arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/08/2013

Arvustus // Maybelline / Polka Dots küünelakid + kiire eemaldamise nipp




Ma pean tunnistama, et ma ei ole just eriline glitterlakkide fänn, sest see laki eemaldamine... teate küll. :) Olin täitsa mures, kuidas saan need Maybelline täppe täis lakid kõik teile oma küüntel ära näidata ilma, et peaksin hiljem oma küüsi taga nutma. Aga leidsin sellele täitsa hea lahenduse ja pildid said üks-kaks-kolm tehtud ning küüned on täitsa korras,
aga sellest räägin postituse lõpus. Igatahes on Maybelline uued täpilakid nüüd juba kõikjal saadaval, mõnel pool isegi alla 2€-se hinnaga,
nii et valige oma lemmik/lemmikud välja ja asuge mummulisi küüsi maalima. :)
Maybelline saatis mull proovimiseks kolm erinevat lakki - roosa Speckled Pink, sinise Crashing Waves ja värvitu Chalk Dust. Mulle sümpatiseerib, kui lakkidel on nimed, mitte vaid numbrid. Värviliste lakkide juures meeldib mulle, et alusvärv on kohe olemas - tõmbad paar kihti lakki küüntele ja oledki valmis välja jooksma. Värvitu laki juures on plussiks jällegi see, et saad aluslaki valida vastavalt tujule, jääb üle ainult täpid peale kanda. Nende lakkidega on meeletult palju mängimisvõimalusi - võid täpiliseks värvida ainult ühe küüne, teised jätta ühevärviliseks või teha kõik täpiliseks, aga eri värvidega või ühe küüne teist värvi jne. 
Mulle meeldib, kuidas värvides ei tea kunagi, millise mustri pintsel sulle järgmiseks joonistab, väga põnev on jälgida, kuhu erinevad täpid juhtuvad. :) Kui muster ei tule just selline, nagu vaja, saab edukalt pintsli otsaga täppe veidi suunata ja tupsutada neid just sinna, kuhu heaks arvad.  
Kõik lakid on kantud küüntele kahe kihina, ilma alus-ja pealislakita.
Lakid kuivavad imekiirelt ja püsivus on super. Alles neljandal päeval hakkasid otsad veidi kuluma. 
Lakid on üpriski vesise konsistentsiga, vastasel juhul ei kumaks sealt täpid lihtsalt läbi.
Kui soovid veelgi erksamat värvi, võib peale kanda ka kolmanda kihi, mulle meeldivad sellised pastelsed rohkem. 
Ma ei oskagi enda lemmikut välja tuua, kõik lakid on ühtviisi armsad.
Aga must-valge puges siiski eriti südame ligi...
Siin on läbipaistev lakk Colorama Neons roosa laki peal...
Lubasin rääkida, kuidas ilma fooliumitrikita (selle kohta võib lugeda näiteks SIIT) laki kiirelt ja küüsi kahjustamata maha sain. Vaja on ainult kolme asja: küünelakieemaldit, puidust pulgakest ja salvrätte. Ma ei oska öelda, kas trikk (või noh, mis trikk see nüüd ikka nii väga on) töötab ka teiste küünelakieemalditega, sest Maybelline Express Remover on ainus, mis mul hetkel kodus on. Kardan, et tavalise eemaldi ja vatitupsuga leotades jääb vatt küünte külge. Apelsinipuust pulgakesi müüakse näiteks PRO KOSMEETIKAS (0,10€ tk.), olen kindel, et ka kõikjal mujal, kus küünehooldustarvikuid pakutakse. Nüüd ei ole midagi muud, kui pista näpp purgikesse, hoia mõned sekundid ja pühki lakk seejärel salvrätikusse. Nüüd jäävad küüntele vaid täpid,  pista näpp uuesti korraks lakieemaldisse, hoia veidi - täpid muutuvad  pehmeks ja puust pulgakesega on need imelihtsalt paari tõmbega eemaldatavad. Pulk tee salvräti sisse puhtaks ja võta ette järgmine küüs. Tegelikult saab ka ilma puupulgata hakkama, kasutades täppide eemaldamiseks teise käe küünt, aga see ei ole eriti ilus. :) 
Mina jäin Polka Dots küünelakkidega väga rahule. Kui tavaliselt on tükikesi sisaldavates lakkides osakesi hõredalt, siis nendesse pudelitesse on täppe kamaluga lisatud. Kui mõni koht jääb ka vähe hõredam, on väga lihtne pintsli otsaga neid pudelist juurde hankida ja küünele tupsutada, lakk ei muutu sellest ebaühtlasemaks. Lakid näevad efektsed välja ja on lihtsalt eemaldatavad. Ka hind on super, võib ilma süümekateta lausa kõik viis värvitooni koju tuua. 

Kas olete juba uusi Polka Dots lakke proovinud?
Milline on lemmikuim?
Kui teate mõnda glitterlakkide eemaldamis nippi, siis olen üks suur kõrv silm. 
Tänaseks ongi kõik, mõnusaid mummulisi unenägusid, olge armsad!

15 comments:

  1. Mul on see sinakas lakk ja mulle väga meeldib, samamoodi 2 kihti. Varvastel püsis pea nädala normaalsena, aga sõrmeküüntel hakkas mul juba teisel päeval maha kooruma. Eemaldasin ma lakki umbes samamoodi nagu Sina, ainult, et täpid pesin ja nühkisin ma kraani all maha ja tulid päris hästi. Prooviksin hea meelega ka teisi värve :)

    ReplyDelete
  2. Ma ei olnudki veel kuulnud nendest uutest lakkidest. Igatahes väga armas tulemus ja pean kohe poodi tõttama :)

    ReplyDelete
  3. Must-valge köitis minu tähelepanu, tuleb järgi proovida ;)

    ReplyDelete
  4. Ostsin endale just selle läbipaistva mummudega laki ja on juba praegu ka küünte peal. Mul on muidu olemas üks selline pulk, millega täppe küüne peale teha, aga see võtab nii kaua aega ja on paras mäkerdamine, nende küünelakkidega on nii lihtne mummu-efekt saavutada. :)

    ReplyDelete
  5. Kuna mul sellin must-valge on juba Pupa lakk olemas, siis nüüd peaks minema poodi roosat pola-dotsi otsima, sest see näeb samuti super armas välja! :)

    Eneli
    www.dodolce.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ostsin ise hiljuti roosa tooni. Kandsin lillakama küünelaki peale ja jäi ka väga lahe! Eemaldamine aga oli paras katsumus - järgmisel korral proovin Sinu trikki. ;)

    ReplyDelete
  7. Olen kuulnud, päris mitmed blogijad ka soovitavad. Aga ise ootan nende soetamisega. Muidu olin ka enne glitteri küünelakkide fänn. Sinine on ilus.

    ReplyDelete
  8. Ostsin ka endale hiljuti just samad toonid ja ma olen nii rahul!:) Püsivus on neil t6esti hea ja maha v6tan ma nad fooliumi skeemiga:)

    ReplyDelete
  9. Minul on roosa Polka Dots, kannan seda lilla küünelaki peal. Tavaliselt värvingi ainult 4 sõrme sellega, sest muidu on selle maha võtmine tüütu. Minu meelest pole laki maha saamine väga raske, kasutan sarnast meetodit nagu sina, aga aeganõudev siiski ja noh laisk nagu ma olen... :D

    ReplyDelete
  10. Väga lihtne nipp on fooliumiga. töötab kõikide raskesti eemaldatavate lakkide korral. Vatitups tuleb atsetooniga kokku teha ja küünele asetada, seejärel näpuots fooliumisse mässida. Üks käsi korraga on hea teha. lasta seista umbes paar minutit ja seejärel eemaldad fooliumi ning veidi survet avaldades tõmbad ära vatitupsu. Lakk jääb ilusti sinna külge ja küüned puhtaks.
    Endal on must ja roheline Polka Dotsi lakk.

    ReplyDelete
  11. Mul võttis glitterlaki hästi maha Maximast ostetud eemaldi, 1.09€. Maybelline Express removeriel analoogne.

    ReplyDelete
  12. Kas sul need ikka veel toimivad? Ma avastasin, et mul need mõlemad (on roosa ja sinine) juba ära kuivanud... Nii nii kahju...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi.oi, kuidas nii! :( Proovisin järgi, minul kõik ok, sama vedelad, kui uutena.

      Delete
  13. Eks ma pean iis uue võimaluse andma nendele, see helesinine oli lihtsalt nii armas lakk. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen kuulnud, et külmkapis säilivad lakid hästi. ;)

      Delete

ShareThis