arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

08/10/2013

Kas sina oled juba Basaaris?


Mul oli ütlemata hea meel, kui EMT korraldatud Äppmiljonäri konkursi võitis selline tore rakendus nagu BASAAR. Nüüdseks pääsevad sellele ligi ka kõik Androidi omanikud,algselt oli äpp saadaval vaid App Stores, juhuuu, jõudsin ära oodata! :) Räägin veidi lähemalt, millega tegu.
Basaar on lühidalt öeldes koht, kus saab osta-müüa nii uut kui kasutatud moekaupa. Sealt võib leida nii eriti ägedat vintaget kui tuusasi uusi riideid/ehteid/jalavarje. Aga asi on tehtud natuke huvitavamaks... see on minu meelest segu Buduaari turust - toodete müük/ost, müüjale saab esitada küsimusi toote kohta, Instagramist - liikmed saavad üksteist jälgida ja meeldivaid tooteid võib südamega "laikida" ja/või jagada, samuti saad silma peal hoida "sõprade" viimatistel tegemistel/uudistel ning Facebookist - pealeht on sellel samuti "sein", kus jooksevad sinu "sõprade" poolt jagatavad tooted - geniaalne! :) Vaadake järele, kõik on väga lihtne ja meelelahutuslik, jälle üks mõnus äpp, mida bussi/loengut oodates näppida. :) 
Ühtegi ostu ei ole ma veel jõudnud Basaaris sooritada, küll aga võin väita, et müümine on seal imelihtne, panen täna teele juba teise paki. :) Toode tuleb vaid  paari klikiga müüki paisata, kui leidub huviline, saadab Basaar sulle mailile Smartposti ettemakstud sedeli, mis tuleb välja printida ning pakile kleepida. Kui ostjal toode käes, laekub raha sinu Basaari kontole. Võid selle seal samas ära laristada või enda panka üle kanda. Vott nii lihtne see ongi! :) 
p.s. Basaarist sain ka toreda mõtte, et pakki oleks eriti armas panna väike tänukaardike. :)
Ma pean kindlasti ka veel ära märkima, et Basaaril on uskumatult tore tiim ja minu mustmiljonile küsimusele saadeti alati väga kiirelt vastused, eriti suured tänud kannatlikule Sanderile! :)
Kutsun kõiki liituma, eriti hea meel on mul, kui otsite ka minu üles, kasutajanimi nagu ikka - genefic. :)


Kas olite juba Basaarist enne kuulnud?
Olete sealt juba midagi eriti vinget soetanud?

Basaari saad endale tasuta tõmmata SIIT.
Rakenduse FB leht asub SIIN

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!


16 comments:

  1. Esimest korda kuulen. Aga kuna mu telefon ei ole Androidi ega IOS-iga, siis kahjuks seda kasutada ei saa.

    ReplyDelete
  2. Kuulsin ka tänu Sinu postitusele sellest esimest korda ja tegin kohe huvipärast kasutaja ära. Pisut harjumatu veel. Mõni asi on arusaamatu, nt kust ma välja saan logida? Kust saan inimesi otsida? Saatmisest ei saa ka veel päris täpselt aru. Millise postiga saadetakse ja kui palju postikulu on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kõik ei olegi veel tegelikult päris valmis, uusi asju tuleb tasapisi juurde. Õige pea lisandub ka kasutajate otsimise võimalus ja millalgi peaks asi ka eesti keelde tõlgitama. Tooted saadetakse Smartpostiga ja ostja tasub koos kauba maksumusega Basaarile ka postikulu. Vot väljalogimise koha pealt ei oska aidata. :))

      Delete
    2. Välja logimise koht on täitsa olemas. See käib nii, et klikid mehikese ikooni peal all paremal servas. Siis saad oma lehe peale ja ülevalt paremalt mutrivõtmekese alt valid Log out :)

      Delete
    3. Juhuuu, tubli, Liina, muidugi, seal mutrivõtme all on hullult erinevaid tegevusi. :))

      Delete
  3. Basaarist küll ei muljeta, aga mulle meeldib ka väga igasugu kaardikesi ja detaile (kingi)pakke pakkides lisada. Samuti on meeldiv üllatus selliseid pakke saada. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On jaa, eriti kui midagi magusat juhtub olema. :D

      Delete
    2. Kui nüüd jutt toidu peale läks, siis meenus mu õe pakk, mis talle Hiinast saadeti. E-bayst igatahes tellis, aga ma pole asukoha maas kindel. Tellis siis rahakoti ja pakis oli veel 3 pakki küpsiseid. Nemad siis olid rahulikult need küpsised nahka pannud, olevat väga maitsvad olnud. Ma poleks neid küll süüa julgenud. :)

      Delete
    3. Eriti julged tõesti! :D

      Delete
  4. Oeh, ootasin kannatamatult seda appi, kuid telefon ei toeta seda miskipärast, olgugi, et mul on nõutav 2.3.3 android versioon :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, see on küll halvasti. :( Aga kindlasti saad abi ja kiire vastuse, kui kirjutad oma murest care@thebasaar.com.

      Delete
  5. Väga vinge asi. Võtan varsti ka kasutusele. Aitäh jagamast! Võiks vist öelda: kohtume Basaaris :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just, Stella! Ootan Su glamuurset ülesastumist! :))

      Delete
  6. Tegin ka mõni aeg tagasi sinna konto. Paar asja vajaks veel korrastamist aga muidu olen igati rahul asjaga! Ja kiidusõnu jagub ka minul Sanderile palju :)
    sokolaaditykk.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Oli ka plaanis see alla laadida, aga kahjuks lööb ette kirja, et ei ühildu minu seadmega, kuigi mu telefonil vajalik androidi versioon olemas. Kahju :( Tundub väga äge rakendus olevat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovitan Basaari kirjutada, ehk oskavad aidata. ;)

      Delete

ShareThis