arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

05/07/2013

Uut // The Body Shop, Aden Cosmetics & Arangur



Aden Cosmeticust sain esimest korda aimu Tartu Ilumessil, kus nende box hakkas silma eriti laia küünelakkide valikuga. Soetasin sealt tookord ka paar tükki, mida ei olegi jõudnud teile blogis veel lähemalt näidata, kuigi kasutanud olen neid päris tihedasti. Suur oli mõni rõõm, kui mulle pakuti võimalust valida Adeni vastvalminud e-poest meelepäraseid tooteid proovimiseks. Raske oli, aga siin on see, mis lõpuks valituks osutus. Tallinna esinduspoes oleks valimine kindlasti kergem olnud, kui saab kõike proovida ja katsuda.  :) Veidi katsetamist ja jagan muljeid teiegagi. Seniks võite tšekata eriti laheda disainiga Adeni e-poodi SIIN, kus on muuseas väga sõbralikud hinnad. :)

The Body Shopi poodi kiikasin ka korra sisse, ale ajal ikka mõne toote sealt alati ostan. Mulle meeldivad väikesed pudelid-tuubid, ma lihtsalt ei jõua suuri ära kasutada ja nii saab ka rohkem erinevaid tooteid proovida. Seekord tõin koju paar eriti healõhnalist dušigeeli (5€) ja minisuuruses kätekreemi (3,90€). Need metalsed tuubid on TBS-i tootevalikust mu vaieldamatud lemmikud, peale laheda pakendi on need ka imehea lõhnaga ja niisutavad nahka suurepäraselt. Kanepi kreemist jäin kahjuks ilma. :(

Mõni aeg tagasi võttis minuga ühendust firma Arangur, kes pakkus võimalust proovida Alfaparf Yellow juuksehooldustooteid. Loomulikult olin nõus! :) Eriti hea meel oli mul juuksevärvi üle, sest värvin juukseid juba paar aastat ise ja  kaubandusvõrgus on kergvärvide valik üsna kesine, nii et vahepeal oleks ju täitsa tore mõnda profitoodet proovida. Kuna mul on praegu käsil juuste kasvatamine, siis ma ka kõikvõimalikest šampoonidest, palsamitest, maskidest ja õlidest ära ei ütle. Mu juuksed on aastatepikkusest värvimisest, föönitamisest ja sirgendamisest ikka päris halvas seisus - igasugune turgutus ja ravi on eriti teretulnud. Hooldustooteid asusin juba katsetama, aga värvist räägin alles paari-kolme nädala päras, kui vaja uus värvimine ette võtta. Arangur saatis oma tooted mulle imearmsalt pakitult ja kommid...no nii tore! :)) Kellel tekkis huvi võib piiluda nende kodulehte SIIN, mis on samuti väga lahedalt kujundatud - muffinid ja muu armas kraam. :)


Kas olete neist firmadest enne kuulnud või nende tooteid proovinud?

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!




12 comments:

  1. Alfaparf Yellow on täitsa asjalik. Kunagi tellisin Aranguri poest ühe elektrilise juuksetarviku ning siis sain mõned testrid kaasa- muljed on positiivsed. Eriti meeldis üks niisutav juukseravi vms, kollases pakendis. TBS'i Papaya dušigeel on pikaajaline lemmik ning julgen isegi öelda, et kõige lemmikum TBS'i toodete hulgast. Adeni tooteid olen müügil näinud küll, kuid soetanud pole. Mõnusat toodete proovimist!:)

    ReplyDelete
  2. Pille-Riin! Ma ei tea, kas see oli ebaõnn või väike saatuse vingerpuss, aga eile TBS poest mööda kõndides märkasin, et nad olid oma tootevalikut täiendanud ning sinu lemmik kanepi kreem oli taas korvi sees :)

    Mis puudutab aga Adeni tooteid, siis neid mäletan juba ammusest ajast :) Olin alles noor ja roheline, kui nende kireva värvivalikuga küünelakke katsetasin ;) Nostalgiamoment!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kui tore, pean uuele ringile minema. ;)

      Delete
  3. Oi oi Pille-Riin! Oled vist tähtedega sõnajalale asunud, et nii mõnigi on tekstist plehku pannud: "hakkas silma eriti laia küünelakkide valkuga" ehk ikka valikuga ja "Seniks võite tšekata eriti laheda disiniga Adeni e-poodi" ehk ikka disainiga? Muidu on täitsa tips-tops postitus ja jään arvustusi pikisilmi ootama! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kuidas see küll juhtus, lugesin küll kaks korda üle. :( Teen korda, väga kole igatahes. :)

      Delete
    2. Sõjajalale ikka, mitte sõnajalale - ise ka soperdan. Kuumus ei mõju ikka üldse hästi :(

      Delete
    3. Mõtlesin, et mingi uus kõnekäänd. :D

      Delete
  4. Jaa, täna oli TBS-is veel paar pisikest kanepituubikest olemas. Eks see ole kõige minevam nendest :).

    ReplyDelete
  5. Mõnusad asjad. Jään arvustusi ootama. Aga veelgi enam ootan postitust Sinu koerast, kes mul just Instagramis surfates südame soojaks tegi. Niisiis ... ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stella, Rikist teen juttu õige pea, natuke vaja mõtteid koguda veel. ;)

      Delete
  6. Pille-Riin, kas Sa palun ütleksid, mis toonis Sul Adeni huuletoode on? Mitte läige, vaid see läike-pulga vahepealne kandilises pakendis. Uurisin pilti küll siit-sealt, et äkki kuskilt paistab tooni number, aga ei hakanud silma :).

    ReplyDelete

ShareThis