arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

29/06/2013

Hetke soovid #13 The Body Shop



The Body Shop´i aled ajavad mind alati elevile. Pakkumised on suurepärased ja tooteid, mida muidu ei ole raatsinud osta, aga ammu olen igatsenud, on liiga palju. :) 
Kõige esmalt kahmaksin endaga kaasa:
mõnusad väikesed kätekreemid kotti pistmiseks.
minisuuruses imehästi lõhnavad ja superniisutavad kehavõid - suurte otsasaamist tuleb liiga kaua oodata. :)
lihtsalt liiga ilusates pakendites erivärvilised dušigeelid, lõhna või iga päev erinevalt.
Chocomania kehakreemi ja kehakoorija - šokohooliku must have!

Pildiruum sai õnneks otsa. :) Teisi mõnusaid hindu saab uudistada SIIT.

 Millised on teie lemmikud TBS-i alelettidelt? Mida soovitad? 
Kas olete juba jõudnud poodi külastada või teete alles nimekirju?

Kiirematele on alati parimad palad, seega jalad selga ja punuma. :)

Tänaseks kõik, olge kiired!




20 comments:

  1. Mina soovitan kindlasti kanepisarjast kätekreemi ja jalakreemi. Täiesti asendamatud kreemid minu jaoks. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa, kätekreemi olen proovinud, tõesti väga mõnusalt niisutav. :)

      Delete
  2. Oskad öelda, kui kaua ale kestab? Olen homme tööl ja kardan, et äkki kuu lõpuga saabki ale otsa - samas käisin just mõni päev tagasi neid nunnusid kreeme-geele käes keerutamas aga kohe kuidagi ei suutnud midagi ära valida.. Kõik tundusid nii head. Kas ehk oskad öelda missugune duššigeel on kindlapeale minek? Lugesin kuskilt, et nende mingisugune tootesari pidi keha kuivatama - seda küll ei sooviks :)

    - Kadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale kestab kodulehe andmetel 22.juulini, iseasi kui palju selleks ajaks head kraami järel on. :)Minul kuivatas vaarika dušigeel nahka, seda ei julgeks soovitada. Vaatan, et neil see kodulehel UUS! sildiga, ehk on koostis paranenud või on lihtsalt uus välimus. ;) Parim, mida olen proovinud on oliivi oma, aga see pole jällegi ales. :) Ma ei ole ühegi teise pesugeeli kohta miskit halba kuulnud, nii et arvan võid vabalt lõhna järgi otsustada. :))

      Delete
  3. Oliivi oma on ales - nimelt suur 750ml pudel on hinnaga 10.50eur. Käisin ise eile Pärnu poes. Kahjuks ale's olevatest toodetest soetasin vaid küünepoleeri (töötab hästi). Pärnus polnud nad veel jõudnud kõigile toodetele silte juurde panna, siis müüja käis ja näitas, mis on alega. Väga meeldiv oli.

    ReplyDelete
  4. käisin just neljap, 27. juuni Pärnus ja ka selles poes, ei ostnud midagi. Ja nüüd vist ei satu augusti lõpuni. Nii napilt :D

    ReplyDelete
  5. Kas ostad/ostsid ise ka midagi prooviks? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veel ei ole jõudnud, aga lähipäevil hüppan läbi. :)

      Delete
  6. Sattusin (nüüdseks juba) üleeile poodi ja ale oli just hakanud. Poes oli kusjuures nii palju rahvast, pole ma seal elu sees rahvast nii palju näinud. :D Igastahes õnneks sain paari asja nuusutada ning nüüd lähen homme papaia kehavõi, papaia duššigeeli ja väikse mandli või roosikätekreemi järgi. :)

    http://blogbyjohannaj.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. igatsen Body Shopi, tahaks endale midagi, mis lõhnab jumalaselt :D Satsuma Eau De Toilette on mu lemmik)

    ReplyDelete
  8. Ostsin just papaia dušigeeli ja mandli kätekreemi, kuid natu olen pettunud, sest varasematel aastatel on allahindluste ajal ikka palju rohkem erinevat kaupa olnud ja näiteks on müüdud ka 400ml kehakreeme ja väga paljudes erinevates variantides. Praegu tundub olevat ales vaid see kaup, mida vähem ostetakse või mis niivõinaa odavam on (minisuuruses kreemid jne). Oleksin tahtnud mingi muu lõhnaga kehakreemi, sest papaia on hetkel juba kasutuses ja teised pakutavad variandid eriti ei istunud.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei teadnudki, et TBS müüb ka 400 ml kehakreeme. Ma olen enda 200 ml potsikugagi juba aasta aega koos ja lõppu ei paista, eelistan isegi väiksemaid, et saaks teisigi proovida. :) Kas ei ole nii, et nad ale ajal lisavad tooteid, ehk on veel miskit oodata. :))

      Delete
    2. Ma pole päris kindel kas just 400ml, ehk oli see hoopis 300 vms, aga igatahes jah suuremaid oli küll eelmine suvi ale ajal kui "tavaline" 200ml.

      Delete
  9. Mina isiklikult seda Chocomania kehakreemi ei soovitaks. Mul on samast sarjast ka dušigeel ja see on ehedalt šokolaadine, mille järgi ostsin ka kehakreemi, kuid kui ma selle lõpuks kätte sain, pidin pettuma kuna lõhn oli šokolaadist väga kaugel. See oli pigem mingi läila keemia..niu niu! Jään maasikale truuks!
    Aga üleüldiselt on TBS'i tooted niiiiiiii mõnusad! Ja heade pakkumiste ajal saab korraliku saagi (meil siin UK's on pidevalt head diilid käimas - Eestis käin tiiruga poest mööda, sest need hinnad on seal ulmelised!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea, et poes saab nina purki pista, kindlasti nuusutan enne ostu kõik läbi :) Jah, Eesti on kahjuks ilulembeliste põrgu. :))

      Delete
  10. Käisin ka täna TBS'is uudistamas! Kuna mul duššigeele ja kehakreeme on hetkel liigagi palju (loe: olen pooled tooted kapi sügavustesse surunud, et elukaaslane mind veelgi imelikumaks ei peaks) siis käisin ainult nuuskimas :) Kuigi ühe väikese roosi või mandli kätekreemi ostaks vist küll :) Seda on hea kaasas kanda ja ka pakend on näitamist väärt! Tegelikult ootasin paljukiidetud kanepi kätekreemist kõige rohkem, kuid kahjuks pidin pettuma - lõhn oli liiga vänge minu jaoks. Seda kätekreemi oli samas kõige rohkem ostetud, korvi sees oli teda ainult üks tk. järel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, Liina, oleme Sinuga ühesugused, aga ma ei vaevu enam midagi kappigi peitma. :)) Jah, see kanepi kreem on väga spetsiifilise lõhnaga, aga harjub ära ja hakkab meeldimagi. :) Loodan, et see kreem ootab mind homme veel seal korvi põhjas. :)

      Delete
  11. Haha! Ma veel kogun julgust, et kogu kraamiga lagedale tulla! Seniks aga olen õppinud veenvalt esitama lauset "Ah see kreem või? Ei, see ei ole uus, see on mul juba ammmmmu!" ;) Kui täna õhtul uuesti TBS poodi juhtun, matan selle kanepi kreemi sügavale korvi põhja ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Õnneks enamus elukaaslasi ei tee ka igasugu kreemidel vahet, võib vabalt Sinu nippi kasutada. :))

      Delete

ShareThis