arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/10/2013

Arvustus // The Body Shop / Honeymania dušigeel & kehavõi




Täna tervitab teid koos minuga üks eriti armas ja maias tüdruk - lubage tutvustada: Miss Honeymania! :)

The Body Shop´i  Honeymania sarja kampaania on minu meelest üks toredamaid, mis ilumaailmas eales välja mõeldud. Ma teadsin juba proovimatagi, et hakkan neid tooteid armastama. :)  Kui ma The Body Shop´i  Facebooki lehel esmakordselt imearmast Miss Honeymania´t nägin, läks mul suu kõrvuni ja ma ootasin suure põnevusega, mida toredat ta meile tutvustama hakkab. 

Kahtlustasin, et tegu on toodetega, milledel tegemist meega. :) Just nii oligi - The Body Shop tõi turule seitsmest tootest koosneva luksusliku niisutava mee sarja, mis kõik sisaldavad ausa kaubanduse mett Etioopiast. Minul oli võimalus testida Homeymania sarja dušigeeli ja kehavõid. Aga vaadake enne arvustuste lugemist seda imearmsat videot ja tutvuge Miss Honeymaniaga, minul on seda vaadates terve aja mõnus muie suul ja sarja tooted tunduvad nüüd eriti südamelähedased, awww...



Honeymania dušigeel
7,30€ LINK


Kõigepealt peab ütlema, et see geel näeb tõesti välja nagu vedel mesi. Kui see pudelist pesukäsnale niriseb, siis tõemeeli tahaks keele joa alla susata. :) Lõhn ei ole kindlasti selline, nagu meepurgist ninna tungib -  mesilased on kogunud selle mee tarvis nektarit Etioopia vihmametsa taimede õitelt, mis annabki erilise lillelõhna, aga kui ninaga kõvemini tõmmata, siis lõpunootites on meie "tavalise" mee lõhn täitsa olemas. :) Mulle meeldib, et lõhn ei ole imal ega ka liiga lilleline, selline mõnus mahe. Vahutab geel, nagu kõik The Body Shop´i dušigeelid ohtralt, nii nagu mulle meeldib, et ikka vann ja seinad on vahtu täis :) Nahk jääb mõnusalt pehme, ei kisu kuskilt otsast ja lõhnab veel päris tükk aega imehästi. Igati tore ja armsalt meelaadne dušigeel, mille otsasaades kavatsen kindlasti uuega asendada. 

Honeymania kehavõi
18,20€ LINK

The Body Shop´i kehavõid ei ole vist küll kedagi külmaks jätnud - kes neile korra on näpu andnud, on üle kere koos. :) Kõigist nende võietest, mida olen proovinud, meenutab mulle Honeymania konsistents kõige enam päris võid. :) Sellist, mis on natuke aega toas seisnud, mõnusalt pehme ja kreemjas, kuidagi eriti mõnus on sinna näppe sisse torgata (ausõna, ma ei ole kunagi näpuga võid sorkinud, vähemasti ei mäleta, et oleks...). Kui ma võrdlen Honeymaniat oliivi kehavõiga, mida praegu kasutan, siis tundub mulle, et niisutusomadustelt on need võrdsed, küll teeb mee oma silmad ette naha pehmeks muutmises, see jääb tõesti siidine ja eriliselt mõnus. Lõhn meeldib mulle väga, see on natuke intensiivsem kui duššigeelil ja kui purgist nahale jõuab, siis muutub hoopis eriliseks, meenutab natuke piima meega, väga lohutav ja hubane lõhn. :) Mis ma oskan öelda, jällegi üks imehea kehavõi The Body Shop´ilt, mis kindlast saab paljude lemmikuks.

Mõlemad tooted sobivad minu meelest just imehästi sombustel-kõledatel sügisõhtutel kergelt ligihiiliva masenduse leevendajateks - üks mesine dušš, keha lõhnava võiga kokku ja teki alla kerra. :) Mida rohkem ma neid meelõhnalisi tooteid kasutan, seda enam kinnistub teadmine, et need on kõigist The Body Shop´i toodetest, mida olen saanud proovida mu lemmikud. Oma osa on selles  kindlasti ka sellel nii armsal tütarlapsel... :)
Uskumatu fakt - et koguda ühe Honeymania sarja toote joks piisavalt mett, on vaja,
et 100 mesilast lendaks üle 2100 kilomeetri ja koguks nektarit ligi 50 000 lillelt, no on ikka usinad mummud! :)

Aga piiluge ka teisi põnevaid Honeymania sarja tooteid, eriti armsalt kõlab vannimesi ja te ainult vaadake seda toredat seepi...

Soovitan kindlasti minna The Body Shop´i kauplustesse Honeymania sarjaga tutvuma, see on seal nii kenasti eksponeeritud, et kohe kutsub proovima/nuusutama. Üks eriti tore uudis on ka - kui tuleb tahtmine mõni neist mõnusatest toodetest endaga koju viia, siis on eriti kaval seda teha täna-homme, sest just siis on The Body Shop´i kauplustes kogu kaup kliendikaardiga 20% soodsam, lisaks veel tesigi häid pakkumisi, vaadake ürituse infot  SIIT.

Kas olete Honeymania tooteid juba nuusutamas/proovimas käinud või mõne endale koju viinud?
Milline seitsmest tootest tundub kõige ahvatlevam?

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!



10 comments:

  1. Sa oled ikka nii andekas, kadestan kuidas sa oskad postitused visuaalselt niii ägedaks muuta! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oiii, aitäh Sulle! :) Ma väga püüdsin. :))

      Delete
  2. Ma arvan, et ootamine oli seda väärt! Nii armas postitus ja ilusad pildid! Ma awwww'itasin terve lugemise aja mõttes kaasa ;) Super töö, Pille-Riin! Ja nüüd ma tahaks minna vannituppa ning ennast ja vannitoaseinasid meevahuseks teha, hihi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Liina, ma ise ka aww´itasin, kui Miss Honeymaniat nägin. :))

      Delete
  3. Järjekordne sisukas ja vahva postitus, ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur tänu, Elisabeth, tore, et meeldib. :)

      Delete
  4. Sa oled tõesti väga palju vaeva näinud selle postitusega:) imearmas! Plaanin homme TBS-ist läbi käia ja selle sama kehakreemi endalegi soetada. On sul endal ka muidu plaanis praegu sealt allahindlusega midagi osta?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle! :) Loodan, et hakkad samuti seda kreemi armastama. :) Ei, ma pean natuke vahet iluostudega, ei saa järje peale enam. Aga kiusatus on suur. :D

      Delete
  5. Ma arvasin, et täna ei tulegi päike välja. Kuniks sattusin selle imelise postituse peale ja meel läks kohe päikeselisemaks. Ilus. Ilus. Ilus :) Ma ei ole kahjuks Honeymania tooteid proovinud. TBS kutsus küll toredale hommikueinele, aga mul oli sel ajal teine üritus. Sinu postitus viib mind järgmisel korral kehakreemi uurima. TBS`i dushigeelid on samuti jumalikud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii armas Sinust, Stella. :) Luban, et armud sellesse kreemi otsemaid. ;)

      Delete

ShareThis