arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

16/06/2013

Arvustus // Victoria´s Secret / Kehasprei Amber Romance


Suvel vahetame kõik, mis vähegi saab kergema vastu välja - nii riided, toidu kui kosmeetika. Kui  jumestuskreemi asendasin juba esimeste soojemate ilmadega BBkreemiga, siis nüüd lükkasin ka oma parfüümid riiulil tahapoole ja seadsin esiritta hoopiski suveks palju sobivama kerge kehasprei. 
 Lõhna iseloomustab sensuaalne merevaik ja vanilli kerge aroom. 
Kehasprei on õhulisem viis kanda lõhnaõli. Seda võib kasutada üle kogu keha. Tegemist on kerge värskendusega, mida saate kasutada terve päeva jooksul. Kehaspreid on rikastatud aloe vera ja rahustava kummeliga. 
Pakend on kehaspreil suveks ideaalne - kergest plastikust pudel ei lisa reisikotile oluliselt kaalu. Pildil on mul pihus 60ml sprei, poes on saadaval 250ml pudelid, millest jätkub küll oi kui kauaks. Pakend on varustatud kvaliteetse pumbaga, mis piserdab ühtlase uduna. Pudel näeb väga armas välja, värv on täpselt nagu kuldsel merevaigul.  

Tegu on küll magusapoolse lõhnaga, aga mitte puuviljaselt magusa, kuigi tugevalt on tunda ka kirssi, pigem kreemiselt vaniljene. See on selline soe, sensuaalne ja naiselik. Tekitab sooja ja õdusa tunde, see nagu mähib sind sametiselt endasse ja ütleb - kõik on hästi, ma ütleksin "lohutav" selle kohta. :)) Sobib suurepäraselt sumedasse suveõhtusse. Nahal püsib lõhn umbes 5 tundi, riietele pihustades on seda tunda veel mitu päeva.
Kõik, kes armastavad magusaid (mitte imalaid) aroome on Amber Romance´st kindla peale vaimustatud. Tegelikult võiksid ka värskete lõhnade austajad aeg ajalt kontrollida, kas lõhnaeelistused ei ole aja jooksul muutunud. :) Mina olin aastaid n.ö. "kurgi" lõhna fänn ja isegi ei vaevunud magusamaid aroome proovima, olin kindel, et saan neist peavalu,aga viimasel ajal on need tasapisi mu lõhnariiulile pugenud ja "rohelised" tunduvad nüüd kuidagi liiga kergedki. Ja tore kui tualettlaual on erinevad pudelikesed, mis pakuvad vaheldust ja mille hulgast saab valida õige lõhna vastavalt tujule ja sündmusele. :)
  ♥ 5/5
Kehasprei (250mi) saab endale soetada GLAMORA veebipoest 22€ eest SIIT. 
Lehel on 17 erinevat spreid, mille hulgast igaüks leiab sobiva. Paljud neist on praegu saadaval soodushinnaga ja minu armsatele blogilugejatele lisandub koodiga GENEFIC10 19. juunini lisaallahindlus 10%! :)
Minu eelmisi VS-i arvustusi saad vaadata kehakoorijast SIIN ja käte-ja kehakreemist SIIN.


Kas olete kehaspreisid kasutanud?


Posituse lõppu minu lemmik Victoria´s Secreti inglitest - alati armas Karlie Kloss. :)
Kes on teile kõige sümpaatsem inglike? 
Tänaseks kõik, olge armsad!






6 comments:

  1. Väga armsad kehaspreid, tekkis kohe isu endalegi mõni soetada! Aga kas poes on ka 60 ml kehaspreisid olemas, sest mul on tunne, et seda suuremat ei jaksa küll ära kasutada! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poes nii väikest ei ole jah, tuleb suurtega "leppida". :))

      Delete
  2. Mulle meeldivad nii-nii vanillilõhnalised asjad.. Aga see merevaigu jutt teeb pisut skeptiliseks :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadi, pead tulema nuusutama, kuidas merevaik lõhnab. ;)

      Delete
  3. Mul oli paar aastat tagasi periood, kui kasutasin ainult kehaspreisid. Victorias Secretilt oli mitu head lemmikut, mis lõhnasid nagu unelm. Neil oli vaid üks viga - said liiga ruttu otsa :) Ja üks teine bränd, mille nime enam ei mäleta, tootis sellised muru-kuusevaigu lõhnalist kehaspreid, mida kandsin traditsiooniliselt siis, kui hakkasin muru niitma :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi-hii, uskumatu, aga täitsa kujutan ette, Stella, et Sul on igaks elujuhtumiks sobiv lõhn tualettlaual. :))

      Delete

ShareThis