arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/10/2013

Hetke soovid #21


Soovide postitust ei ole ammu olnud, aga ega soovid seepärast olematud ole, ikka vastupidi. :)


1) Saatejuhi, modelli, Briti Vogue kaastoimetaja ja stiiliikooni Alexa Chung´i raamat IT  tundub mulle armsalt eriline, vürtsitatud laheda huumoriga - "every time you post a picture of yourself on Instagram looking fake happy a fairy dies". hi-hi. :)) Kõigi moe ja Alexa fännide must have raamaturiiulis! Kõige soodsamalt leidsin raamatu UK Books lehelt hinnaks 16,10€, saatmine tasuta, tellida saab SIIT.
2) Oriflame üllatas mind nende šokolaadist läbiimbunud (vähemalt väliselt) Chocolate Dream sarjaga. Sarja kuuluvad duššigeel, vannivaht ja kätekreem. Kõik tooted on nii imearmsates pakendites (muffinid!!!), et mina olen müüdud. :) Kui tellida käesolevast kataloogist 19,99€ eest, saad kogu komplekti vaid 5,39€-ga. Juhuu!!!
3) Ma eelistan küll lilledele enamasti neete, aga vahest lööb minus välja romantiline pool ja siis ma igatsen midagi roosat ja roosilist, näiteks seda River Islandi imearmsat kella. Hinnaks 19,52€, asub Asose poes SIIN.
4) Patisserie De Bain on sari, mille taga on bränd Rose&Co  - Patricia and Caroline Rose
on ema/tütar, kes valmistavad imelist käsitöökosmeetikat. See vaarika-roosi kätekreem on täis head-paremat: mesilasvaha, magusmandli-ja päevalilleõli, kakao-ja sheavõid. Keemiat on ka, aga selle annan andeks, sest pakendid on neil nii armsad. :) Kreemi saab soetada 6,51€ eest Asosest SIIT.
5) Sleek´i tooteid olen juba ammu endale igatsenud, eriti seda paljukiidetud kontuurimiskomplekti. Mulle meeldivad Sleek´i mustad stiilsed karbikesed, käes tunduvad kindlasti mõnusad. :)  Bronzeri/highlighteri saab tellida SIIT, hinnaks 7,99€, saatmiskulu 0,70€.


On siin mõni toode, mis teiegi wishlistis?

Armas Alexa oma raamatuga...
Tänaseks ongi kõik, olge armsad!






17 comments:

  1. Seda käekella oleks nüüd minulgi vaja :)

    ReplyDelete
  2. Hihii.. seda kella olen ka juba kuskil paar nädalat piilunud, ja Sleeki'i samamoodi! Mõlemad ostan kindlasti lähtitulevikus ära (:

    ReplyDelete
  3. wishlisti mul küll pole, aga selle šokolaadise komplekti tellisin endale Oriflame'ist just eile õhtul. üritasin küll endaga võidelda (sest näiteks pole mul oma kodus vanni, aga no vanematekodus ju on, ning alati saab vannivahu kellelegi edasi kinkida jne), aga nii hea hinna juures lõpuks ikka murdusin. nüüd siis ootan põnevusega neid pudelikesi ja tuubikesi :)

    Maiken,
    Maikeni blogi - part of me

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just, kingitusteks sobivad need pudelid ka ideaalselt. :)

      Delete
  4. Armas blogi ! Sleeki kontuurimispaletti peaks küll proovima varsti !

    Diana

    www.dressprive.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Diana! :) Mul on nii hea meel et Sa oma blogi linki jagasid, super pildid ja outfitid, tõeliselt kaunis! :)

      Delete
    2. Tänan sind väga Pille -Riin ! Mul on hea meel ,et sa mind vastu klikkasid ;) muidugi teinekord võid mõne kommentaari ka sisse poetada kui aega ja viitsimist on ! Olen juba Genefic fänn ka facebookis ;)! Tervitusi sulle sinna Tartusse !
      Ilusat päeva ja kuni järgmiste postitusteni!

      Tervitades :Diana :)

      Delete
    3. Mul on nii hea meel, et Su blogi avastasin, silm puhkab Su pilte vaadates - Sa oled ikka erakordselt kaunis. :)

      Delete
  5. See käekell on tõesti super armas ning Sleek´i tooteid prooviks samuti suurima hea meelega!

    ReplyDelete
  6. Oeh, nüüd läks minu wishlist ka suuremaks. Sleek tooted peab kunagi lähitulevikus ära proovima, Oriflame Chocolate dream pakendid on tõesti armsad, Alexa Chungi raamat tundub ka väga lahe ning Patisserie De Bain'i mõnele tootele ka ära ei ütleks. :)

    http://johannailublogi.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi-hi, no õnneks on üks variantidest kiri jõuluvanale. :))

      Delete
  7. Väga armas : ))

    Kas läbi Sinu oleks võimalik seda šokolaadi kätekreemi tellida?

    ReplyDelete
  8. Heh, ma ka just lehitsesin Oriflame'i kataloogi ja ei saanud samamoodi nendelt šokolaaditoodetelt silmi/nina ära, sest need nägid nii vastupandamatud välja ja lõhnasid nagu tõelised šokolaadipommid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kujutan ette, et päriselt lõhnavad veel paremini, kui kataloogilehelt nuusutades. ;)

      Delete
  9. Nägin Instagramis üht armsat pilti, mis sobib hästi Sinu tänase eriti muffinliku postitusega :) Mõtlesin, et ei ole kitsi ja jagan ka Sulle: http://instagram.com/p/fLW6CsopKB/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga lahe ja see küünelakipudel on nii armas. :)

      Delete

ShareThis