arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

05/09/2013

Uut // Pi-Ret Jewelry / White Magic & Summer Fun



Küll on tore kingitusi saada, eriti veel selliseid, mis tulevad suure üllatusena ja on pakitud nii imeilusasti. :)
Armas Piret, kes on ehtebrändi Pi-Ret Jewelry taga, oli liiga lahke ja rõõmustas mind jällegi imelise karbikesega ja selle veelgi imelisema sisuga...
Roosa siidipaberi seest tulid välja need kaks kaunist poolvääriskivist käevõru. Mul on nende üle nii hea meel, sest lisaks sellele, et olen hull käevõrudekandja ja midagi nii ilusat ning väärtuslikku mu kogus siiani küll ei leidunud, olen ma viimasel ajal ka huviga uurinud erinevate kivide ja kristallide mõju inimesele. Mulle nii meeldib, et võrud on sellised rasked ja käes mõnusad katsuda, ikka tunned, et tegu on "päris" asjaga, mis tõesõna keha ja vaimu mõjutavad. :)   
 Helesinine türkiisist käevõru "Summer Fun" on minu lemmik võru Pireti loomingust. Värv on i-m-e-i-l-u-s. Lugesin natuke türkiisi kohta ja nüüd meeldib ta mulle veelgi rohkem. Türkiisi saamine kingiks toob saajale head õnne ja rahu. :) Lisaks sellele, et türkiis aitab meeletu hulga haiguste korral, on ta ka talismani eest ja mis eriti põnev - värvi muutes hoiatab ta kandjat ohu, vägivalla, õnnetuste ja haiguste eest. Loodan väga, et minu kivid jäävad erksalt siniseks. :)  
Valge käevõru "White Magic" on tehtud haoliidist, mis imab endasse nii kandjas endas peituva kui ka kogu talle suunatud viha. See on super rahustav kivi ja sobib hästi sressi maandamiseks. Aitab üle saada ülikriitilisusest ja isekusest, ravib unetust.
Vott siis, tegu ei ole mitte ainult meeletult kauniste ehetega vaid nüüd on mul omas(t)käes(t) nii talisman kui stressimaandaja. :) Aitäh, armas Piret! :)
Pireti loodud käevõrudega saab tutvuda SIIN.
Kauneid Pi-Ret Jewelry kõrvarõngaid, mille uhke omanik olen, saab imetleda SELLES postituses. :)
 
Millised on teie lemmikkivid/kristallid?
Kas usute nende jõusse?
Tänaseks ongi kõik, olge armsad!





7 comments:

  1. Oeh, nii ilusad! Pole kunagi suur käevõrude sõber olnud, aga neid kannaks kohe väga hea meelega. :)

    ReplyDelete
  2. Ütlen kohe ausalt, et olen nüüd ehteestlaslikult kade! Olen neid käevõrusid, eriti toda türkiisi, pikemat aega snillinud. Kui aga kadeduseuss maha raputada, siis soovin teile rõõmsat ja pikka koos eksisteerimist :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Kairi, see türkiisist on tõesti eriti snillimist väärt. :)

      Delete
  3. Just eile ostsin endale sellise kivi nagu jadeiit terviseprobleemide pärast. Sellel kivil on muidugi peale immuunsussüteemi tugevdamise ka palju muid häid omadusi. Mõned on juba kodus ka ees ootamas. Mulle meeldib uskuda, et neil on mingisugune jõud, ilusad ka öökapi peal :)

    ReplyDelete
  4. http://keeruta.blogspot.com/2013/06/magic.html minu terve kollektsioon :) ja käevõrud on uskumatulttttt ilusad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, Marili, päris arvestatav kogu ju. Mina oma ühe roosa kvartsiga... :)

      Delete

ShareThis