arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

08/09/2013

Arvustus // Oriflame #3


Olen jällegi mõnede Oriflame toodetega eksperimenteerinud ja katsete tulemusi jagan teiegagi.
Beauty Perfect põsepuna/Fresh Pink
Mulle väga meeldib selle põsepuna karp - nii sile ja läikiv. Puna ise on samuti mõnus, jääb hästi loomulik ja õrnalt kumav. Kuna puuder ei ole eriti tugeva pigmendiga, on algajal ehk isegi lihtsam ühtlast tulemust saavutada, saab mitme kihiga ilusti tugevust reguleerida. 
Siia pildile sai nüüd küll väga vale värv, see ei ole kindlasti nii erk ja hele. Internetist SIIT või kataloogist näeb õiget tooni. Hetkel kehtivas kataloogis on põsepunad ka eriti hea hinnaga 3,79€. Soovitan!
 5/5
Getaway tualettvesi
Mind võlus selle lõhna pudel, mõnusalt retro. Ka lõhn tundus kataloogilehte hõõrudes huvitav. Minu jaoks jääb siiski liiga puiduseks ja mehelikuks, lubatud tsitrust ei tunne peaaegu üldse. Lõhn ei ole õnneks eriti pealetükkiv, pigem mahe. Uuesti ei ostaks ja ei tea, kas olemasolevagi ära kasutan. Aga pudelike on armas. :)
  2/5
Swedish Spa puhastav näomask
Seda maski proovisin ainult ühel korral ja see jääb ka viimaseks. Nimelt sellel on üks kõige hullem omadus, mis ühel maskil olla võib - ta ei tule näolt maha. Loputa palju tahad, ikkagi jääb kiht näole, mis isegi pesugeeliga ei eemaldu ja švammiga hõõrumisele ei reageeri. Hirmus hakkas juba lõpuks. Isegi kui hakkas tunduma, et sain ta maha, siis küünega mööda nahka tõmmates oli see ikkagi seal... ei enam.
♥♥♥♥♥ 0/5
Discover China Cherry Orchard dušigeel
Igati mõnus, tavapärane dušigeel, mis hea lõhnaga ja ei kuivata nahka. Sain küll selgeks, kuidas korki ilusti sulgeda(tänu abivalmi blogilugeja kommentaarile) - tuleb vajutada näpuga täpselt augu kohale,aga ikkagi on see veidi ebamugav. :(
 4/5
Hyper Stretch ripsmetušš/Black
Tušš teeb just seda, mida lubab - pikendab.. Aga.... ripsmed peab alati läbi kammima, sest tušš on kuidagi hästi vedel ja hari ei suuda seda kuidagi hajutada, tundub, et harjased on liiga lühikesed. 
Nagu pildilt näha, ei tee tušš minu hõredapoolseid ripsmeid mitte üks gramm tihedamaks, aga seda tušš ka ei luba. Pikkust lisab küll, otsevaates pole ehk nii hästi näha, aga külje pealt hakkasid ripsmed juba ämblikujalgu meenutama. :) Kahjuks ei saa ma seda tušši soovitada, sest hari on tõesti väga sant ja värvi tuleb korraga tuubist liiga palju välja. :(
 1/5
Colour Drop huulepulk/ Melting Pink
Vot see huulepulk on tõeline üllataja. Niipea, kui teda kataloogis nägin, rändas see ostukorvi. Esiteks näeb see erkroosa ümbris juba nii  kena välja ja teiseks tekitas see innovaatiline tilga kuju proovimis himu. Ka toonid tundusid kõik tellimisväärilised.
Valisin heledamat sorti fuksiaroosa Melting Pink-i, mis on väga mõnus igapäevaseks kasutamiseks, lisab just parajalt funki. :)
Pean ütlema, et see tilgakujuline ots on tõesti ütlemata mugav ja sellega saab väga täpselt huulekuju järgides joonistada. Tegu on hästi-hästi niisutava huulepulgaga, ma isegi liigitaksin ta pigem huulepalsami alla, sest see sulab peaaegu kohe kui huuli puudutab ja libiseb hästi kergelt. Huuled jäävad hästi siledad ja pehmed. Kuigi tänu sellele, et tegu on nii niisutava tootega, ei püsi see ka tundide viisi, kuid siiski tähelepanuväärselt kaua, sest pigment on päris arvestatav. Hetkel on kataloogis huulepulkade hinnaks umbes 5€, valisin seekord prooviks sügiseks eriti sobiliku kirsitooni pulga. Lemmik! 
p.s Kes on lõhnade suhtes tundlik, siis see pulk lõhnab väga keemiliselt. :(
 5/5


Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?
Millised on teie lemmikud Oriflamest?
Tänaseks kõik, olge armsad!








16 comments:

  1. http://ee.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20258
    Minu lemmik huulepulk oriflamelt. Täpselt selline parajalt tooniv, niisutav! ja sädelev. Midagi ei ole ülemäära. Pink Punch toon jääb sellise hästi mõnusa tagasihoidliku sädelusega. :)

    ReplyDelete
  2. kasutan seda sama näomaski;) soovitan selle maha pesemiseks kasutada näopesukäsna või svammi, muidu ta tõesti ei tulegi näolt ära. näopesukäsnaga pole mul veel seda hirmu olnud, et jäängi Shrekiks:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just näopesukäsna ma kasutasingi, no ikka jäi näole, lõpuks Nurme Seebi sügavpuhastava seebika sain maha. :)

      Delete
  3. Kas unustasid mõne pildi lisada? Põsepuna pildist räägid küll, aga seda ei olegi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teine ja kolmas pilt on põsepunast juuu. :D

      Delete
    2. Kusjuures IE-ga ma ka põsepunadest pilti ei näe (2. ja 3. pilt), seal vaid mustas kastis ristike. Google Chrome aga näitab ilusti. :)

      Ja see põsepuna tundubki nii ahvatlev, et seda tahaks küll proovida. See näomask mul nii hullult peale ei jäänud. Oriflame puhastuskäsnaga võtan seda maha ja täitsa okei on. Aga mask ise ei sobinud mulle ikka, oli kuidagi liiga kange nahale. Ja see huulepulk on tõesti väga mõnus leid! :)

      Mimosas blogi

      Delete
    3. Imelik küll, ka minul Explorer paari pilti ei näita ja ka header on kadunud. :(

      Delete
    4. kes üldse kasutab IE-d kui on olemas selline suurepärane brauser nagu Chrome? või miks mitte ka Firefox. Igatahes mitte IE.

      Delete
  4. Ma tellisin ka selle huulepulga ühes teises toonis (Peach Sensation oli vist), mis oli üpris kena, aga mind häirib selle toote juures lõhn ja see libisev koostis, mis kergesti maha tuleb. :(
    Põsepuna olen mõelnud juba pikemat aega proovida, aga kuna mul on neid niigi palju, siis ei ole kuidagi raatsinud. Seda lõhna nuusutasin ükskord ja mulle see meeldis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, just, see lõhn läks mul täitsa meelest, see on tõesti kuidagi väga keemiline, panen kirja. :)

      Delete
  5. Vaatasin just, et üks tualettvee lõhnanoot on ajupuit - vot see on põnev :) Kas püsivus on hea? Ma ei ole kunagi Oriflame'i lõhnu proovinud nii et ei oska aimatagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See ajupuit panigi mind tahtma seda proovida. Lõhn on tõesti puidune. :)Püsivus on isegi täitsa ok, lasin hommikul peale ja praegu on veel täitsa tajutav. :)

      Delete
  6. Mul on sama põsepuna toonis Classic Rose! Meeldib toon ja see, kuidas ta põskedel kumama jääb, päevitunud jumele sobib hästi :) Swedish Spa sarjast on mul nn iluõli, mis peaks olema mõeldud multifunktsionaalseks kasutamiseks, aga tegelikult seisab ta mul juba aasta aega ja ma olen teda vist vaid korra kasutanud. Lõhn on imehea, aga juuste niisutamiseks on ta liiga rasvane, vanniõlina kasutada ei saa, sest vanni pole ja massaažiks ma teda ka ei kasuta :D Väga kahju iseenesest, äkki ikka leian talle mingi kasutusvaldkonna. Sama sarja kehakoorijat tahaks ka kunagi proovida, näeb hea välja ja kui lõhnab pooltki nii hästi kui iluõli .. mm :)

    Muidu kõige lemmikum sari on Nature Secrets. Meeldivad sarja erinevad duššigeelid, deodorandid ning ka vedelseebid ja antibakteriaalne kätegeel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tellisin ka seekord Classic Rose põsepuna, pildi peal tundus väga kena toon. :)

      Delete
  7. Mina olen seda maski korduvalt kasutanud ja minul tuli ta kenasti maha juba esimese korraga.Samuti kasutan p6sepuna toonis Glowing Peach,mis on kergelt sädelev ja jätab ilusa loomuliku tulemuse.Hetke lemmik on aga bb kreem mis alles välja tuli:)

    ReplyDelete
  8. See mask rändas ka minul peale esimest kasutuskorda prügikasti. Mitte miski ei aidanud, olin nagu Shrek. Nägu oli peale küürimist, koorimist, pesemist hiljem tükk aega hell.

    Oriflame'i põsepunad on imelised. Ise arvasin, et sellise hinna eest midagi väga head kindlasti pole, kuid need on nii siidised, pehmed ja peened. Fresh pink annan mõnusa kumava vaevu aimatava loomuliku jume.

    Beauty Bubble Blog

    ReplyDelete

ShareThis