :))

Ja nüüd siis eriti magus uudis! Glamora veebipood on nii armas ja pakub teile võimalust soetada nende veebipoes ostud -10% soodsamalt! Selleks sisesta kood GENEFIC10 selleks ettenähtud lahtrisse toodete eest tasumisel. Pakkumine kehtib 10.-19. juunini. Suurepärane võimalus teha tutvust Victoria´s Secreti toodanguga ja lubada endale natuke luksust. :) Allahindlus kehtib ka pesule ja päevitusriietele! Uudistage kindlasti ka kosmeetika lehekülge ja mõnusaid suviseid kehaspreisid. Ja see ei ole kõik - iga ostuga saab kaasa eriti ilusti sillerdava huuleläike(müügihind 16€), millest ka õige pea arvustuse kirjutan. Poodi pääseb SIIT.

Kas oled Victoria´s Secret´i tooteid proovinud?
Milline on sinu lemmik?
Kui ei ole, siis millise proovimisest oled unistanud?

Ma ei saa siia lõppu lisamata jätta ühte imearmsat roosatupsulist Victoria´s Secreti inglit - ilmatumalt kaunis Doutzen Kroes meenutab mulle pehmet roosat puudlikest. :))
Tänaseks ongi kõik, olge tublid, mu armsad inglid!





7 comments:

  1. Ma olen proovinud kahte kehakreemi Love spell ja Hello darling. Niisutab küll hästi aga on üks suur AGA. Lõhn on liiga tugev ja jääb kauaks nahale. Mingi aja pärast hakkab mul pea kohutavalt valutama ja süda läheb pahaks. Ei oska öelda millest see tuleb aga tänu sellele on need kaks väikest kreemi kapi peale seisma jäänud.
    Sama juhtub mul kusjuures mõndade parfüümidega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mõni inimene ei talu magusaid lõhnu, Kairi. :) Peaksid ehk mõnda värskemat aroomi proovima, neid valikus päris mitu. ;)

      Delete
    2. Täitsa võimalik, et see on nii. Võib-olla millalgi peaks tõesti katsetama, sest lõhnad nendel kahel tootel polnud iseenesest halvad vaid päris mõnusad aga hetkel on mul kapi peal kaks looduslikku tagasihoidliku lõhnaga kehakreemi mis mulle suurepäraselt sobivad :)

      Delete
  2. Lahe postitus ja kutsub kohe väga proovima! Samas vaatasin, et Glamora lehel on toodete hinnad üsna kõrged, kuid väga tore on see, et sa oma lugejatele sellist soodustust pakud :) Vaatasin just, et VS enda kodulehel on praegu kosmeetikale jms kuni 50% soodustus. Kehakoorijaid, kreeme ja spreisid on võimalik soetada 3-4€ eest ning trio-komplekte ca 10€ eest. Muidugi tuleb seal juurde ka saatmiskulu, mis pole väga väike ja see teeb asja mõruks :)
    Loodan, et millalgi varsti saab VS tooteid osta ka näiteks Kaubamajast või I.L.U poodidest, ammu oleks juba aeg ja nõudlust oleks ka kindlasti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui kamba peale tellida, siis polegi hull see postikulu, aga minu meelest, kui tellid üle 21€ millegagi, siis tuleb päris suurt tollimaksu tasuda. Kui mitte suuremat kui tellimus ise. :))

      Delete
  3. Glamora saatis mullegi testimiseks VS tooteid, olen juba natukene jõudnud kasutada ja esmamulje on küll väga positiivne. Kirjutan neist ka peagi:)

    ReplyDelete
  4. Vahutavad kehakoorijad on ka minu lemmikud, ei teki vajadust hiljem uuesti keha üle pesta nagu paljude teistega.

    Beauty Bubble Blog

    ReplyDelete

ShareThis