arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/09/2013

Arvustus // Lirene / Tselluliidivastane dušigeel & seerum


 Ütlen ausalt, et apelsinikooresed kintsud häirivad mind ainult nendel üksikutel kordadel aastas, mil šortsid mulle jalga satuvad, seepärast ei ole ma varasemalt eriti usin reitekreemitaja olnud. Kuna minu viimasest tselluliidiravist on möödas juba mitu aastat ja vahepeal kreemitööstus kindlasti tublisti edasi on arenenud, asusin Lirene Stop Cellulite sarja kuuluvat dušigeeli ja pinguldavat seerumit testima lootusrikkalt, kuid kartusega, et nende aastatega minu reitele kogunenud tselluliidi silumine käib ka kõikidele maailma tselluliidikreemi teadlastele üle jõu. Olgem ausad - kreemid õnnetuseks siiski tselluliiti ei eemalda, kuna need ei suuda nii sügavale tungida, et ladestunud rasvarakkudega miskit ette võtta, kuid sellegipoolest parandavad geelid-kreemid ja masseerimine naha struktuuri ja lasevad sellel parem välja paista. Seega, kui niikuinii peale pesu end kreemiga sisse määrid, siis miks mitte kasutada probleemsetel piirkondadel just tselluliidivastaseid tooteid. Ja äkki ikka mõjuvad sügavamale ka. :)
Tselluliidivastane dušigeel (4,54€)
 Olen tselluliidiga sõdides kasutanud üksnes kreeme, dušigeeli, mis apelsinikoorenaha vastu võitleb nägin esmakordselt, tore, sest selles sõjas on iga uus relv teretulnud. :) Pakend on geelil mugav, kork sulgub kenasti. Kuigi oranž ei kuulu mu lemmikvärvide hulka, meeldivad need erksad pakendid mulle väga, sinine ja oranž koos mõjuvad  kuidagi eriti mõnusalt. Lõhn on hästi värskelt greipfruudine. Mulle meeldib, et dušigeel vahutab kõvasti, tean, et seda tekitavad halvad ained, aga ma ei saa midagi parata, hunnik vahtu on minu pesemisrutiinis must have. :) Mul on väga tundlik nahk ja üsna tihti olen peale pesu hädas kiskuva ja sügeleva tundega, eriti, kui tegu on dušigeeli- mitte kreemiga. Aga ei, Lirene ei tekitanud kumbagi neist aistingutest, nahk jäi sile ja pehme, kas ka pringim, on küsitav - arvan, et selle töö tegi pigem ära seerum, mis pesuainest pikemalt nahal püsib. Aga mine tea... ehk need kaks koos. 
Tselluliidivastane pinguldav seerum (8,69€)
See on küll ebavajalik info, aga mulle meeldib, kuidas see tuub käes kriuksub, jah, just nimelt, käes mudides teeb see sellist head uue asja krudisevat häält, proovige poes järgi. :)) Lõhn on jällegi väga mõnusalt greibine, parajalt tagasihoidlik, ei hakka parfüümiga konkureerima. Seerum on õrnalt aprikoosikarva ja kerge koostisega, imendub imekiirelt ega jäta nahka kleepuma. Ma ei tea, kas mulle tundub, aga tõesõna on mu nahk selle kuu ajaga muutunud tunduvalt siledamaks ja pringimaks. See võib ka muidugi olla hulga õunakookide tagajärjel pingule tõmmanud. :) Ainus, mis mulle selle seerumi juures ei meeldi, on tema hind. :( Kuna tulemuste saavutamiseks tuleb olla järjekindel ja end iga päev sellega sisse määrida, siis kaua üks tuub vastu ei pea, ma ei ole kindel, kas oleksin nõus isegi megasiledate reite eest mitmeid 8€-seid kreemituube ostma.
  Mulle täitsa meeldis neid kahte toodet kasutada ja kui juhuslikult poeriiulil soodushinnaga silma hakkavad, toon nad hea meelega koju, et veel mõned tselluliiti hävitavad kuurid ette võtta. :)

 Lirene tselluliidivastase sarja leiad näiteks MG Beauty lehelt SIIT või My Look e-poest SIIT, samuti Kaubamajast.             

                          
Kuidas teiega on, kas võitlete tselluliidiga või lasete tal rahus olla?
Millised tooted või meetmed on kõige tõhusamalt mõjunud?

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!







3 comments:

  1. Päris tihti on need tooted saadaval soodukaga näiteks maximas ja eriti kevadel. Seega saab hoida silmad lahti. Soovitan proovida ka näiteks Eveline dušigeeli ja kehakreemi, mis mulle on jätnud suurepärase mulje ja kasutan neid meeleldi. Hinnaklass on ka neil vist odavam, neid tooteid olen mina ostnud prismast. Varem enne Eveline tooteid kasutasin samuti Lirene tooteid ja ütleks, et mõlemad on väga mõnusad. Just nende lõhna ja selle värskustunde poolest. :)

    ReplyDelete
  2. Tere!

    Pisut teemaväline küsimus.
    Ise kunagi Tartus elades tean, et seal olid väga head second handid :)
    Tean, et kunagi ka kirjutasid sellest, aga ei leidnud postitust.
    Kas oskaksid öelda, et kus need parimad Tartus oleks :)?

    Päikest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kardan, et ajad mind kellegagi segi. :) Ma ei ole eriline kaltsukate külastaja, kadestan alati neid, kes sealt pärle leiavad, mul seda annet ei ole. :)

      Delete

ShareThis