arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/07/2013

Arvustsus // Aden Cosmetics



Olen nüüd Adeni toodetega nädalakese tutvust teinud ja ütleme nii - muljed on seinast-seina.
Oli nii meeldivalt üllatavat kui üllatavalt mittemeeldivat. 
Põsepuna Terracotta Baked / Red (5,90€)
Mulle meeldivad  küpsetatud kosmeetikatooted, need näevad oma ümara kuju ja marmorja pinnaga nii armsad välja ning on pigmendi poolest oma "tavalistest" õdedest  peajagu üle. Seletan lühidalt neile, kellele hakkas tunduma, et nad on sattunud kokandusblogisse, mis see küpsetatud olek õigupoolest tähendab. Kui tavalisi puuderjaid kosmeetikume valmistatakse nii, et erinevad pigmendid, siduained, puudrid ja talk pressitakse kokku, siis neid tooteid sõna otseses mõttes küpsetatakse ahjus, kuni need muutuvad algsest vedelast olekust tahkeks. Plussiks on see, et koostises ei pea kasutama nii palju talki, (mis on tervisele ohtlik) mistõttu on need kergema tekstuuriga, lihtsamini hajutatavad ning sobivad peale kanda nii kuivalt kui märjalt. Kokandusklass läbi, lähme tootega edasi. Kuna enamus põsepunadest, mida oman, on roosad, otsustasin Adeni lehelt valida hoopiski red nimelise toosikese. Tegu on tumepunase tooniga, mis on tugeva pronksja varjundiga, võib vist öelda telliskivipunane. Minu heleda nahaga kahjuks värv eriti ei sobi, sest sisaldab liiga palju pruuni, jään siiski roosadele truuks, tumedal nahal näeb see kindlasti parem välja. Kõige etema tulemuse saavutasin näppudega õrnalt hajutades, pintsliga jäi tulemus ebaühtlane.  Kuna vaja on ainult kübekest värvi, et mitte välja näha nagu kloun, sest toode on tõesti pigmendirikas, siis on väga raske pintslile nii vähe toodet haarata, oma sõrm on siin parim dosaator. Mulle meeldib, et põsepuna ei ole matt vaid mõnusalt kumav, lausa hõõguv
Pakend on tagasihoidlik, isegi liiga, kuid plastik on tugev ja kaas käib kindlalt kinni.
♥♥♥♥♥ 3/5
Küünenahaõli / Raspberry pink (3,50€)
 Kuna minu küünenahad on kõige hullemad, mis eales nähtud (seda väitis isegi küünetehnik), siis piilun igasugused vahendid, mis neid pisutki pehmendaks, niisutaks alati kullipilgul. Millegipärast võluvad mind eriti need pudelid, kus doseerimiseks sees pipett. See on kuidagi nii meditsiiniline ja tundub eriti steriilne. Pudel ise näeb ka kena välja klaasist kere ja valge mütsiga. Ühest tilgast, mis pipeti otsast tilgub, jätkub ühe käe küüntele, nii et sellest pudelikesest saaksin ma oma küüned õlitatud arvatavasti mitme eluea jooksul. Mulle meeldib, et masseerides on tunda, kuidas õli muudab küüneümbruse naha pehmeks. Mõnede õlidega olen täheldanud vastupidist - peale õlitamist on küünekidad kuidagi kõvad ja rabedad. Ja üks probleem leidis veel lahenduse (kas ainult minul on küüntega nii palju probleeme?). Kui kannan õli ööseks küüntele, siis see toimib nagu küünenahaeemaldaja. Mul on väga probleemsed küünenahad, mis kipuvad küüne külge kasvama, pean väga tihedalt neid siis soojas vees leotama ja küünenahaeemaldajaga ning apelsinipuust tikuga mässama, enne kui neist jagu saan. Igatahes tahan jõuda sellenii, et hommikuks oli õli küünenahad kuidagimoodi suutnud küüne küljest lahti muukida ja piisas väga vähesest, et neist vabaneda. Kõigist proovitud Adeni toodetest on see maasilõhnaline õli minu lemmik. Saadaval seitsme erineva lõhna ja värviga. 
♥♥♥♥♥ 5/5
 Huuleläige High Shine / No.11 (3,90€)
Vot see toode mulle nii head muljet ei avaldanud. Kuigi mulle täitsa meeldivad värv ja läige ning ka niisutus on mõnus, siis see lõhn on nii ebameeldivalt naftane. Kui tavaliselt ma ei märkagi, et huulepulgad-läiked mulle suhu satuvad (kuigi me elu jooksul umbes poolteist kilo huulepulka nahka paneme), siis seda keemilist maitset tunnen teravalt. Ka pakend ei ole just selline, mis tualettlauda eriliselt kaunistaks. 
♥♥♥♥♥ 2/5
Lauvärvid Terracotta Trio Wet and Dry / No.5 (5,90€)
Neid lauvärve saab kasutada nii kuivalt, kui märjalt. Kuivalt ei tekitanud nad minus erilist vaimustust, natuke liiga "jahused", kuid märja pintsliga lõid värvid särama ja muutusid mõnusalt kumavaks, püüdsin seda tulutult alumisele pildile püüda.  Primerit kasutades püsivad kenasti peal mitu tundi, kuid kui otsite terve päev püsivat silmameki, siis jätke see karbike vahele. Pakend on sarnane põsepuna toosiga - tagasihoidlik.
♥♥♥♥♥ 3/5
Küünelakk / No. 12,13 (2,90€)
Neid kahte küünelakki kannan tavaliselt koos, värvituna üle ühe, et oleks suviselt rõõmsam. :) Panin lakid küll ühte patta, aga tegelikult on nad veidi erinevad. Lillaga olen üpris rahul, pind jääb ühtlane ja lakkida on mugav.  Roosaga on imelikud lood, värv on küll väga ilus, kuid laki tekstuur on kuidagi geeljas, väga raske on seda küüntele ühtlaselt peale saada, see justkui ei haaku küüneplaadiga. Aga kui ükskord peal, püsivad mõlemad ilusti mitu päeva, mis on minu puhul rekordiline. Tavaliselt on mul küüneotsad hiljemalt järgmise päeva õhtuks paljad, seda ka pealislakiga. Mõlemad lakid vajavad kahte kihti, mis veidi meelehärmi valmistab. 
♥♥♥♥ 4/5
Liquid huulepulk / Nr.8 (4,90€)
Vauuu, vot see on PUNANE! Tõeliselt erk värv ja hästi huvitav tekstuur. See ei ole väga kreemjas ega ka kleepuv, pigem õhuline nagu vaht. Hästi pigmendirikas, katab ühe tõmbega, tulemus on matt. Soovitan veidi huulepalsamit alla panna, siis on kindel, et huuled on niisutatud. Püsivus on super, peab vastu mitu tundi ning ka söömise-joomise, tuleb kenasti seebiga pestes maha, salvrätikuga nühkides mitte. Lõhn ja maitse on pea olematud. Ka pakend näeb hea välja, millegipärast on mulle meeltmööda just kandilised huuleläike tuubid, kuidagi mugavam on neid käsitseda ja käes keerutada. 
♥♥♥♥♥ 5/5

Kõiki neid ja paljusid teisi tooteid saab lähemalt uurida Adeni e-poes SIIN. 
...
Kas olete Adeni tooteid proovinud?
Millised on muljed?

27 comments:

  1. Sinu huultel on see punane värv eriti ilus! Kasutasid ka mingisugust huulepliiatsit? :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upss, Kristi, kustutasin kogemata Su kommentaari. :(

      Delete
  3. Küünenahaõli tahaks isegi proovida. Mäletad, kuidas minul need viimased huulepulgad/palsamid vms ilumessil peal püsisid? Mul kulusid poolikult maha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maarja, mul on see mälust pühitud. ;)

      Delete
  4. See viimane toode nöeb küll vapustav välja!

    ReplyDelete
  5. Liquid lipstick on tõesti mõnus toode. Mul on natu-natukene tumedam punane, aga ka väga ilus. Pole küll pikemalt katsetanud, aga esimesena paistis mullegi silma see, kui hästi ta püsib. Kahjuks kuivatab korralikult.
    Tavalisi huulepulkasid proovisin ka, aga nende lõhn on häiriv. Ilmselt sama, mis sellel läikelgi, selline "vanaks läinud huulepulga" hais. Toonid on ilusad, aga selle lõhnaga peaks küll midagi ette võtma...

    ReplyDelete
  6. Vau, see punane huulepulk on Sinu huultel tõesti imeilus! Tekitas kohe huvi proovida.

    ReplyDelete
  7. Kas on mingit infot, et neid saab kuskilt tartust näiteks kaubamajast?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hetkel saab tooteid katsuda ainult Tallinna esinduspoes. :)

      Delete
  8. Oooooo.. punane on tõeliselt ilus! ;)

    ReplyDelete
  9. Ise pole mitte kunagi Adeni tooteid proovinud, aga sinu postitus tekitas Liquid huulepulga ja küünelakkide vastu küll huvi. Punased huuled sobivad sulle väga hästi muideks ! :)

    http://thelisabeth.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Ohoo, ma arvasin, et ma olen ainuke, kes sellised probleemsed küünenahad on, kuna alati kui kellelegi oma küünenaha muret kurdan, siis kõik kinnitavad, et neil küll sellist jama ei ole. Igatahes, tundub, et ma pean selle küüneõli endale ka tellima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liisu, loodan, et saad selle õliga oma küünenahad kontrolli alla. :)

      Delete
  11. Osssaa, selle punase peaks küll endale soetama! Sulle sobib see imehästi!!

    ReplyDelete
  12. Loen, et ma pole ainukene, kelle arust on see punane huulepulk eeeeeeeeeeriti fab!! :)

    ReplyDelete
  13. See punane põsepuna sobiks suurepäraselt sinisilmsetele lauvärviks. :) Kujutan ette, kui siniseks see värv silmavärvi muudab.

    ReplyDelete
  14. Sa oled mu identical hand twin vist :) Kirjeldus vastab täpselt minu omadele ja pildi pealt vaataks ka nagu minu küüned vastu. Ise kasutan Joiki küüneõli ja olen sellega üsna rahul, aga peaksin vist sagedamini selle kasutamiseks aega leidma. Ja need punased huuled on lihtsalt imelised!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha-ha, hand twin, see oli "Sõprades" eksju? :) Joiki õli olen ka kasutanud, väga mõnus!

      Delete
  15. Väga tore on Sinu blogist erinevaid arvustusi lugeda ja seeläbi meie kõigi ostukorve heade toodetega täiendada. Aitäh Sulle!:)
    Mida teed aga edasi toodetega, mis Sulle endale ei meeldi või sobi - otse prügikasti või annad neile edasiandmise näol uue elu? Just Sinu arvustusi lugedes tekkis idee, et miks ei võiks Sa tooteid edasi anda või müüa oma blogi lugejatele?:) Kommentaare lugedes soovis nii mõnigi Sinu proovitud tooteid ka ise proovida, kuid see polnud kindla asukoha või muu põhjuse tõttu võimalik - see aga annaks proovimiseks hea võimaluse. Tõsi, küll veidi piiratud, sest saadaval on ainult eelnevalt valitud värv jne, aga ehk rõõmustaks siiski mõni soovija täpselt endale sobiva toote üle ning ka Sul endal oleks rohkem ruumi omakorda uusi katsetada:)
    Idee ideeks, igal juhul soovin Sulle palju-palju edu ning ootan huviga juba järgmist postitust!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neid tooteid, mis jäävad seisma on tegelikult väga vähe, mõned, mis tooni poolest ei ole sobinud, sobivad näiteks imehästi mu emale. :) Ka Müürilille täikal andsin ära/müüsin kosmeetikat ja teen seda kindlasti edaspidigi. :)

      Delete
  16. kindel et huulepulga toon nr.9 ei ole? :O netist vaadates sarnaneb see pigem üheksaga :)

    ReplyDelete

ShareThis