arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/08/2013

Arvustus // Lumene / Arctic Aqua kreemid



Reisijutu vahele mõnusat põhjamaist näohooldust. :)
Uute Lumene Arctic sarja kreemide testimine on jõudnud sinnamaani, et teilegi oma muljeid tahan jagada.
Kõigepealt pean ütlema, et mulle väga meeldivad need minimalistlikud sini-valged pakendid.
Nii puhas ja põhjamaiselt karge, nii....LUMENE. :)
Peale välise sarmi on neil ka sisukas sisu - kõik kolm kreemi sisaldavad puhast mineraaliderikast arktilist allikavett ja unikaalset niisutavat tehnoloogiat, mis aitavad hoida naha niiskustasakaalu, pakuvad intensiivset ja kauakestvat niisutust. Just see, mida praegusel hetkel vaja, sest päike on ju teada tuntud niiskuseröövel. :) Tore on ka see, et kõiki neid kreeme saab kasutada nii päeval kui öösel, ei pea muretsema mitut erinevat totsikut.
24H Balancing Moisture Face Cream
10,93€ LINK
Tasakaalustav-niisutav kreem, mis mõeldud rasusele ja kombineeritud nahale. Sobib kasutamiseks nii päeval kui öösel. Hoiab naha mati ja läikimise kontrolli all. Mul on väga rasune nahk, mis tänu akne ravile on pidevalt niiskusenäljas. Väga raske on leida kreemi, mis hoiaks mu naha matina, kuid seejuures annaks piisavalt niiskust. Ma olen tõsiselt hädas ka naha läikimisega (tean, et ma ei ole ainus) ja proovinud igasugu kreeme. Olengi viimasel ajal üldse loobunud päevakreemide kasutamisest, sest nägu muutub väljakannatamatult õliseks. Mulle meeldib, et peale kreemi imendumist ei jäta see nahale sellist kuivaks imetud tunnet nagu olen mõne matistava tootega täheldanud, nahk on mõnusalt niiske ja pehme ning tarammm-taraaa, püsib matt kuni neli tundi. Minu puhul on juba paar tundi suur saavutus, seega olen vägagi rahul. :) Ka jumestuskreemi all käitus kreem väga hästi, ei kiirendanud meigi sulamist, pigem pikendas püsimist. Mõned lugejad on küsinud, kas oskan soovitada päevakreemi, mis hoiaks naha matina, teile vastuseks - siiani parim tulemus. ;) Annan maksimumpunktid, kui leian kreemi, mis suudab enamat, tulen tagasi ja võtan vähemaks. :)
 ♥ 5/5
Deep Moisture Eye Gel
8,16€ LINK
Sügavalt niisutav silmageel,, mis hoiab naha pehme, toidetud ning vähendab tumedaid silmaaluseid. Sobib kõikidele nahatüüpidele, eriti noorele nahale. Lumene silmageel tuleb läbipaistvas tuubis, kust mulliline sisu lahedalt läbi paistab.See tuub jõudis minuni väga õigel ajal. :) Tegin just Joiki silmakreemile lõpu peale ja olin uue otsingul asunud erinevaid arvustusi lappama. Vähemasti mõneks ajaks olen otsustamise vaevast pääsenud. :)  Kuigi mul oleks igati paslik kasutada kortsudevastast silmahooldust, siis see toode sobib praegu vägagi hästi, sest niisutus on just see, mida hetkel enim vajan, kortsud võivad oodata. :) Niisutust pakub geel ilusti, kuivustunne, mis mind vaevas on kadunud. Saan seda ka hommikuti kasutada, kuna see ei muuda silmaümbrust rasvaseks nagu tummisemad silmakreemid, mis meigi minema uhuvad. Kuna ma viimasel ajal lähen ikka jube hilja magama, siis on hakanud see ka juba märku andma. Päris hirmus on hommikuti ärgata sinised ringid silamade all. Ka selle probleemiga tundub, saab see kreem hakkama, sest hommikuti ei ole ma enam nii kohkunud kui peegli ette jõuan. :) Olen oma uue silmahooldusega vägagi rahul - mugav kasutada, imendub 1-2-3 ja silmaalused ei pea janu kannatama. :) Julgen igati soovitada ja eriti just esimeseks silmakreemiks, sest see on tõesti väga kerge.
 ♥ 5/5
24H Deep Moisture Face Cream
10,93€ LINK
 Efektiivne sügavalt niisutav ja värskendav kreem, mis sobib normaalsele/kuivale nahale. Kasutamiseks nii päeval kui öösel.
Kuigi see kreem sobib normaalsele/kuivale nahale, siis ma proovisin ta ikkagi ära, kuid pikemalt kasutama ei jää, sest nahatüübile sobimatu kreemi tarvitamine midagi head kaasa ei too. Kreemil on mõnus värke lõhn ja õrnalt sinine värvus - ehtne arktiline iludus. :) Mulle jubedalt meeldib, kuidas see muudab naha imepehmeks ja niisutab just nimelt sügavuti, nagu nimeski kirjas. Andsin kreemi edasi oma emale, kellel on kuiv nahk ja ta ei saaks rohkem rahul olla. Tema sõnul pakub see tõhusat niisutust olles samal ajal kerge, mitte rasvane. Niiskusenäljas naha parim sõber! :)
 5/5
Kõik kolm kreemi olid üllatavalt mõnusad, värsked ja jahutavad, ma ei leidnud neis ühtegi puudust. :) Kaks neist on minu igapäevased turgutajad, kolmas leidis uue armastava kodu. 


Oleksin väga rõõmus, kui jagaksite oma parimaid leide naha matistajate seas
ja pange kirja ka oma lemmiktooted Lumenelt. :)
Tänaseks kõik, olge armsad! 


10 comments:

  1. Aitäh! Ma olen ka väga pikalt otsinud kreemi, mis hoiaks näo kasvõi natukenegi matina. Siiani proovitud kreemid ei ole selle probleemiga mind aidanud. :( Näokreem saabki kohe otsa, järgmisena proovin 24H Balancing Moisture Face Cream'i ära ning loodan, et mulle ka sobib. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arvan, Johanna, et Sa jääd rahule. :) Kui see juba minu üliõlist nahka suutis mitu tundi kontrollida, siis kindlasti matistab ka Sinu palged.:)

      Delete
  2. Kuidas koostisega on? Tavaliselt lumenel küll koostises midagi head ei ole.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kahjuks ei oska eriti koostisosi headeks ja halbadeks liigitada. Karbilt loen välja, et tooted on parabeeni, mineraalõli ja formaldehüüdi vabad, silmakreemis ei ole kasutatud ka parfüümi. :)

      Delete
  3. Sain selle Lumene 24H Balancing Moisture Face Cream kreemi testri mingi ajakirja vahelt ja otsustasin ka ära proovida. Sobis ideaalselt minu kombineeritud/rasuse nahaga ning läikimist oli palju vähem kui tavaliselt, jee :) Kui mu praegune Lumene Natural Code Glow Without Shine (uuh, kui pikk nimi!) kreem otsa saab, proovin kindlasti ka selle täissuuruses Arctic Aqua kreemi ära :)

    ReplyDelete
  4. Kas varsti tulevad Lirene asjade arvustused ka? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, võitlus tselluliidiga on täies hoos. :) Näoveest kirjutasin 3-4 postitust tagasi. :)

      Delete
  5. Arvan, et minul läheb ka järgmisena käiku mingi Lumene kreem, sest viimasel ajal on mu muidu superkuiv nahk kuidagi rasune olnud. Tuleb ikka ära proovida.

    ReplyDelete
  6. Minu rasune aknenahk ja üle kümne aasta regulaarset dermatoloogi külastamist on mulle õpetanud, et naha matina hoidmiseks sobiva toote valimisel tuleb silmas pidada kahte asja: esiteks, geel sobib paremini kui kreem ja teiseks, tsink imab rasu. Õnnetuseks ei ole siiani leidnud ühtegi, kus oleks kaks ühes.
    Aga mulle on meeldinud Clinique'i Dramatically Different Moisturizer (geel) ja kunagi sai Londonis käies ostetud Bootsist mingi odav Simple nimeline tsinki sisaldav kreem, mis suutis väga hästi läikimist kontrollida. Veel on kiidetud ka Neutrogena kreemi Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser, aga see pole minuni veel jõudnud.

    ReplyDelete

ShareThis