arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

25/08/2013

Uut // eBay, New Yorker, Ziaja, Vivo, Look Beauty & Oriflame


Osa sellest kupatusest on juba mõnda aega minu katuse all elanud, nüüd sai nad lõpuks ka uutemate ostudega koos pildile püütud.
eBay-st ei ole ma viimasel ajal eriti uut kraami soetanud. Kuid neid leopardimustrilisi neoontaldadega sandaale oli patt tellimata jätta. Tänud MAARJALE, kes kingad välja kaevas. :) Hinnaks koos saatmiskuluga umbes 7,50€. Saadaval ka roosa ja sinise sisuga. Soetada saab SIIT.
Pealsed on mõnusalt karmikarvalised. :) Kingad on uskumatult mugavad, nagu sussid.
Kuna minu armastatud ensüümkoorija Gatineault on kohe kohe otsa saamas, siis olin eriti rõõmus, kui Aroomipoest selle erksinises tuubis Ziaja koorija leidsin. Kuna selle firma jalakreem on mu pikaaegne lemmik, siis loodan ka koorijalt sama head tööd. Kreem maksis allahindlusega 3,15€.
Kibelen juba proovima!
Vivo veebipoes on poolehinnaga ja tasutasaatmise pakkumine juba nii tihe, et nad võiksidki selle permanentseks jätta. :) Ka praegu on üks selline käimas. See oli minu esimene tellimus sellest kahtlaselt odavast poest. Valisin proovimiseks küpsetatud põsepuna (umbes 2,30€) tihendava fiiber ripsmetušši (umbes 2€) ja huuleläike (umbes 1,15€). Mõned päevad katsetamist ja annan teada, kas tasub tellimist. Kui hindu vaadata, siis on kerge kahtlus küll. :) Aga ennegi on hea hinnaga väga häid asju saadud. :) Poodi pääseb SIIT.
Look Beauty-s oli samuti (ja on praegugi) pakkumine -kogu kaup poole hinnaga + tasuta post ja jälle läksin liimile. :)  Tellisin paar huulepliiats-pulka (umbes 3,50€), glitter küünelaki (umbes 3€), huulekoorija (umbes3€) ja imearmsad huulevõid (1,15€). Sellest netipoest olen ka varem kirjutanud (otsi lehe paremast servast sildid ja Look Beauty) ja julgen sealset toodangut soovitada küll - pakendid on armsad ja toonid mõnusad. Tšekka lehte SIIT.
Oriflamest valisin seekord Colour Drop huulepulga ja Roses dušikreemi.
Kui need hundiga pusad New Yorkerisse müügile saabusid olin täitsa sõnatu...nii ilus! 
Tavaliselt ma New Yorkerist tavahinnaga tooteid ei soeta, aga kuna halle dressikaid jäi llõpuks ainult üks, siis tuli seekord erand teha. :) 
Peale selle, et hundi värvid ja need kaunid briljandid koos on imeilusad, on  pusa ka imepehme. Mõnus! Hinnaks umbes 25€.
Päris tihti taban ennast mõttelt - kui ilusad on loomad, nii täiuslikud. Miks küll inimene peab end kogu aeg muutma ja ilusamaks(?) tuunima. :))
Tänaseks kõik, olge armsad, auuuuu!








17 comments:

  1. Soovitan proovida Oriflame'i vaarika jalakoorijat, imearmsas roosas tuubis, võrratu lõhn ja tekstuur...koorimistugevus on selline kaheldav aga vb ei vajaga jalad alati jõulist koorimist, vaid natuke hellitust ka :)

    ReplyDelete
  2. Viimane mõte on ilus. Loomad on tõesti nii puhtad, loomulikud, siirad ja ülimalt kenad.. ja täiesti nemad ise. Ei teeskle olla keegi teine ega kujunda end ka välimuslikult kellekski teiseks (no värvimuutvad kameeleonid on erand, haha). :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle vastu ei oleks mul midagi, kui saaks kameeleoni kombel näiteks juuksevärvi muuta vastavalt tujule. :)

      Delete
  3. Mis saab kõikidest nendest toodetest, mida korra-kaks proovid ja siis seisma jäävad - kõike ju ometi ei jõua ära kasutada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga harva, kui miskit jääb seisma, ma ikka kordamööda neid kasutan. :) Aga kui tõesti ei sobi, siis annan/müün ära, korra käisin ka Müürilille täikal. Sügisel loodan seal jällegi osaleda. :)

      Delete
    2. Ma tuleks kampa! Millal lähed? :)

      Delete
    3. Niipea, kui mõni toimub. :)

      Delete
  4. Oriflame'i sama sarja huulepulga tellisin ka, ootab katsetamist. Look Beauty paksud huulepliiatsid on küll ahvatlevad. Kahjuks selle firma huulekoorija on küll suur pettumus. Koorivaid osakesi, peab mu meelest liiga palju taga otsima ja vähemalt minu partiis neid küll liiga vähe. Mingi hetk püüan oma Look Beauty toodete arvamuse blogisse ka kinni püüda. :) Ja Vivo tooteid tahaks ka proovida, jään arvamust ootama. :)

    Mimosas blogi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ka mulle tundus koorija liiga "hõre", kuid peale protseduuri olid huuled siiski imepehmed, ma olen väga rahul. :)

      Delete
  5. Kas Vivos on miinimumkulu ka, et asjad tasuta Eestisse saadetaks?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, 20£ eest peab tellima. :)

      Delete
    2. Selge, aitäh! : ) Siis seekord jääb vist ära. Pole nii palju eest midagi tellida.

      Delete
    3. Jah, tuleb ikka kamba peale tellida, muidu on liiga kulukas. :)

      Delete
  6. See hundi pusa on nii ilus, kenad värvid kõik. :)

    ReplyDelete
  7. Lahedad uued asjad! Endalgi new in postitus sai just valmis - www.cosmeticspower.blogspot.com

    Vaadake üle! ;)

    ReplyDelete
  8. Nii vägevad leiud :) Muidu ma ei kasuta üldse meiki, kuid alati su postitusi vaadates tekib tunne, et tahaks kaaaaaa!

    ReplyDelete

ShareThis