arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/10/2013

Üritus // Moekuulutaja Tartu Kaubamajas




Moekuulutaja Tartu Kaubamajas saigi selleks korraks läbi. Meie Maarjaga jõudsime kogu programmist vaid galaetendusele ja heitsime pilgu ka Eesti disainerite pop-up poele. Kuuldavasti olid moefilmid väga põnevad, loodan, et saan neid arvutis järelvaadata. :)
Kõige enam köitsid mind Kadri Kruusi aksessuaarid ja New Vintage by Kriss imelised kaelaehted...
Huvitavad detailid ja lõiked...
Minu lemmikdisaineri Karolin Kuusiku imearmsad kitsekesed... 
Iris Janvieri origami kleidid...
Galaetendusel näidati Eesti tuntumate disainerite imelisi kleite. Kahjuks ei saa ma piltide juurde kirja panna, kelle loomingusse mis kuulub, sest seda infot kusagil ei jagatud, aga oligi põnev etendust vaadates nuputada, kes mille on valmis meisterdanud. Kleidi olid tõeliselt kaunid, lõiked ja kangad lummavad ning modellid imeilusad...
Poisse oli ka natuke...
Väike intervjuu Ülle Pohjanheimoga...
Mahedat mussi tegi muhe Margus Vaher...
Moeetendus sain väga kiirelt läbi, hea meelega oleksin veel mitu tundi ilusat Eesti moodi nautinud. :)
Õhtu siiski sellega ei lõppenud. Kaubamaja ei lasknud raisku lava ja kauneid modelle vaid tähistas ühtlasi uuenenud laste-ja koduosakonna avamist. Toimus naiste-meeste-laste moeetendus, pakuti hõrgutavaid suupisteid/jooke, lisaks sai Kaubamajas soodsamalt šopata. Üritus tuli meile tõelise üllatusena, suur tänu naisterahvale, kes meile armsasti ürituse kutsed jagas. :)

Moeetenduse komplektid pani kokku Kaubamaja stilist Jane Kukk. Pildid läksid mul sellest kõik aia taha - leidsin kõige ebasobivama hetke, et katsetada spordivõistluste pildistamise programmi lootes, et saan liikuvatest modellidest selgemad pildid, nojah. :) Need kolm on ainsad, mis avaldamist kannatavad...
Suupisted olid tõeliselt maitsvad ja kadusid kandikutelt välgukiirusel,
magusast ei õnnestunudki pilti saada. :))
Vana Tallinna tüdrikud...

Koduosakonnas toimetas lausa kokk, kes valmistas rannakarpe...
Ma nii väga tahtsin proovida, aga ei suutnud. :(  Ma ei jäänud vist ka millestki ilma, sest Maarja, kes oli minust julgem ja lausa neli ollust endale sisse sõi, ei kavatse neid enam elus suu sisse võtta. :))
Dave Benton oli väga šikk..
Uudistasin natuke oma lemmikosakonnas.
See pudel on lihtsalt...
Awwww, surikaadid...
Vaadake, mis laeidsiiiiin... Vinkuuuu!!! :)
Tegin koduosakannast ka paar väikest ostu, aga sellest mõni teine kord. :)

Kas käisite Moekuulutaja üritustel?
Kas uuenemispeost saite osa?

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!





14 comments:

  1. Tänu sulle käisin läbi sinu blogi ära :) Koduosakonna keraamilised surikaadid on väga-väga lahedad. Ma lähen ja kaen, kas neid on ka Tallinnas müügil. Vaatasin, et Kadri Kruusi kott Stella oli samuti pildil :D

    ReplyDelete
  2. Tundub , et oli väga lahe üritus ja Tartust hakkab hakkab ka saama moelinn ! Mul on väga hea meel ,et Eestis nii palju huvitavaid disainereid on ja peaks ka neid avastama tulema. Ise elan Itaalias ja ei olegi ausalt öeldes kursis ,mis areng on Eestis toimunud moe valdkonnas.
    Iris Janveri origami kleidid tunduvad väga huvitavad !

    Ps.meie siin sööme austreid ja muid meremolluskeid, krabisid ja vähke ikka kahe suupoolega plus veel toorelt :P :D pigistame peale sidrunit ja pipart ning rüüpame hulganisti veel Champagne peale :D ja vahel ongi kogu õhtusook suur vaagen tooreid molluskeid D ,nii ta on !

    Tervitused ,Diana

    www.dressprive.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tervitused Sulle kaugele Itaaliasse, Diana! :) Oi, meil on siin tõsiselt tihe rebimine, väikeses Eestis on nii palju omanäolisi disainereid, igale maitsele midagi. Ha-ha, see molluskijutt pani mind veel vähem tahtma neid proovida. :D

      Delete
    2. Ha ha loodetavasti ei ajanud ma päris süda pahaks ,aga tead, kui oles vastavas seltskonnas ,ilus restoran ,merevaade ,meeldivad inimesed ja kõik serveeritud õigel moel siis hakkad proovima ja uute maitsetega harjuma vaikselt ja nii need uued maitse eksperimendid toimuvad ;) ..nii aitab nüüd molluskite jutust !

      Kindlasti hakkan nüüd Eesti disainerite vastu sügavamat huvi tundma ! Hoia mind siis kursis ;) !

      Ilusat pühapäeva !

      Diana

      Delete
    3. Ma pean nüüd mõtlema hakkama, kust selline imeline miljöö välja võluda ja siis teen äkki uue katse. :D

      Delete
  3. Üldiselt inimestele ei maitse need "molluskid" eelarvamuse pärast, kuid Itaalias elades said ka minul need üllatuseks lemmikuks, nüüd igatsen neid väga, sest seal käivad need sügisel toidulauale justkui kirss tordile! Njom-njom-njom! Üritus tundus samuti väga kihvt olevat, vahva, et asjad hakkavad liikuma ka Tallinnast väljas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma püüdsin igasugused eelarvamused peast pühkida, aga kui ma lähedalt seda kollast ligast keret nägin ja kujutasin ette, kuidas need vaesekesed elusast peast keevasse vette valati, siis ei läinud suust sisse. :D

      Delete
  4. Ma jõudsin ka lõppkokkuvõttes ainult galaetendusele ja ei jõudnud isegi hilisemale peole, kuigi nüüd su pilte vaadates on ülikahju sellest :D Kleidid olid tõesti imeilusad, aga minu jaoks oli etenduse korralduslik pool pisut pähh - arvestades seda, kui paljude disainerite kleite näidati ning reklaamiti varasemalt, ootasin ma pisut pikemat showd. Aga mul on ka ülihea meel, et meie armsas Tartus toimub rohkem selliseid toredaid üritusi! :)

    xo

    www.zerxzastyle.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, Epp, ma nägin Sind esireas, aga ei söendanud tere ütlema tulla, arg nagu ma olen. :)) Tõesti, etendus oli liiga lühike, loodame järgmine kord pikemat. ;)

      Delete
    2. hehe ma nägin teid Maarjaga ka aga samamoodi argpüks olen :D Ei ole hullu, teinekord parandab selle vea :)

      Delete
  5. Järjekordselt väga õnnestunud pildid, hagu proff oleks teinud. Mulle meeldib kuidas sa tegid modellidest kaugelt kui ka lähemalt pilti. :)

    ReplyDelete

ShareThis