arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

12/10/2013

Kingitused Siisonilt!



Mida teie oleksite tundnud, kui kuller oleks toonud teile paki, kust seest pudeneb välja kõik see... ma ütlen ausalt, et mul hakkas alahuul värisema. :) Mitte ainult sellepärast, et ma kingituse üle nii väga rõõmustasin ja tänulikkusest härdaks muutusin, vaid ka seepärast, et Siisoni kingikarpi olid valitud tooted, milliseid oskaks kinkida mulle vaid mu parim sõber, kes teab täpselt, mis mind ahhetama paneb. :) Ja see käsitsikirjutatud imetoredate soovidega kirjake.. See kõik on lihtsalt liiga armas, et tõsi olla. :) 
Seda teemandikujulist kaelakeed brändilt Mint olen juba jõudnud  kandagi, no nii minu, nagu oleks ise välja valinud. Mulle meeldib eriti see tilluke "mint" plaadike. :)
Moshi küünlaid olen ma plaaninud juba pikemat aega poodi nuusutama minna, nüüd tulid nad mulle ise koju kätte. No täiesti uskumatu ja mõistatuslik, kuidas on võimalik küünla sisse püüda nii ehe mustika-juustukoogi lõhn, palju ei puudunud, et oleksin küünlad nahka pannud. :) Stop!
Oi, ja see China Glaze küünelakk toonis Fansy Pants (hi-hi) on tõeliselt kaunis - lillal taustal säravad imepeened erkroosad osakesed. Teen õige pea sellest ka lähemalt pilti, iseasi, kas see imepeen sädelus peale jääb, aga vähemasti te teate, et see on seal olemas. :)
Siison pakkis mõnusa pehme kampsuni nii armsasti paberisse, mis kinnitatud kleepsuga, kus kirjas - Nüüd kohe peegli ette! No kas ei ole armas. :)) Te ei kujuta ette, kui heldinult ja ettevaatlikult ma kõike seda käsitlesin, paber jäi isegi täitsa terveks. :) Suur suur tänu armsale Siisonile nii mõnusa ja südantsoendava kingituse eest! 

Vot selliseid armsad inimesed ja asjad on Siisonis. :) Kõike seda saate aga juba ise Siisoni kodulehelt piiluda  SIIT. Valik on tõesti suur - müügil on naiste riided, jalatsid, ilutooted ja aksessuaarid. Kõik tooted on poodi hoolikalt valitud, igasugu jama sealt ei leia. :) 

Ma pean jälle patja nutma, et ma ei ela Tallinnas. :(  Nimelt on sellel nädalavahetusel toimumas Siisoni Outlet, kus pakutakse kaupa lausa kuni 75% soodsamalt! Vaadake toredaid oste, mis Mari -Liis üritusel sooritas SIIN, need kingad on mul nüüd wishlistis. :) Anna Elisabeth kirjutas üritusest SIIN. Oeh, kade olen. :)
Kel õnn Tallinnas viibida, see seadku kindlasti sammud Pirita Rannahoonesse, ürituse info asub SIIN
 Kes nagu mina, on Tallinnast ületamatult kaugel, ei pea siiski kurvastama, sest häid pakkumisi on teisigi! Kuna Siisoni tiim on ka mobiiliäpp Basaar taga (uskumatult andekad inimesed!), siis kõigile, kes tirivad endale oktoobrikuu jooksul Basaari ja panevad müüki vähemalt ühe toote, saavad Siisonilt sooduskoodi, millega nende poes 15% soodsamalt šopata! Loe pakkumisest lähemalt SIIT. Kes ei ole kursis, millest jutt, siis Basaarist kirjutasin üleelmises postituses pikalt-pikalt. ;)


Kas olete Siisonist midagi ägedat soetanud?
Kas on midagi, millele silma peale olete pannud? Mina juba nikerdan sealsest valikust soovide listi, päkapikke peab varakult teavitama. ;)

Lihtsalt uskumatult soe päike särab õues, pean Vinku maast lahti raputama ja ta päikese kätte viima vanu konte soendama,
enda omi ka muidugi hi-hii :)
Tänaseks jälle kõik, olge armsad!










9 comments:

  1. Tõesti vinge kingitus! Õnneseen oled!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, Maarja, ainult mitte seen, Sa ju tead, ma ei söö seeni. :))

      Delete
  2. Nii armas postitus ja veelkord ütlen, et ikka väga vinged asjad ka! :) Võidutants seal lõpus on see põhiline, ma kujutan ette, et sa tantsisid pärast kodus samamoodi peale kingituste avamist, hihi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, Liina, me panime Vinkuga sama tantsu, aga kaks korda kiiremini. :D

      Delete
  3. Ma olen teistes blogides ka Siison tehtud kingitusi näinud ja need on alati olnud väga hästi läbi mõeldud ning ilusti pakitud. :)

    ReplyDelete
  4. Väga numps ja sinulik pakike :)

    ReplyDelete
  5. Oooo, kui tore kingitus ! Mind hakkas nüüd see küünelakk huvitama :) Lähen ja piilun,mis seal "Siisonis" pakutakse.

    ReplyDelete
  6. üks suur ohe, kui ma neid asju nägin! aga mina pean küll vutt-vutt need küünlad ära tellima :)))

    www.cosmeticspower.blogpsot.com

    ReplyDelete

ShareThis