arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/06/2013

Kodu // Kolmejalgne suhkrutoos, viineriga ehtelaegas ja muu kaunis kraam


Üle pika aja üks koduteemaline postitus. Mõned armsad asjad on tee minu koju leidnud. :)

 Ma olen täitsa hull kolmejalgsete kausikeste järgi, ei uskunud oma rõõmu, kui selle imekena roosa kristalltoosi Tiimari riiulilt leidsin. Nüüd on kaks varianti, kas toos oli nii kallis, et mu aju ei taha seda mäletada või nii odav, et pole mõtet mäletada. Kaldun viimase poole, sest üldiselt pakub Tiimari siiski enam kui soodsat kaupa. Jooksin kohe armsa kausikesega koju, otsisin välja oma kõige kaunimad sõrmused ja käevõrud ning imetlesin, kuidas need läbi roosa klaasi välja piiluvad, oehhh, nii ilus! :) Eriti tore on, et toosike sobib imehästi kokku minu eelmise leiuga Tiimarist, mis tagapool paistab, lähemalt võib piiluda SIIT. Täiendavad teineteist imeliselt.

Järgmiseks üllatas mind Selver. Vähemasti Ringtee Selveris on kodukaup eriti nigela valikuga ja tavaliselt ma sellesse riiulivahesse ennast enam ei suunagi, sest juba aasta aega on seal mingi pulstunud karvaga imelik kass ja jubedad keraamilised õllekannud. Aga mul on hea meel, et seekord sinna sisse keerasin, sest kassi ja õllekannude vahel on end sisse seadnud uus ja armas karpide kollektsioon. Mõni teist vast juba teab minu nõrkust viinerkoerte vastu, sest mul üks endalgi kodus ringi vonklemas. Kujutate siis ette minu rõõmu, kui just vinku pildiga karbikesed mulle riiulilt vastu vaatasid. Ja veel eriti toredalt tsirkust tegemas. :))  Krabasin kohe kõige suurema, mis laheda väikese sahtlikese ja paljude lahtritega ehete jaoks. Oh, so my cup of tea! Puudu on veel tore muusika, mis võiks karbi avanedes laulma hakata... ja väike puudel võiks karbis ühel jalal keerelda... aga ei, seda kõike on liiga palju tahetud 5,20€ eest. Olen niigi väga rahul ja arvatavasti toon veel mõne väiksema karbigi sealt koju.



Kas ei oleks lahe kui sinu kokteili/mahlaklaasis hulbiksid paar jäist musisuud? :) Selle ägeda silikonist jääkuubiku vormi leidsin Jyskist 1,49€ eest. Ma arvan, et eriti mõjuv oleks, kui kuubikud teha punasest mahlast ja lisada need tavalisele veele, so cool! :) Tegelikult annaks nendesse isegi jäätist panna - roosad ja valged vaheldumisi, ülepuistatult mandlilaastudega, kaunistuseks mündileht. Peab järele proovima! :)

Selle nii armsa koogialuse sain kallilt emalt sünnipäevaks. Kui kooki parajasti ei söö, ei raatsi ma teda kappi ära panna vaid otsin oma kõige roosamad ilutooted välja ja serveerin neid. :)  Mulle nii meeldib, et alus on natuke vintagehõnguline, ilusa lainetava äärega. Eriti kaunis on muidugi, kui kuhjata sinna peale roosade kuubedega muffinid või mõni eriti roosa kook, nagu näiteks minu lemmik Brita kook. Koogialus soetatud  Prismast.

Ka see bling roosast klaasist pildiraam on armsalt emmelt, kes kohe teab, kuidas mind rõõmustada.  Ma ei ole veel mõelnud, mis pildi ma raami panen, praegu on seal üks Adoreboxi kaardike, mis on kindlasti parem, kui Leighton Meesteri foto, mis sealt algselt vastu vaatas. :)) Kui ma ei eksi, on raam pärit Koduektrast.


Tänaseks jälle kõik, olge armsad!♥ Blinnnnng! :)







10 comments:

  1. No nii armas stiil on sul!
    Päikest :)

    ReplyDelete
  2. väga ägedad asjad! neid roosasid/siniseid/rohelisi klaasist kausikesi/suhkrutoose olen ise ka tiimaris piilumas käinud aga kuna mul on suhteliselt väike korter ja vaba pinda niigi vähe, siis imetlengi neid asju vaid vitriinidel ja sinu blogis :)

    ReplyDelete
  3. Mis linnaosas sa elad, kui küsida võib? :)

    ReplyDelete
  4. Sa kohe leiad alati niii mõnusaid asju :)
    Kodu/sisustuse teemalised postitused on minu arust väga teretulnud :)

    ReplyDelete
  5. Niii nunnud asjad, et võtab kohe sõnatuks :) Sellist ehtekarpi oleks ka mul hädasti vaja! Kas neid selliseid suuremaid karpe oli veel erinevaid värve? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, suurt mitte, väikseid olid veel lilla tooniga saadaval. :)

      Delete
  6. See ehtekarp on küll megaarmas! :) Ja need Tiimari leiud!!! :D

    ReplyDelete
  7. Hei! Viinerid on ka minu suured lemmikud ja mul samuti üks tore pikk tegelane kodus mind rõõmustamas:) Kui aus olla, siis vist viineri pärast jäingi Su blogi jälgima ja mulle väga meeldib;) Pean nüüd ka kiirelt sammud Selverisse seadma;)Päikest!

    ReplyDelete

ShareThis