arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/10/2013

Arvustus // Wild & Mild Diamond küünelakid



Ma olen siiani Wild&Mild küünelakkidest mööda vaadanud - mõnda proovides tundusid need mulle vesised ja rohkem ma nendega tegemist ei teinud. Kuniks minu armas kamraad Liina teatas, et on endale soetanud just selle brändi lakid ja et need ei ole mitte ainult väga ilusad vaid ka uskumatu hinnaga, makstes Selveris vaid 75 senti. Kui kuulsin veel sõna Diamond, ei olnudki enam pikka juttu -  mantel selga ja kodu-Selverisse! Tulingi koju lausa viie erineva lakipudeliga, üks ilusam kui teine, kõigil ilusad New Yorgist inspireeritud nimed. Kui ma ei eksi, on saadaval 12 erinevat tooni.
Mulle meeldib lakkide konsistents, seda on nii kerge peale kanda, pind jääb hästi ühtlane ja kuivab ruttu. Piisab isegi ühest kihist, piltide tarvis värvisin igaks juhuks siiski kaks korda. Tulemus jääb tõeliselt ilus ja sädelev, nagu teemantipuru oleks laki sees.  
Manhattan
Ma ei hakka kõike lakke küüntel üles pildistama, usute ju kui ütlen, et nad kõik on imekenad. Eesolevateks jõulupidudeks on need lakid justkui loodud, eriti punane Long Island ja kuldne...
Broadway
Ja mis kõige parem - kuigi lakid on paksult glitrit täis, on see nii imepeenike, et mittemingisugust raskust selle eemaldamisega ei ole, tuleb maga nagu tavaline lakk, super! Lakk ei püsi küll väga kaua, teisel päeval olid küüneotsad veidi kulunud, aga kuna need ongi pigem peoõhtuks sobilikud, siis ma ei kurvasta. Pealislakki kasutades saab ehk isegi kolmel peol käidud.
Rockefeller Center
Ma olen väga positiivselt üllatunud ja veidi häbenen, et Wild&Mild´ist nii halvasti mõtlesin, nüüdsest vaatan neid hoopis teise pilguga. ' Kui teil nüüd tekkis huvi, siis ruttu Selverisse - lakid on Laadapäevadel 75 sendise hinnaga saadaval veel täna-homme! 



On teil kogemusi Wild&Mild lakkidega?
Tänaseks ongi kõik, olge säravad!

26 comments:

  1. Vauu, kui ilusad! Ma võtaks kohe ühe kuldse ja lavendlitoonis :)

    ReplyDelete
  2. Minu kogemused Wild & Mild lakkidega on olnud küll vaid negatiivsed. Olen proovinud kaht erinevat lakki, nii aluslakikihiga kui ka ilma ning mõlemal korral on mu küüned totaalselt rikutud olnud. Kui laki võtan maha, on küüned rohekad-kollased ja enne sellest õudusest lahti ei saa, kui pean küüned välja kasvatama, mis võtab aega mitmeid kuid. Näeb välja nagu tõsine küünehaigus, kuid võib olla lihtsalt mingi koostisosa reageerib nii? Veider!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih, see kõlab küll päris hirmutavalt, tundub, et mingi värvipigment imbub päris tugevalt küünde. :)

      Delete
  3. Rääkisin neist oma blogis samuti: http://anni--blogi.blogspot.com/2013/10/uued-tooted-0810.html
    Need lakid on tõesti imeilusad, ainult nagu ma enda blogiski mainisin, siis pudelikork on neil väga kehva kvaliteediga... vähemalt minu kogemuse põhjal. Aga see üliodav hind ja laki enda nunnu väljanägemine korvab täielikult selle pisikese miinuse! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on kõik korgid siiani ok, aga vot lõhn on lakkidel tõesti kummaline. :)

      Delete
  4. Vauuu..Suur tänu selle postituse eest...homme jooksen veel Selverisse ja kavatsen ka need lakid endale soetada :) Nii ilusad, eriti kuldne ning see must! Super kena :) Ja hind on imeline

    ReplyDelete
  5. Kas sa oskad õelda ka, kuidas küünelakk maha tuli? Kindlasti oleneb see ka eemaldajast:) Aga kuna sellel on sellised ''sädelevad tükid'' sees, siis tavaliselt sellist küünelakki raskem maha saada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on postituses kirjas ka - maha tuleb väga kergelt. ;) Vähemasti Maybelline Express Remover lakieemaldiga, teistega ei ole proovinud.

      Delete
  6. Mul oli ka üks nendest teemandilakkidest, helesinises toonis... Värv on kaunis, aga sellega ka asi piirdub. Mul tuli nö "äärtest lahti" ja siis sai terve küüne pealt lihtsalt ühes tükis laki maha koorida. Avastasin selle nii, et paar tundi pärast lakkimist avastasin, et pooled küüned on lihtsalt täiesti tühjad ja siis ma imestasin, et kuhu sai küünelakk lihtsalt kaduda küüntelt. Kork on ka kehv sellel lakil, see kandiline osa tuli küljest ära ja jäi järgi kole sisemus. Odavad küll, aga pole isegi seda mõnda senti väärt minu arvates. Kasuta natuke rohkem neid, küll näed ise ka neid vigu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehk on sinine lakk vigane, need, mis minul kodus ei ole küll maha koorunud, kuluvad ainult otstest, nagu teisedki lakid. Ma pole muidugi eriti veega lobistanud ka, kummikindad käes, kui nõusid pesen. :)

      Delete
  7. Mul on jällegi mitmete Wild&Mild küünelakkidega head kogemused. Pealislakiga püsib küünelakk 2-4 päeva, mis minu jaoks on täitsa hea tulemus. Eelkõige selle tõttu, et minu küüntel ei püsi väga kaua ükski lakk, olgu OPI, L'Oréal või Gelish.. Seega kuna minu puhul on küünelakkide ostmine nii kui nii vaid õnneküsimus siis kallimatest ostangi vaid neid, mis värvi poolest väga meeldivad. Kõik teised ongi Wild&Mild.

    ReplyDelete
  8. Värvitoonid on neil lakkidel tõesti väga ilusad ja jäävad ka küüntel säravad! Mina olen enda lakkidega üpris rahul, nii rahul, kui sellise raha eest olla saab :) Korgid on siiamaani terveks jäänud ja püsivad peal umbes sama kaua kui Sul! Küünelaki püsivus ja koorumine sõltuvad kindlasti ka oma küünte eripärast ning kindlasti mängivad rolli ka alus-ja pealislaki kasutamine ning missugust lakki kasutada. Isegi samast sarjast erinevate toonide püsivus võib küünte peal varieeruda. Minu meelest ideaalsed peolakid, saabki jõulude/aastavahetuse pidustuste ajal küüned iga päev erinevat värvi võõbata :P

    ReplyDelete
  9. Tundub, et homme tuleb suund selverisse võtta. Mulle väga meeldivad Wild & Mild lakid, esiteks need kuivavad kähku ja püsivad üpris hästi peal ka. Vähemalt need, mis mul on püsivad peaaegu nädala peal. :) Ja mul pole siiai mingit pigmenti küüntele jäänud(üks kommenteerja ennem mainis), pigmendi probleem on mul pigem O.P.I. küünelakkidega.

    ReplyDelete
  10. kes oleks seda osanud arvata? Tuleb pilk peale heita. :)

    ReplyDelete
  11. Mina ostsin wild&mildi lakid maksimarketis..seal küll polnud seda diamondid vaid tavalised aga teemandipurulised lakid olid ka valikus(kui mu mälu ei peta..siis 1,59 oli 2 lakki) see soodukas vist kuni 16.10 -ni ..ja olen ka väga rahul..katavad 1 kihiga,suht normaalne kuivamis kiirus ja maha tuli ka päris hästi..kasutasin ainult pealislakki juurde.ja peal püsib sama kaua,kui teised lakid..

    ReplyDelete
  12. Väga ilusad sinu küüntel aga kuna siin eespool kommenteeriti, et võib ka n-ö terve latakana maha tulla, siis ilmselt mul nad nii tuleksidki maha (sest seda trikki teevad päris paljud küünelakid minu küünte peal) ja keset tööpäeva klienditeenindajana sellist asja oleks päris õunde avastada :( Jätan ilusad sädelevad toonid mitte nii pirtsakate küünte omanikele, kes nendest värvidest palju rõõmu saavad tunda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja mina arvasin, et minul on pirtsakad küüned. :))

      Delete
  13. see must on nii kift!

    ReplyDelete
  14. Aitäh! Soetasin kaa endale mõned tänu sinule :D

    ReplyDelete
  15. Käisin ka Selverist läbi, võtsin selle punase helgiga. Mul on küüned nädal aega punased olnud ja otsustasin, et tõmban küüned nüüd ühe kihi sädelevaga üle ja hoopis teine ilme, hea vaheldus. Kahju, et musta tooni Kadaka selveris enam ei olnud. Mul püsivad kõik lakid kenasti, alla ja peale tõmban Micro Cell'i lakikihi ja lakk ei kulu ega midagi, kasvab ilusti välja.

    ReplyDelete
  16. Millisest Selverist neid leidsid? Olen juba kahes käinud ja seal polnud neist haisugi :( Äkki toodi need ainult laadapäevadeks lettidele?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ringtee Selverist. Ma kahtlustan küll, et see oli laadapäevade kaup. :)

      Delete
  17. Aga kui ei ole mingeid laadapäevi, kas keegi teab kus siis neid saada???

    ReplyDelete
  18. http://pood.careria.ee/

    ReplyDelete

ShareThis