arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/08/2013

Arvustus // Alfaparf Yellow / Juuksehooldus + juuksevärv



Kõik ARANGURI veebipoe poolt saadetud Itaalia profisarja Alfaparf Yellow totsikud on mul nüüd tühjaks saanud ja värv juustes,
aeg kujunenud arvamus teieni tuua. :) Kuna mulle hullult meeldib maskitada ja einevate seerumitega juukseid turgutada,
siis on mul eriti hea meel, et karbikeses oli peale šampoonide-palsamite ka seda kraami. :) 
Sain tooted testritena, seega pildid lisan kollaažina, et oleks arusaadav, millest kirjutan.

1) Šampoon läike andmiseks (250ml 5,75€)
See šampoon mulle erilist muljet ei avaldanud. :( Lõhn oli väga vänge ja mehelik.
Erilist läiget juustel ka ei täheldanud, aga ehk on mu juuksed nii halvas seisus, et neid ei saa enam mingi nipiga läikima. :)
Muidu pesi pea kenasti puhtaks ja juuksed olid pehmed. 
 3/5
2) Taastav ja tugevdav mask (250ml 8,30€)
Mask on hea lõhnaga ja mõnusalt paksu konsistentsiga. On kohe aru saada, et see on eriti toitev.
Minu õhukestele ja rasustele juustele on mask natuke siiski liiga raske. Kuigi juuksed jäid pehmed ja lõhnavad, nägid nad veidi pulkas välja.
Sobib kindlasti paremini kuivadele juustele.
 4/5
3) Seerum argaaniaõliga (120 ml 12,90€)
Oi-oi, see seerum lõhnab niiii vängelt - nagu parfüüm. Juustel õnneks siiski lahtub üpris kiiresti. Tegu on tummisemat sorti õlise seerumiga, pihku valades on see üpriski paks, kuid soojade käte vahel muutub ruttu vedelaks. Kartsin, et seerum on minu õhukestele juustele too much, kuid üllataval kombel ei muutnud see neid õliseks ega tõmmanud peadligi. Meeldis ka see, et juuksed ei olnud otstest enam nii kahused ja nägid tervemad ja läikivamad välja. 
 4/5
4) Šampoon juuste niisutamiseks (250ml 5,75€)
Kuna see šampoon on mõeldud kuivadele juustele, siis olin väga üllatunud, et see mulle sobis.
Šampoon tegi täpselt seda, mida lubas - muutis juuksed pehmeks ja siledaks. Vahutas mõnusalt ja lõhnas hästi. Seda kasutaksin küll. :)
 5/5

5) Siluv ja niisutav juuksepalsam (500ml 9,90€)
See on kõikidest proovitud juuksehooldustoodetest minu lemmik! Lõhn on mõnus, juuksed jäävad pehmed ja siidised. Mulle meeldib, kui ma palsamit juustest välja loputades tunnen, et need on mõnusalt libedad, siis saan kohe aru, et ka ära kuivades on need siledad ja ei lähe pusasse. Minu juustele sobib see palsam väga hästi. Pange tähele, et palsam on suures 500ml-ses pudelis - jätkub kauaks. Soovitan!
 5/5
6) Ammoniaagivaba profijuuksevärv / toon 4.0 - naturaalne pruun (60ml värv+150ml vesinik 8€)
Valisin just poolpüsivärvi, kuna see on juustele kahjutum, juuksed on mul niigi täbaras seisus, seega püüan neid säästa. Värv on just selline nagu soovisin - külm šokolaadipruun. Kasvatan oma musta juuksevärvi välja ja see toon sobitub mustade juusteotstega väga hästi. Ärge kartke õige tooni valikul abi küsida, Aranguri tiim annab väga head nõu. :) Mulle meeldis värvi juures, et see oli hästi hea lõhnaga, lausa meeldiva aroomiga ja konsistentsilt kuidagi selline kerge ja mõnus. Ka mahapesemine oli üllatavalt lihtne ja kiire. Juuksed ei tundunud peale värvimist takused nagu mõnede poevärvidega olen täheldanud vaid mõnusad pehmed ja läikivad. Ka püsivus on päris hea, värvisin juukseid paar nädalat tagasi ja värv on vaid veidi heledamaks kulunud. Jäin värviga väga rahule ja ei tahaks kuidagi poevärvide juurde naasta. Alfaparf Yellow värvid on küll kallimaid, kuid kui arvestada, et saan ühe tuubiga värvida kaks korda, siis ei ole väljaminek suur ja kindlasti on ka juuksed õnnelikumad, sest need värvid on ammoniaagivabad, sisaldavad argaaniaõli, litši marjade ekstrakti ja aloe verat, mis mu räsitud juustele kindlasti meeltmööda on. :)
 5/5
Värvitoonist saab veidi aimu siit pildilt. :)
7) Seerum intensiivseks taastamiseks (6x15ml  9,60€)
Mina kasutasin seerumit eraldi, mitte koos taastava ja tugevdava maskiga nagu koduleht soovitab, sest mask oli minu juuste jaoks niigi liiga toitev ja tahtsin seerumist korralikult sotti saada. Kuna mul on sellised juuksed, mis imavad kõik sisse,mida neile anda(juuksur imestas alati, kuidas nii õhukesed juuksed suudavad nii palju seerumeid sisse imeda), siis see ampullitäis läks kõik korraga mängu, kuigi lootsin, et saan paar korda katsetada. Ühest korrast  tõesti ei piisanud, sest ma ei täheldanud juuste juures mitte mingisugust muutust. Tundub, et juukseid tuleb selle seguga siiski pikemalt poputada, et tulemust saada. Tore oli see, et lõhnas seerum väga tagasihoidlikult. 
 3/5
8) Niisutav ja toitev šampoon värvitud juustele (1000ml 19,90€)
LINK
Oleks ma enne teadnud, et on olemas spetsiaalne šampoon, mida kasutatakse juuste värvimise järgselt! Olen iga kord  hädas värviga, mis jääb peanaha külge, seda eriti siis, kui värvisin juukseid mustaks. Seekord ei olnud mingit probleemi - šampoon eemaldas kogu värvi sealt, kus seda ei peaks olema. Lõhn on omapärane ja väga meeldiv, koostis mõnusalt kreemjas, kuid mitte liialt toitev - minu õhukestel/ rasvastele/kahjustatud juustele sobis hästi - need jäid pehmed ja siledad. Natuke kahju, et šampoon on müügil ainult 1000ml-ses pudelis, nii suurt kogust ma küll ära ei jõua kasutada. :)
 5/5
9) Toitev mask värvitud juustele (1000gr 19,90€)
Väga meeldiva lõhnaga mask, mis tegi juuksed peale värvimist pehmeks ja läikivaks. Kuigi on päris paksu ja toitva koostisega, ei muutnud juukseid raskeks ega peadligi hoidvateks. Mõnus! Selle maski purk on ka eriti pirakas, jätkub oi kui kauaks. :)
  5/5

p.s. Vaatasin just, et Aranguri veebipoes on hetkel juuksemaskidele hea pakkumine - vabalt valitud mask kõigest 4,80€ (tavahind 8,30€), valida on nelja erineva maski vahel. Pakkumist saab uurida SIIT. Poputage oma juukseid! :) 
Kas olete Alfaparf Yellow tooteid proovinud?
Kas kasutate juuksehoolduses maske, seerumeid, õlisid - millised on teie  lemmikud?  
Tänaseks ongi kõik, olge armsad!





7 comments:

  1. Viineriga pilt on nii nunnu :)

    ReplyDelete
  2. Hei, soovitaksin sul proovida Paul Mitchelli Super skinni seerumit, see peaks küll kõigi juuksed mõnusaks tegema. Ja see lõhn veel. . .mmmm. http://media.tumblr.com/tumblr_l3wsf9QVNp1qb1obv.jpg Selline näeb välja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, olen sellest palju head kuulnud, pean ära proovima. :)

      Delete
  3. Mina kasutan Moraccon oil-i juukseõli. Mulle nii meeldib selle lõhn, aga juustesse pannes see kuidagi domineerima ei jää. Määrin seda juustesse peaaegu igakord pärast pesu, kui juuksed veel niisked on. Juukseid on siis nii lihtne kammida, nad on mõnusad siidised ja läikivad. Kuigi tegu on õliga, siis juukseid see kuidagi rasvaseks ei tee ja toodet kulub imevähe, mul on 25ml pudel, mida ma olen 7 kuud kasutanud praktiliselt igapäev ja nüüd alles hakkab otsa saama. Soovitan kindlasti.

    ReplyDelete
  4. Su kutsu on tõesti fotogeeniline, juba armas pilt:D

    ReplyDelete

ShareThis