arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/08/2013

Hetke soovid #18



Soovide postitused leidsid teie poolt  lemmikutena samuti palju äramärkimist ja kuna mul soove jagub,
siis panin täna jällegi ühe listi kokku. :) Kuna tänased peategelased on mulle kuidagi eriti südamelähedased,
siis said nad endale kogunisti suure kuldse rokokoo raami ümber. :)
1) Ma ei tea, mis mul nende huulepalsamitega on. :) Eriti nende vastu, mis purgikestes, on mul täielik nõrkus. Seda Korrese palsamit olen juba tükimat aega ilublogides imetlenud ja enam kaua vastu ei pea. :) Kõige soodsamalt leidsin topsiku Feelunique lehelt SIIT, hinnaks 7,50€, post tasuta.
2) Oi-oi, kuidas ma ootan müüki uusi Maybelline Baby Lips Electro huulepalsameid. Vaatan kadedusega, kuidas muu maailma ilublogijad nendega oma huuli võõpavad. :) Huvitav, mis meie poodides võiks hinnaks kujuneda. USA-s saab palsami kätte umbes 2€-ga. Jään ootama või siis mitte ja pöördun eBay poole. :) Seniks saab neid imetleda Maybelline kodulehel SIIN
3) Imeilus läikivmust raamat Coco Chanelist. Mulle meeldib hirmsasti lugeda elulooraamatuid ja eriti veel glamuursete moeloojate omi.
Rahva Raamatu e-poes maksab see biograafia 24,91€ SIIN.  
4) Olin veel veidi aega tagasi kindel, et minu õhukeste juustega ei ole Tangel Teezeril miskit peale hakata. Ikka tundus, et see on puhvisjuukselistele kahupeadele, kellel tavaline kamm juustest läbi ei käi. :) Aga mida pikemaks mu juuksed kasvavad, seda enam tunnen puudust heast juukseidsäästvast juukseharjast. Ka oleks sellega hea palsameid maske juustel laiali kammida. Ja pealegi näeb hari, eriti roosa, kena välja ja on loetud juttude põhjal ka käes väga mõnus. Leidsin Tangeli kõige soodsamana Top Beauty e-poest hinnaga 9,95€ SIIN. Tegu on Salon Elite väljalaskega, mis on veidi nõgusam, kuid muus osas Originali sarnane. Saadaval neljas toonis, aga roosa on ikka üle kõige. :)
5) Pixi väiksed glitterlakid on pakitud armsasse kinkekarpi. Natuke tuleb juba jõulutunne peale, kui seda punast lakki vaadata. :)
Komplekt on saadaval soodushinnaga 12,39€ The Hut e-poes SIIN, saatmine null.
6) Kujutan ette, kui uskumatult hästi lõhnab see Betty Hula Šampanja & Vürtsi niisutav kehakreem. Sisaldab muu hulgas sheavõid, päevalilleõli, aloed ja kookosrasva. Lisaks näeb purgike imearmas välja. Müügil Naturismo veebipoes soodushinnaga umbes 12€ SIIN, saatmine tasuta. Saadaval ka roosa Rummi & Mustsõstra variant, kuid see on tavahinnas. Nii mõnusad sügisesed naha paitajad. :)

Tänaseks ongi kõik, olge armsad, mademoiselled.






15 comments:

  1. Väga hea wishlist! Neid Maybelline'i huulepalsameid olen muideks juba müügil näinud :) Prismas müüakse erinevaid palsameid koos Maybellini uue ripsmetuššiga ja hind oli kuskil 10€ kanti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle tundub, et need seal Prismas ei ole uued Electro palsamid, aga vanema variandi üle oleks ka hea meel. :)

      Delete
  2. Nr 2 ja 4 on mul ka wish listis. See 6. toode tundub ka väga põnev :)

    ReplyDelete
  3. Ostsin endale ka hiljuti tangle teezeri ja no vanad kammid jätan vist küll nüüd kapi põhja. Uskumatult kiiresti saab juuksed kammitud ja pusadest pole juttugi :)

    ReplyDelete
  4. Ma arvan, et neid uusi Baby Lipse võibki ootama jääda. Minu meelest ei jõudnud need vanadki meieni, või käisin mina poes silmad kinni ringi? :D
    Ma arvan, et Tangle Teezer sobib ka õhematele juustele. Lisaks sellele, et ta saab igasugustest pusadest jagu, kahjustab see tänu oma paindlikele piidele juukseid vähem kui mõni teine hari.
    Betty Hula kehakreem tundub üks huvitav toode olevat.
    Sinu wishlistid on alati nii armsad. :)

    http://thelisabeth.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, vanu pole ka mina silmanud, aga jääme lootma. :)

      Delete
  5. Soovitan lugeda Deborah Ball´i sulest ilmunud "Versace Moemaja"! Üsna hea ningkaasahaarav lugemine, minule vähemalt pakkus head elamust ja uut infot! :)

    www.dodolce.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh soovitamast, pean raamatukogu tee jalge alla võtma. ;)

      Delete
  6. Betty Hula tooted on veidi soodsama hinnaga ka siin saadaval:
    http://www.feelunique.com/brands/betty-hula

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, ei olnudki neid seal siiani tähele pannud. ;)

      Delete
  7. Mina eelmine sügis soetasin endale Baby Lips Pink Punchi ja julgen seda tõesti taevani kiita. Alates sellest, et see natuke pigmenteeritud on ja huuled natukene roosakamaks muudab, siis see tõepoolest ka lõhnab täpselt sama tutti-fruttiselt kui ameerika ilublogijad seda kirjeldanud on! :)
    Electro kollektsioonist tahaks ka paar tükki endale, et talveks uhkelt valmis olla :)

    ReplyDelete
  8. 4) Mul endal on Macadamia Oil sarnane juuksehari, pärast juuksuris katkiste otse eemaldamist on see hari imet teinud. Aeg katkiste otste eemaldamise vahel kahekordistus :). Hari ei kaku juukseid üldse katki, sest plastikust konstruktsioon annab enne järgi...

    ReplyDelete
  9. See Chaneli elulugu on väga hea. Soovitan soojalt. Ma olen ise ka suur elulugude fänn. Nendest ei saa iial isu täis, eriti kui on hästi ja objektiivselt kirjutatud :) Tõstaks esile ka Brigitte Bardot` enda kirjutatud ja kohati lausa šokeerivalt ausat elulugu - kui sa pole veel lugenud ja kuskil näed, siis KRABA!

    ReplyDelete
  10. Hei, tahaksin samuti kiita seda Chaneli elulugu, väga hea lugemine ja silmaringi avardav;) Minus tekitas taas huvi ajaloo vastu, seda lugedes mõistsin, kui vähe ma kooli ajast mäletan:P

    ReplyDelete

ShareThis