arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/07/2013

Arvustus // ELF



Kuna ma ise alati enne netist kosmeetika tellimist uurin ja puurin teiste arvamusi ja arvustusi, et mitte seismajäävaid asju soetada, siis mõtlesin ka ise teha kiire ülevaate oma ELF-ist kokkuostetud kraamist - mõnda asja soovitades, teise eest hoiatades. Maitsed ja ootused on muidugi erinevad, olen ka ise ostnud tooteid, mida palju kiidetud, kuid mis minus vaimustust ei äratanud ja ehk on ka mõni toode ostmata jäänud halva arvustuse tõttu, mis mulle äkki hoopiski oleks sobinud. Ei me seda tea, aga igaks juhuks võtke ka minu arvustusi kergelt. :) 
ELF ehk eyes - lips - face on USA kosmeetikabränd, mis pakub eriti hea hinnaga tooteid, mõned neist vaatamata sellele kuldaväärt. USA e-pood Eestisse kaupa ei saada (kahjuks, sest hinnad on seal veelgi peadpööritavamad), kuid meie õnneks teeb seda UK veebikauplus. Kindlasti tasuks ELF-ist tellides oodata allahindlusi, need ajavad seal lehel üksteist taga. Just lõppes pakkumine kogu kaup poole hinnaga ja täna on viimast päeva allahindlus -30% pluss tasuta saatmine. Soovitan kindlasti lehel ringi vaadata, seal võib leida tõelisi pärle superhindadega. ;)
Zit Zapper (2,46€)
LINK
Seda salitsüülhapet, teepuuõli, nõiapuud ja kamprit sisaldavat rullikuga vistrikupulka olen juba mitu korda soetanud ja üks on alati kapis tagavaraks. Tõesti töötab, kui on meeles probleemseid kohti mitu korda päevas tupsutada. Sellega võib ka suuremaid alasid sisse määrida, mis on põletikulised või eriti suurepoorilised. 
♥♥♥♥♥ 5/5
Blush with Brush / Blushing (3,16€)
LINK
See põsepuna võib küll oma pakendi pärast välja näha mittemidagi ütlev, aga tegelikult peidab ennast odavas ümbrises päris mõnus suvine roosa, väikese säraga põsepuna. Pintsli võib küll kohe minema virutada, sellega ühtlast tulemust saavutada on võimatu.Toon blushing on täpselt selline nagu mulle meeldib - tervisest pakatava põse värvi. :) Punkt läheb maha koleda pakendi ja mõttetu pintsli eest, ka sädelevaid osakesi on veidi liiga metsikult lisatud, kuid need õnneks tasapisi lenduvad põskedelt. ;)
♥♥♥♥ 4/5
Shimmer Lip Gloss / Fantasize (3,73€)
Kuigi imeodav hind võib kahtlusi äratada, on tegu ühe väga mõnusa huuleläikega. Ma ei hakka temast pikalt kirjutama, sest tegin seda oma hetke lemmikute postituses SIIN, kus saab läiget ka huultele määrituna näha.
♥♥♥♥♥ 5/5
High Definition Powder / Translucent (8,78€)
LINK
Väga paljud kiidavad, aga mina ei näinud joonekesi siluvat efekti ja ka matistamisega ei saanud see puuder hakkama, nägu jäi kuidagi jahune ja kaame, kuigi tegu on läbipaistva variandiga. Pealegi tolmab nii hullult, et ei taha kaant avadagi. Sorry! :(
♥♥♥♥♥ 0/5
Mineral Eyeshadow Primer / Sheer (3,52€)
LINK
Silmameigi aluskreem, mis saanud palju häid arvustusi ja saab maksimumi ka minult. Lauvärvid püsivad sellega peal terve päeva muutumatuna, ei kogune lauvoltidesse ja ka värvid on erksamad ega pudene. Mugav laule määrida, sest koostis on mõnusalt kreemjas, ei ole vaja õrna silmanahka ilmaasjata traumeerida ja kõvasti hõõruda. Soovitan kõigile, kes vähegi lauvärve kannavad ja eriti neile, kes hädas rasusema nahaga ning lauvärvide "äraujumisega". :)
♥♥♥♥♥ 5/5
Studio Conditioning Lip Balm / Peaceful Pink ( 4,99€)
LINK
Sellest huulepalsamist tegin lausa omaette postituse SIIN. Mulle meeldib väga see kobakas pakend ja lõhn on mõnus. 
♥♥♥♥♥ 5/5
Makeup Mist & Set (4,99€)
LINK
See näosprei lubab parandada meigi vastupidavust, aga seda ma ei täheldanud, hoopiski tundus, et see sulab spreid kasutades kiiremini näolt. Sobib ehk paremini kuivale näonahale, mis kipub kiskuma. Peaks meeldima ka neile, kellele meeltmööda kumav meik. Mulle see valgustpeegeldav efekt üle näo eriti ei meeldi sobi , selleks peab olema väga perfektne näonahk, et oleks mida peegeldada. :) Kasutan sprei lõpuni pintslite niisutamiseks, kas siis lauvärvide märjalt pealekandmiseks või näo ületupsutamiseks stippling pintsliga, kui see liiga puudrine. Iseenesest mõnus väike pudelike ja pihustab peene uduna.
♥♥♥♥♥ 2/5
Makeup Remover Pen (4,99€)
LINK
See on kõikidest ELF-i toodetest minu vaieldamatu lemmik! Ilma selle imepliiatsita ei saaks ma enam hakkama. See kustutab jälgi jätmata vigase lainerijoone, lihtsalt nii mugav on sellega "karvane" joon sirgeks võluda või untsuläinud katsetus olematuks muuta. Enam ei pea muretsema erinevate silmade pärast. :) Soovitan - parim abimees värisevate käte või vigase silmamõõdu puhul! See, et vildika ots muutub mustaks, on paratamatu, kuid see ei määri nahka, päriselt. :)
 ♥♥♥♥♥ 5/5
Lip Exfoliator (4,99€)
LINK
Hästi mugav huulepulgakujuline koorija, millega saab üks-kaks-kolm imepehmed huuled. Mõnus lõhn ja kena pakend teevad sellest paljude lemmiku, ka minu. :)
♥♥♥♥♥ 5/5
Wrinkle Refiner (4,99€)
LINK
Selle jubeduse virutasin minema, seepärast ei ole temast ka pilti lisada. Viimati sai teda näha untsus ostude postituses SIINKortsudega ei teinud ta midagi ja oli üldse kole ja paha. Ajas imelikku vedelikku välja ja läks tükki. Saast! Kui kellelgi vedas paremini, andke teada, äkki sattus mulle praak vms. :) Ausõna, ühes punktist hakkas ka kahju. 
♥♥♥♥♥ 0/5
Contouring Blush & Bronzer / St. Lucia (4,99€)
LINK
Väga mõnusast plastikust ümarate nurkadega ja suure peegliga karp. Päikesepuuder on matt, seega ideaalne kontuurimiseks, veidi ehk võiks olla külmema tooniga, aga ei ole ka liiga oranž, saab hakkama. Põsepuna on minu jaoks veidi liiga sädelev, aga toon iseenesest on mõnusalt tagasihoidlik. Igati normaalne toode, aga on paremaid. ;)
♥♥♥♥♥ 3/5
Professional Shine Eraser (2,46€)
LINK
Need läikimisvastased lehekesed on mul alati kotis. Paberid on mõnusalt õhukesed ja pehmed ning teevad oma tööd vägagi hästi, nahk jääb matt ja meik püsib paigal. Sisaldavad rohelise tee ekstrakti, millest ka rohelisetäpiline muster. Pakendit on vahepeal uuendatud, mulle meeldis vana rohkem. ;)
♥♥♥♥♥ 5/5
Pintslid
Kõigist kuuest ELF-i pintslist, mida oman, kirjutasin SIIN. Nende pintsleid on palju kiidetud, ka mina kasutan neid iga päev (välja arvatud ühte karvikut) ja nad on kõik tihedast pesust hoolimata väga kenasti vastu pidanud ja karv läigib endiselt. :) Alede ajal on parimad pintslid alatasa out of stock, nii ka seekord. :( Aga neid, mis saadaval, saab kiigata SIIT
Mechanical Eyelash Curler (2,46€)
LINK
Minu koolutaja on veel vana kujundusega mustaotsaline, nüüd on neil uued ilusad valged kuued. Sellise raha eest väga hea koolutaja. Mugav kasutada ja ripsmed jäävad kenasti kaardu terveks päevaks. Soovitan!
♥♥♥♥♥ 5/5
Nal Polish / Gum Pink (3,16€)
LINK
Kõik küünelakid, mis katavad ühe kihiga, saavad minult maksimum punktid. :) Ma ei tea, kas see on ainult minul, aga kaks kihti ei kuiva minu küüntel isegi poole päevaga. Lakki on mugav peale kanda, see jääb ühtlane ja kuivab paari minutiga. Püsivus on koos pealislakiga ja kummikinnastega nõusid pestes paar päeva, mis on minu puhul täitsa hea tulemus. :)
♥♥♥♥♥ 5/5
Luscious Liquid Lipstick / Strawberry (2,46€)
LINK
Tegu on keeratava pulgaga, millest väljub pehmele otsikule ports läiget, millega on isegi täitsa mugav huuli katta. Mulle meeldib see tagasihoidlik värv ja püsivus on hea, kuid huultel on selle värvi all ebamugav olla, natuke liiga kleepuv ja raske.
 ♥♥♥♥♥ 3/5
Cuticle Pushers (2,46€)
LINK
Need pulgakesed oleks nagu pärit arstitädi laualt. :) Ühes otsas on kõvemast kummist otsik, millega saab maniküüri tehes peale soojas vees käte leotamist küünenahad õrnalt tagasi lükata. Teine ots saab jagu ka kõvasti küünest kinnihoidvast nahast. Head abimehed igal maniküüri sessioonil. :)
  ♥♥♥♥♥ 5/5
Nourishing Cuticle Pen (2,46€)
LINK
Selles pliiatsis olen väga pettunud. Ai-ai kui valus on sellega õrna küünenahka kraapida, viskasin peale esimest proovimist kaarega nurka. Pliiatsi ots on ilmselgelt liiga kuiv ja kõva. See ei niisuta absoluutselt ja on täiesti kasutu. :( Saab suure rasvase nulli - pähh!
♥♥♥♥♥ 0/5
Shimmer Palette (4,99€)
LINK
Hästi kreemja koostisega highlighter. Mina tupsutan seda veidi põsesarnadele ja kulmuluule, annab mõnusa kuma. Silmade jaoks on jääb see minu meelest veidi rasvaseks ja huultel ei meeldi mulle pärlmutter üldse. Ma ei näe erilist mõtet neljal erineval värvil, sest hajutades ei ole need eristatavad. Uuesti ei ostaks, sest minu jaoks on see siiski veidi liiga kreemine, eelistan puudritaolisi sära andvaid tooteid, kuid kuivale nahale võib isegi meeldida. Pakend on tugev ja kvaliteetne nagu kõigil Studio sarja toodetel.
 ♥♥♥♥♥ 3/5
Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara (2,46€)
LINK
Kasutan ainult ühte otsa, mis mõeldud kulmude fikseerimiseks, ma ei näe vajadust ripsmeid läbipaistva geeliga kokku teha. Kulmudel töötab ideaalselt - harjale tuleb toodet parajalt, ei ole ohtu, et saad "märjad" kulmud. Hoiab karvakesed ilusti terve päeva paigal ilma neid ebameeldivalt kõvaks muutmata. Soovitan kõigile, kes hädas sõnakuulmatute kulmudega. ;)
♥♥♥♥♥ 5/5
Studio Blush / Pink Passion (4,99€)
LINK
Mõnusalt julge erkroosa matt põsepuna, mis hea pigmendiga ja hästi hajutatav. Põskedel ei näe nii hirmuäratavalt erk välja kui karbis. :) Sobib väga hästi just külmema nahatooniga. Karp on tugevast plastikust ja näeb hea välja, peegel on boonuseks.
♥♥♥♥♥ 5/5
Studio Blush / Twinkle Pink (4,99€)
LINK
See heleroosa toon jääb isegi minu eriti heledal nahal pea märkamatuks. Kuldseid sädelevaid osakesi on ilmselgelt liiga palju. Päris nulli ei taha panna - pakend on ühte punkti kindlasti väärt. Kui leidub keegi veel heledama nahaga kui mina ja ta fännab ka kuldset sädelust, siis see põsepuna on just sulle. :)
♥♥♥♥ 1/5
Pressed Powder / Porcelain (4,99€)
LINK
Igati tore puuder, mis pakub head katvust ja kui sellega mitte liialdada, ei tekita ka maskitaolist jumet. Kuigi enamjaolt kasutan ma läbipaistvaid puudreid, kuna nendega jääb tulemus loomulikum, siis vahel lasen ka selle käiku, kohtadel, mis vajavad rohkem katmist. Tegu ei ole just maailma parima matistajaga, kuid meik püsib läiketu siiski päris hea mitu tundi. Oman kõige heledamat tooni Porcelan, mis on suvel minu jaoks sobiv, kuid talvel veidi tumedavõitu, heledanahalise pidev probleem. :) Pakend on mõnus, sisaldab ka peeglit ja peidab põhjas puudritupsu.
♥♥♥♥ 4/5

Mineral Moisturising Lip Tint / Rose ( 4,99€)
Suur suur lemmik! No nii mõnusalt niisutav ja samas annab piisavalt värvi. Sheavõi, jojoba-ja kookosõli ning E-vitamiin muudavad huuled eriti pehmeks, plussiks veel päikesekaitse SPF 8. Pikemalt kirjutasin huulepulgast SIIN.
♥♥♥♥♥ 5/5
Ma väga ootaksin kommentaaridesse teie ELF-i lemmikuid.
Ja kui kellelgi tekkis minu toodete kohta mõni küsimus, siis neid ka. ;)

Ale lõppeb esmaspäeval 10:30, aga seda UK aja järgi, meil eestlastel on aega soodushinnaga tellida kella 12:30-ni. Ja andke kindlasti teada, mida tellisite ning kui pakk kohal, siis millised on muljed. Ma loen alati ka vanemate postituste alla kirjutatud kommentaare ja olen nende üle väga rõõmus :)
Tänaseks saigi kõik, olge armsad!

31 comments:

  1. Mul on endal põsepuna Tickled pink ja sellel pole kuldseid osakesi sees, hoopis pisike peenike hõbedane. Ise kannan Tickled pink põsepuna talvel-kevadel, kui nahatoon valgem aga parem oleks tõesti, kui neid osakesi pigem põsepunas poleks. Miks üldse põsepunasse (ja lauvärvi, huuleläikesse, päikesepuudrisse) neid sädelusetükke pannakse, oskad öelda? Kõiki tooteid koos kasutades saab päris lõbusalt päikese käes sädeleda.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei oska vastata, Kadi. :) Ju siis rahvale meeldib, muidu ei pandaks.

      Delete
    2. Kadi küsimusele vastaks: kellele ema, kellele tütar või hoopis: vastavalt meeleolule. Mulle näiteks meeldib mõni päev sädeleda nagu diskopall, siis on mul jälle omad matid lemmikud :)

      Delete
  2. mul on ka päris mitmed elfi tooted täitsa olemas, aga ausalt öeldes suur vaimustus on nendest üle läinud, odav hind küll, aga võiks öelda pigem, et tooted küll töötavad, kuid pole sellised, mida teist korda ostaks. meigitoodetest on lemmikuks kulmukomplekt, milles vaha ja puuder!

    hoopis teine lugu on aga pintslitega. neid ma jumaldan! muidugi olen ostnud vaid studio sarja omasid, kuid olen kõigiga väga-väga-väga rahul! soovitan kõigile.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Juuni lõpus tellisin -50% ajal ja ootan siiani oma pakki. Nüüdseks juba ununud, mis ja miks tellitud sai. Siiani ELFis pettuma pole pidanud, olen rahul olnud. Studio sarjad pintsleid kiidaks kuule ja tagasi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, tundub, et pakk on kaduma läinud. :( Kirjuta neile kindlasti, saad raha tagasi.

      Delete
  5. Väga meeldis see pikk ja põhjalik postitus! Kuna endal ei ole veel ühtegi Elf toodet, siis oli sellest postitusest minu jaoks päris palju abi. Mõned tooted jäid ka silma ning plaanin lähiajal tellida (nt. huulekoorija ja Makeup Remover Pen - no ausalt, kus see toode varem oli, kui ma jändasin ebaühtlase lainerijoonega?! :)) Samuti meeldis, et sa nii ausalt sinu jaoks halvad tooted paika panid. Mõne asja kohta ei olegi ühtegi head sõna öelda, karm aga tõsi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liina, anna kindlasti siia kommentaaridesse teada, kuidas tooted meeldisid. :)

      Delete
  6. Mõni kommentaar tagasi kirjutasid, et kui pakk kaduma läinud, tuleb neile kirjutada... Mina tellisin juuni alguses ja siiani pole ei kippu ega kõppu. Kas oskad kuhu, mida ja kuidas ma kirjutama pean neile? Ettetänades, A.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirjutama peaks siia: sales@eyeslipsface.co.uk Kirjutagi, et tellisid selle ja sellel kuupäeval, aga pakk ei ole kohale tulnud, lisa enda tellimuse number. Kiri tuleks kindlasti kirjutada 45 päeva jooksul alates paki teele saatmisest, hiljem kaebusi vastu ei võeta. Loodan, et kõik sujub. ;)

      Delete
  7. Üks mu lemmik, mida veel toosis vaid imenatuke alles on, on Translucent Matte Powder. Tõeline abimees läikiva naha puhul. Eriti kui kasutan mingit niisutavamat kreemi alla ja soovin läiget ära saada, siis super. Mu nahk on kuivemapoolne, seega ei tea, kuidas rasusele sobib, kuid seda plaanin igatahes veel tellida.
    See Luscious Liquid Lipstick on mul ka kahes eri toonis olemas. Iseenesest värv on kena, aga jah, liiga kleepuv ja kummine teine.

    Väga huvitav postitus oli, tekitas kindlasti soovi uus tellimus esitada ja sinna ka huulekoorija ja mõned pintslid pista. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proovin selle puudri kindlasti ära. ;)

      Delete
  8. Ma olen kuulnud, et kui suured aled ELFis siis võtabki paki kohale jõudmine maru kaua, ilmselt nad ei jõua neid piisavalt kiiresti postitada. Aga no nii aeglased vast ka olla ei saa, et juuni alguses tellitud pakk pole veel kohal.

    ReplyDelete
  9. http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/primer/mineral-infused-face-primer/invt/83400 seda primerit tahaks hirmsasti ära proovida, aga koguaeg on out of stock :(
    Üks lahe toode on blumping lip glaze (minul babydoll toonis). Mingit blumpimist sealt loota ei ole, aga neile kes armastavad piparmünti on see küll loodud. paneb huuled niimoodi õhetama, et esimesel korral ehmatasin lausa ära :D Toon jääb hästi õrn, kasutan tööl huulebalsami peal. selle hinna eest on toodet küll ja veel :)

    ReplyDelete
  10. Väga asjalik ja kasulik postitus. Sinu soovituste põhjal tegin kohe tellimuse ära. Ostsin lauvärvi primeri (toon sheer oli kahjuks otsas, aga võtsin prooviks champagne), make-up remover pen'i ja huulekoorija :) Tahtsin väga ka seda vistrikupulka, aga see oli ka juba otsas kahjuks :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loodan, et jääd toodetega sama rahule kui mina. :)

      Delete
  11. Mul oli täpselt samasugune idee, et teha postitused erinevate netipoodide toodetest, mis siiani soetanud olen. Jõudsid must ette ;) Igastahes siit posttusest jäid mitu asja silma, mida järgmisel korral ostukorvi lisan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seda ELF-i postitust lubasin juba nii ammu, et piinlik hakkas lõpuks. :) Ootan huviga Sinu netipoodide kraami arvustusi. ;)

      Delete
  12. Mina ei ole pidanud vist mitte üheskis elfi tootes pettuma õnneks, samas mul pole neid nii palju kui sinul ka. Nüüd vähemalt tean mida vältida. :) Minu lemmik elfi toode on arvatavasti studio blush(Tickled Pink). Väga hea põsepuna minu meelest(selle hinna eest vähemalt küll), värv on mõnus, lihtne kasutada ja püsib peal ka.

    ReplyDelete
  13. Kusjuures mina raputan oma pintslilt need kuldsed osakesed lihtsalt maha ja saan roosa kätte ;)! Mul on ka Twinkle Pink. Kusjuures see põsepuna tundub Blushinguga ikka väga sarnane olevat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blushing on parema pigmendiga ja vähemate säraosakestega, ka värv on külmem.

      Delete
  14. Mina väga palju ELFi tooteid pole kasutanud, aga lemmik on see: http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/eyebrows/studio-eyebrow-kit/invt/81300 Hakkabki otsa saama, seega tuleb uus tellida!
    Vähemalt 2-3 toodet sain siit postitusest, mida tahaks ise ka tellida, eriti see meigieemaldaja, ma kujutan tõesti ette, et pekki läinud lainerijoont on sellega eriti lihtne eemalda:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paljud kiidavad seda kulmuduot, pean ka ära proovima. :)

      Delete
  15. Pean sind tõõõõõõsiselt kiitma selle postituse eest! Nii sisukas, huvitav, ülevaatlik ja kasulik jutt, hea mõnus ajaviide ja kindlasti jätan siit paar parimat pala meelde enda jaoks, sest ühtegi selle firma toodet mul veel ei ole. + (kui viitsid) võiksid teha ühe teise mõnusa postituse igasugustest kemikaalidest kosmeetika jms sees ja oma looduslike toodete arvustusi. Olen nimelt usku pööramas :)....
    Aitäh veelkord.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oii, Epp, aitäh Sulle! :) Ma ei tea, kas mul on nii palju kannatust, et kemikaalide maailma süüvida. :) Looduslikest toodetest olengi kasutanud vist ainult ainult Nurme Seebi ja Joiki tooteid, nendest olen ka arvustusi kirjutanud.

      Delete
  16. Olen juba kauakauakaua elf leheküljel silma peal hoidnud ja uurinud nende tooteid, aga siiamaani pole tellind. Seda postitust lugedes tekkis veelgi suurem isu tellida :D Aga kas keegi oskaks õelda kui suur see shipping on? Suured tänud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umbes 5€, aga väga tihti pakutakse tasuta saatmist, hoia nende FB lehel silma peal ;)

      Delete
  17. Kui soovite omale hea hinnaga elf kosmeetikat(see on odav aga saate veel odavamalt:D ) siis www.iherb.com lehel müüakse seda supersoodsalt PLUSS sooduskoodiga QRJ535 saate esimeselt tellimuselt veel 5 dollarit soodukat :)

    ReplyDelete
  18. Avastasin ka just, et elf on Lovertes nüüd müügil :)
    Tore, et saab mugavalt ka eestis nüüd kohapealt neid tooteid soetada.

    ReplyDelete

ShareThis