arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/07/2013

Uut // Tally Weijl, Maybelline, Kitoko & ELF



Just sellist rõõmsalt punnispõselist kotti olin tikutulega taga otsinud. Lahedad narmad ja needid ning muu kaunistuskraam teevad sellest perfektse suvise koti. Parajalt mahukas pallike saadaval 12€-ga Tally Weijl-is.  
Maybelline kingikotikesest leidsin oma suure lemmiku Express Remover küünelakieemaldi, ilma milleta ma enam hakkama ei saa. Kirjutasin temast natuke oma lemmikute postituses SIIN. Kes vähegi küüsi lakivad - proovige ära, tõesti väärt toode! Sain testimiseks ka veel mõnusad Neons sarja kärtsud lakid - Instagramis jälgijad nägid juba esimesi katsetusi. :) Eriti hea meel oli mul Polka Dots lakkide üle - te ainult vaadake kui lahedad need välja näevad! Neid täpilisi lakke vist ei olegi veel kauplustes saadaval, püüan ruttu kõigist lakkidest ühe postituse teha, et poes oleks kergem valida, kui nad müügile paisatakse. :)
Veebipood ILUKUTSE saatis mulle proovimiseks eriti mõnusat suvist juuksehooldust firmalt Kitako. Komplekt koosneb raviõlist ning tasuta kaasa tulevast päikesekaitse spreist. Täpipealt see, mis vaja, päike on lõpuks välja tulnud ja vastvärvitud kiharaid on hädasti vaja kuuma päikese eest kaitsata ja niisutada. Jõudsin juba natuke mõlemat toodet proovida ja tunne oli eriti luksuslik. Kui kuumad päevad mööda saavad, annan teada kuidas mõjus. :) Lugeda saab sellest komplektist lähemalt SIIT
ELF-i lehel oli suurepärane pakkumine, kogu kaup -50%. Tellisin pintslitele šampooni ja pritsuga kiiremaks puhastamiseks mõeldud vedeliku, vanilje ja kookoselõhnalised näopuhastus salvrätid, laineri, mis teeb ripsmete vahele täpikesi (loodan, et on sama hea kui Bourjoisi oma) ja discopalli küünelaki. Kogu kupatus maksis kokku alla 10€. :) Kuni homse lõunani on ELF-is kogu kaup -60%, kasutage juhust., tõesti mõnusaid asju võib sealt leida. :)

Homme külastan esmakordselt Läti pealinna, juhuuu, nii erutatud olen! Võtan kaamerakobaka ka kaasa ja loodan palju pilte teha, oleme tripil kaks päeva, ilm tuleb ilus, seega on lootust saada hulgi häid kaadreid, mida teiega jagada. Kindlasti klõpsin ka Instagram Riiat täis, Genefic on kasutajanimi, kel huvi. :)


Ma ootan väga väga teiepoolseid soovitusi, - milliseid  Riia mõnusaid vaatamisväärsusi külastada. või mida omapärast Riiast soetada. Ja äkki on kellelgi teada mõni äge poeke, näiteks kodusisustuse teemaline, suured kaubanduskeskused leian vast isegi üles. :) 
Tänaseks kõik, mina kukun nüüd pakkima, teie olge ikka armsad! 





24 comments:

  1. Ma juba pikka aega ootan Maybelline Polka Dots küünelakke poodi, loodan et lõpuks saabub see päev kui minagi saan oma küüsi nendega kaunistada.
    Alles hiljuti sain mina ka oma e.l.f.i pintslite šampooni ja sprei asja kätte. See kord pidi kohe kaua kaua ootama neid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, alede ajal peab pakki alati kaua ootama, aga hea, et kättegi saime, paljudel lähevad pakid kaduma. :(

      Delete
  2. Ja seda tahtsin ka veel öelda, et kott on superarmas. :)

    ReplyDelete
  3. Central Market oli minu üks lemmikumaid kohti Riias, viis tsepeliiniangaari täis erinevat kraami + veel õues korralik ala kaupa täis! Käisin Riias eelmisel suvel ning tahaks lihtsalt ära mainida sellise baari nagu Hardcore Hangover Club, kus oli kaks mojitot ühe hinnaga, mis minu mälu järgi oli siis umbes neli latti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See turg pidi tõesti vägev olema, pean üle vaatama. :)

      Delete
  4. Riias tasuks külastada Art Nouveau muuseumi, mis asub imekaunis juugendmajas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loodan, et jääb aega muuseume külastada, kui ei, jätan järgmiseks korraks meelde. ;)

      Delete
  5. Poodidest meenub Bikbok ja cubus. Vaatamisväärsusi soovitada väga ei oska, vahepeal sai seal paar korda aastas käidud, aga siis olime sõbra juures lihtsalt. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, need poed käin kindlalt läbi. :) Aled vist kahjuks juba otsakorral. :(

      Delete
  6. See Kitoko seerum on nii hea. Ma ostsin oma juuksurisalongist pisikese pudeli kevadel. Super, super.

    ReplyDelete
  7. Kitoko tooted on tõesti super head :)

    ReplyDelete
  8. Meeri tegi kunagi postituse Riias shoppamise kohta, nüüd oleks sul sellest natuke abi. Pole kindel, kas oled seda näinud või mitte, nii et jagan tema blogi linki lahkelt: http://mmerqueen.blogspot.com/2013/07/where-to-shop-in-riga.html

    Ps. Väga vahvad leiud-ostud, see kott eriti mõnus, sinulik ja suvine! :)

    ReplyDelete
  9. Kott on tõesti väga hea leid! :)
    Toredat reisi sulle! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Johanna, reis on siiani super olnud! :)

      Delete
  10. Valgusta mind Pille-Riin, ma olen natuke segaduses :) Kirjutasid, et sinu ELF tooted läksid maksma natuke alla 10€, kuid koduleht ütleb peenikeses kirjas "Minumum spend 30€". Help? :)

    ReplyDelete
  11. Mina ostsin juba mõned päevad tagasi omale polka dots küünelakid. Stockmannis igatahes on juba müügil ja olid soodukaga ka. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, super siis! :) Nii tore, kui lugejad infot jagavad, aitäh, Shizuko! :)

      Delete
  12. Küsin huvipärast, et kas elfist tellides peab ka krediitkaart olema vms ja kas postikulu suur? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, krediitkaart peaks olema ja post on umbes 5€. :)

      Delete
  13. Loodetavasti näeme-kuuleme siis ka Läti ostudest ja vaadetest pilte ja muljeid!

    www.dodolce.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, kindlasti. :) Täna küll eriti pilte millesti eriti teha ei õnnestunud, sest jõudsime alles poole päeva ajal kohale ja ülejäänu läks kaubanduskeskuse nahka, aga homme loodan tasa teha. ;)

      Delete

ShareThis