arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/09/2013

Arvustus // Maybelline / Neons küünelakid



Suvi on küll peaaegu läbi, kuid kes ütles, et sügise tulekuga peab erksad küüned unustama! On ju puudki just sügisel eriti kirevates rüüdes.
Täna tutvustan teile kolme Maybelline Colorama Neons sarja lakki, milledega võib vabalt sügislehtedega võidu särada. :) 
Oranž (nr.187) on kolmest lakist kõige paksema konsistentsiga, isegi veidi liiga paks - minu niigi triibulised küüned kipuvad jääma topelt jutilised. Tegelikult on asjal ka pluss, nüüd on veelgi rohkem põhjust küünelaki vedeldaja soetamiseks, mille ostu juba ammuilma olen plaaninud. :) Lakk on küll väga hea katvusega, aga triipude pärast pidin teisegi kihi lisama, see ühtlustas pinna päris ilusti. See lakk on kolmest kõige läikivama lõpptulemusega.
Oranž ei ole just mu meelisvärv, aga erkroosaga koos on see minu silmis väga cool, nii küünte, meigi, kui riietuse puhul. Upss, roosale peab kindlasti pealislaki lisama, et läigiks oranžiga sarnaselt. :)
Roosa (nr.189) on kõigist kolmest lakist minu lemmik. Mulle meeldib selle poolmatt tulemus ja mahlakalt marjane toon. Lakki on kerge küüntele kanda, see on parajalt vedel, kuid katab päris hästi, piisab kahest kihist.
Nii rohutirtsurohelisi (nr.190)  küüsi ei olegi ma varem endale maalinud. :) Kahjuks on see lakk veidi vesine, pidin lausa 3 kihti küüntele kandma, pildilt on näha, et isegi siis kumavad küüneotsad lakist läbi. :( Küünelaki paksendajat vist ei tasu poodidest otsida. :) Ehk aitab lakipudeli "lahti unustamine"?
Ka see lakk on kuivades poolmatt, mõnusalt sametine.
Kokkuvõtteks jäin lakkidega päris rahule. Kuigi eelistan küünelakke, mis katavad ühe kihiga, siis nende lakkide puhul on plussiks megakiire kuivamisaeg - tõesti ainult mõned sekundid, nii et isegi 3 kihi lakkimisega saab minutiga hakkama. Püsivus on neil täitsa hea, ilma pealislakita ilusti paar päeva, nii pikalt kestavad minu küüntel enamus lakke. 

Neons lakid on poodides saadaval kuues erinevas värvitoonis, hinnad eriti soodsad - sooduspakkumiste aegu alla 2€. :)

Kas olete Neons sarja lakke proovinud?
Millised toonid on teie lemmikud?


p.s. Kiika ka  SIIA, kui sa veel ei ole lugenud lugu Colorama Polka Dots lakkidest. ;)
Tänaseks ongi kõik, olge armsad!









13 comments:

  1. Rohelise puhul aitab kiht valget lakki. Nii tekitad sellele veatu pinna alla ning kandes peale rohelise, on see erk ning ei kuma läbi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, proovin järgi, valge lakk on täitsa olemas. :)

      Delete
  2. Olen proovinud, kuid jäigi natukene häirima see, et kihte nii palju lisama peab ning küüs ka selle kolme kihi alt tihti läbi kumama jääb. Toonid on muidugi ülimalt kenad, eriti meeldib lilla! Kui muidu meeldivad Maybelline küünelakid väga, siis neoone uuesti ilmselt ei soetaks just konsistentsi tõttu.

    Beauty Bubble Blog

    ReplyDelete
  3. See roosa värv on tõesti väga ilus ja meenutab suve! :)

    ReplyDelete
  4. See oranž on ju ideaalne sügise lakk. :)

    ReplyDelete
  5. Oranž ja roosa sobivad hästi kokku, nagu pulgakommiküüned oleks, värvilised ja läikivad! Minu jaoks natuke liiga erksad toonid aga Sulle sobivad hästi :)

    ReplyDelete
  6. Mainisid küünelaki vedeldajat. Nimelt olen ammu selle otsingul, kust seda leida võiks?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei ole ausaltöeldes veel uurinudki, aga olen kindel, et nii Kaubamajas, kui I.L.U.-s on olemas, küsi müüjatelt. ;)Netis on küll ka olemas, aga postikuluga koos ei tule just soodne. ;)

      Delete
  7. Mulle colorama lakid üldiselt meeldivad. Aga neonnsidest ostsin ainult selle rohelise ja see oli küll pettumust. Kasutasin alus ja pealislakki ning kihte sai vist 4 isegi ning nojah, kui lõpuks maha võtsin siis olid küüned rohelised. Kohe hea mitu päeva. Õnneks olin rohelist kasutanud ainult 2 küünel.

    ReplyDelete
  8. Mul ka see roheline. Ühele küünele panin katsetuseks ja ilma valge lakita ja polnudki nii tuhm. Nüüd ostsin valge, eks katsetan millalgi ära. Mulle nii meeldib veel see vahtralehtedega pilt all. :) Su küüntel oranž näeb nii super välja.

    ReplyDelete

ShareThis