arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/07/2013

Tühjad totsikud #4


Seekordne otsasaanute postitus on kuidagi saanud väga juuksehoolduse keskne. Eks neid tooteid kulub ka kõige rohkem. 
Muud kosmeetikat püüan suvel ka vähem kasutada, aga juuksepesust ei saa üle ega ümber. :)
Natura Siberica šampoon värvitud/kahjustatud juustele
Selle šampooni juures meeldis mulle alguses kõik - lõhn oli hea, juuksed jäid siidised ja pehmed ning mis peamine, šampoon on naftasaadustest prii. Aga peale paarinädalast kasutamist tundsin, et peanahk sügeleb imelikult ja mis kõige hullem, pähe tekkis kõõm, mida ei ole minuga juba mitmeid aastaid kui mitte aastakümneid juhtunud. Katkestasin ruttu igasuguse kontakti Sibericaga ja kõik laabus. No kahju, tean, et šampoon on paljude lemmik ja võitnud hulgaliselt auhindu, aga mulle millegipärast ei sobinud. :(  Tühjaks sai see pudel ka õnnetult - imelikul kombel kukkus kork lahti kraanikaussi ja voolas tühjaks, sai vist aru, et niikuinii on minek. 
♥♥♥♥ 1/5
Tahe Botanic Keratin Gold šampoon

Aga vot seda ostaks küll veel. Kuigi šampoon on mõeldud kuivadele juustele ja minu omad on sellest oi kui kaugel, siis ometigi sobis see mulle väga hästi. Mõnus kreemjas koostis, meeldiv lõhn ja siidised juuksed - kõik, mida ühelt šampoonilt oskan tahta! Lähemalt lugeda ja soetada saab näiteks SIIT.
♥♥♥♥♥ 5/5
Oliva by CCS näopesuvaht
Sellest vahust olen ma oma blogis juba nii palju vahutanud, et üle ajab. :) Aga ma ei ole vaatamata pingutustele leidnud mitte ühtegi samaväärset, mis oleks veidi keemiavabama koostisega. Vahu pikemat arvustust saab lugeda SIIT.
♥♥♥♥♥ 5/5
Burt´s Bees Very Volumizing palsam
Tegelikult on mul isegi kahju, et see palsam otsa sai. :( Kui ma alguses ei olnud temast just vaimustuses, siis pikapeale sai ta mulle ikka väga armsaks. Mõnus lõhn, kerge koostis ja mitte vähetähtis - armsa pudel, tegid rõõmu. Megavolüümi just ei andnud, aga pehmeks ja siledaks tegi juuksed küll. Natuke liiga kallis, et uuesti soetaksin, aga hea alega rändaks kindlasti korvi. Pikema jutu kirjutsin palsamist SIIN.
♥♥♥ 4/5 
Schwarzkopf  Oil Miracle juuksemask
Üks parimaid juuksemaske, mida olen proovinud. Kui juuksed olid eriti hullus seisus, siis sellest purgikesest sai alati abi. Juuksed jäid läikivad ja nägid palju tervemad välja. Maskist tegin pikemalt juttu SIIN.
♥♥♥♥♥ 5/5
Rich Pure Luxury Intense Moisture šampoon
Kirjas on küll, et šampoon sobib igale juuksetüübile, aga minu juuste jaoks jäi see siiski liiga toitvaks. Lõhn oli imehea ja juuksed jäid mõnusad, aga läksid väga ruttu mustaks. Kuivadele juustele, mis vajavad niisutust, kindlasti sobivam. Soetada saab näiteks SIIT.
♥♥♥ 3/5 

Kas oled neist toodetest mõnda proovinud?
Kuidas on meeldinud?



Tänaseks kõik, olge armsad ja hoidke karv läikiv! :))




9 comments:

  1. Siberica sama šampooni olen proovinud, kõõma ei tekitanud, aga lemmikuks ka ei saanud. Kuid kindlasti prooviks nende teisi šampoone ka, ootan alet :D Ja selle korgiga oli mul ka jama, tühjaks ta päris ei jooksnud, aga kork lasi läbi küll.

    ReplyDelete
  2. Kasutasin samuti Natura Siberica šampooni ja olukord oli sama, pea sügeles nagu põrguline ja kõõm oli ka naksti kohal. Oli ikka jube kogemus.

    ReplyDelete
  3. Mul on Netural firma näopesu vaht ma ei tea, kui palju "puhtam" see on aga väga hea toode on küll :) link http://neutral.lt/missioon/neutral-tooted/naohooldustooted/face-wash

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minul kuivatas see kahjuks nahka ja pudel läks iga pumpamisega aina rohkem lömmi. :))

      Delete
    2. Väga hea vaht on minu meelest ka The Body Shopi teepuu sarja oma, kas oled seda proovinud?

      Delete
    3. Ei ole, aitäh soovituse eest, proovin kindlasti. :)

      Delete
  4. Rich'i juuksehooldus tooted on minu ühed lemmikud, olen šampooni ja plasamit juba mitu aastat kasutanud. Mulle meeldib ja sobib ideaalselt. Samuti nende juukseõli on väga mõnus. Lõhnab hästi ja peale selle kui oled kätega juuste määrinud selle õli on käed mega pehmed ja mõusad :). Eriti ei julge ma šampoone vahetada ka, kuna alati hakkab peab sügelema ja vastik tunne on. (JOICO, Tigi nt ei sobi üldse)

    ReplyDelete
  5. Olen ka proovinud ühte Natural Siberica šampooni halli värvi totsikus, aga ka minul puuduvad head kogemused. Kuidagi kahtlane, et esimesel kasutuskorral ei jätnud see mitte mingisugust head muljet: juuksed takkus ja mitte üldsegi pehmed. Teisel kasutuskorral ma ei saanudki aru, kas tegemist on sama šampooniga, sest juuksed ei läinud pusasse ning üsnagi pehmed olid. Alates kolmandast pesukorrast taaskord muutus šampoon halvaks tagasi ning juuksed läksid jällegist takku. Ei saa mina sellest tootest aru, müsteerium. Tahe tooteid olen samuti alati tahtnud proovida ning pärast sinu kiitvat arvustust ehk sean sammud selle poolegi, et saab mõni toode ära proovitud :)

    http://meritique.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Kallikesed, väga rumal väita, et shampoonid ei toimi, kui neid õigesti ei kasutata!
    Siberica on orgaaniline, seega enne kui orgaanilisele üle minnakse, tuleb juuksed sügavpuhastada sellest keemiajamast. Kui pesete üks päev richiga ja ülejärgmine päev juba sibericaga, siis pole mitte midagi imestada. Lisaks võtab üldiselt juustel ka aega looduslikuga harjumine.
    Kui pole plaani 100% keemiast loobuda ei ole mõtet ka looduslikke asju proovida imo :) Sest nii need ei toimigi.

    ReplyDelete

ShareThis