arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

22/06/2013

Uut // Tally Weijl & Prada Candy


Mõned asjad, mis ühte või teist teed pidi minuni jõudnud. ;)

Mul on ütlemata hea meel, et ma kiikasin sisse Tally Weijl´i, sest leidsin sealt suveks ideaalse seeliku. Mulle meeldib, et see ei ole igavalt ühetooniline ja sobib väga hästi ka külmematel ilmadel nahktagiga kandmiseks. Hinnaks 29,95€.

Allahindluse stangelt leidsin selle armsa pluusi, mida kaunistavad õlgadel lahedad suvised tikandid. Hinnaks 12,95€.

Täpselt sellist tagasihoidlikku kaelaketti olingi otsinud! 2,99€ eest sain neid lausa kaks, kuldse ja hõbedase - armas! :) 

Kassa juures ei saanud ma mööda vaadata sellest kavalanäolisest võtmeümbrisest. Hind 2,95€. 
Uskumatu oli minu rõõm, kui võitsin  Ann Buht art & design blogi kingiloosis Prada Candy parfüümi. Uskumatu seepärast, et olin just samal päeval Kaubamajas seda lõhna imetlenud ja nuusinud. :) Vahest ikka lähevad soovid täide! 
Selle lõhna juures meeldib mulle kõik - nii šikk karp, modernne pudel ja loomulikult lõhn ise. :) Eriliselt meeldivaks muutub see umbes tundi peale pudelist välja jõudmist, siis tuleb välja mingi eriti mõnus peen ja naiselik noot, ma pakun, et see on salapärane bensoe vaik. Veel on tunda muskust ja karamelli, kuid lõhn ei ole imalalt magus, vaid pigem vürtsikas. Ma ei ole lõhnade kirjeldamises just eriline käpp, aga sellise lõhna kohta öeldakse vist idamaine? :)
Lõppu ka üks karamelline ahvatlus, kuhu hea meelega lööks lusika sisse. :)
Tänaseks ongi kõik, olge armsad!





9 comments:

  1. Jälle mina siin ja kommenteerin :)) (teised ilmselt on kõik maale vanaema juurde sõitnud jaanideks, mina ainsana pean tööl olema) Kõigepealt palju õnne võidu puhul, see lõhn meeldib ka mulle väga ;)
    Kas Tally Weijl'is käisid lõunakeskuses? Kesklinnas ma neid kiisudega võtmeümbriseid ei näinud ja muidugi ma nüüd peale sellist reklaami kohe langesin ohvriks ja tahan endalegi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Liina! :) Jumal tänatud, et Sa mul siin olemas oled. :))Kiisuga ümbrised sain jah, Lõunakast. ;)

      Delete
  2. Minul on ka need kiisudega võtme otsaümbrised juba pikemat aega olnud, väga nunnud.

    ReplyDelete
  3. Palju õnne võidu puhul! Väga mõnus parfüüm. Mul endal puudub ka see oma lõhnakollektsioonist. Just paar näalat tagasi tšekkisin seda. Tore, kui veab ;)

    ReplyDelete
  4. Mul on see lõhn mõnda aega olnud ja my god kuidas ma seda jumaldan! Minu ninale tundub see just selline väga magus, täpselt see mis mulle meeldib. Aprillis tuli välja ka uus versioon Candu L'Eau, mis mulle koheselt meeldima hakkas. Praegu unistan L'Eau pisikesest pudelist (:

    ReplyDelete
  5. pluusi* mitte pluuse

    ReplyDelete

ShareThis