arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

10/10/2013

Uut // H&M, Buduaari Turg & New Yorker


Silmitsesin täna oma päikeseliselt kollast "Chanel´i"  kotti ja sain aru, et ma ei ole teiega oma Buduaari Turu oste jaganudki. :) Üritus ise oli täitsa tore - Kaubamajja kolimine oli neil hea mõte, kuigi rahvast oli tänu sellele rohkem ja kohati oli väga kitsas, siis oli tunne ikkagi palju parem, kui hirmsas Eedeni keskuses. :) Kaupa oli meeletult, leida võis päris vingeid asju, küll mitte ostmiseks vaid niisama uudistamiseks. Tõingi koju ainult kaks uut elanikku - selle väga korraliku ja ägeda kollase koti (15€)...
vägeva punase voodriga...
 ja coolide kulinatega...
...ja Joiki letist küünla Õrn Puudutus (6€), mis mul juba ammu soovide nimekirjas oli. 
New Yorker´isse satun rõivapoodidest kõige tihemini, sinna sigineb ka uut kaupa teistest sagedamini ja pea alati leian miskit, mis võiks minu olla. Kõike ei saa siiski kaasa ahmida, mis silma hakkab, aga vot selle must-valge kampsuni 24,95€) jätsin küll ilmaasjata poodi. Kohe kui ta müügile tuli, tundsin, et see on  minu kudum, aga nagu ikka veidi kallimate asjadega, tahtsin endale natuke mõtlemisaega. Aeg aga mängis minu kahjuks ja S number kampsikud kadusid müügist ning minu süda oli puruks. :( Kõiki teisi suurusi tuli aina juurde, aga minu mõõtu mitte üht. Käisin kurva moega ringi, kampsun halli murepilvena pea kohal. Vähe sellest, soola raputas haavale veel minu lemmikblogija Anna Elisabeth, kes selle imearmsa kudumiga veel armsamaid outfit pilte postitas. :)) Aga kõik ei olnud veel kadunud! Mul ei olnud aimugi, et New Yorker on nii tore ja vajadusel tellib puuduva suuruse teisest kauplusest - tänud mu armsale sõpsile Merlile, kes mind valgustas! Juhuuu, oodata tuli küll paar nädalat, aga seda armsam see kampsun mulle on. :) Nii hea pehme ja soe...
Viiner Vinku
Üks väiksem asjake rändas ka minuga NY-st koju - see karvane leopardikasukat kandev mobiilikott (4,95€), on just see,  mida mu telefon endale sügiseks selga tahtis. :))
Ilu Sõnumit külastades jooksime kiiruga enne kojusõitu ka H&M´ist läbi. Kuna oli laupäev, siis oli pood rahvast täis ja kuna seal oli ka väga umbne ning aega ka nappis, ei jõudnud/jaksanud ma eriti seal segamini riiulite vahel kaupa uurida, veel vähem proovida. Pood ise oli üllatavalt suur, eriti tore, et aksessuaare oli meeldivalt palju. Valisin välja kaks komplekti armsaid sõrmuseid (2,95€/3,95€) ja käekettide kolmiku (4,95€), ei saaks häppim olla. :)) Kindlasti võtan varsti ette veel ühe reisi sinna poodi, et rahulikult kõike uurida. :)

Kuidas jäite Buduaari Turuga rahule, kas soetasite midagi eriti vinget?
Kas H&M vastas teie ootustele? Olete sealt juba esimesed ostud teinud?
Tänaseks ongi kõik, olge armsad!





23 comments:

  1. Oman ka seda kampsikut, minu üks selle sügise/talve lemmik. :) Fun story, nägin laupäeval Ilumessil kaugustes Maarjat ning sind tema kõrval seismas. Algselt arvasin, et tegemist on Anna Elisabethiga. Just selle kampsuni ning mustade juuste pärast, nägin ainult selja tagant :D Õhtul nägin instagramis pilti, kus teie Maarjaga peal olite ning alles siis taipasin, et ajasin sind Anna Elisabethiga sassi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi-hi, tundub jah, et meil on riiete osas ühine maitse. :D

      Delete
  2. oh kui ilusad asjd! need käeehted ja sõrmused veel eriti - lihtsad ja õrnad aga lahedad!

    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Väga lahe postitus! See NY leopardi mobiilikott meeldib mulle niiväga (loe: lootusetult sõltuvuses leopardimustrist), kas soetasid selle juba ammu? H&M-is käisin nädal tagasi, aga oli kuidagi tühi asjadest ja midagi ägedat ei leidnud, seega väljusin tühjade kätega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eelmisel nädalal veel tätsa nägin neid kotte NY-s. ;)

      Delete
  4. Niiiiii ilus kott, tükk aega passin seda pilti juba :D Kunagi on minul ka selline...

    ReplyDelete
  5. Ahhaaa, saidki! See kampsun on minu suur lemmik ka siiamaani, mõnusat sossutamist sulle sellega! :)
    Ja aitäh, armas-pai Pille-Riin, ei teadnud, et su lemmikute hulka kuulun. Punastan nüüd tasakesi.
    Ole tubli! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Anna, ma ei julgegi eriti tihti enam sossutada , vaatan, et hakkab juba topiliseks muutuma. :D

      Delete
  6. miks Eeden hirmus on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuidagi iidamast-aadamast tundub. :) Meenutab mulle Ida-Virumaa ostukeskusi - iga kord, kui Eedenit külastan, siis on tunne, nagu oleksin oma vanasse kodukohta naasnud. :D

      Delete
  7. Mõnusad ostud, täitsa minu maitse ka ! Pole ammu New Yorkeris käinud, peaks minema uudistama...H&M-s käisin Rootsis, no nii sassis ja segamini poode pole ma elu sees näinud :D Aga riided mulle meeldivad ja ostaksin jälle hea meelega. Muideks sabaga sõbral on väga ilusa värviga kasukas :)

    ReplyDelete
  8. Anna Elisabeth ongi selle kampsiku nii kuulsaks kandnud, et esialgu, teksti lugemata, kangastus kohe tema :) Kott on äge. Tahaks sellist originaali ;D Kes ei tahaks?

    ReplyDelete
  9. Minu lemmikud sellest postitusest on need käeketid! Peaks vist ise ka neid otsima minema :)
    sokolaaditykk.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. kas see kott oli ostetud mõne eraisiku käest või n-ö poest? imeilus !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraisiku. Ei tea küll, miks ta sellest iludusest tüdines. :))

      Delete
  11. Käeketid on nii armsad ja lihtsalt naiselikud :) Tegin endale just DIYna hiljuti sarnase, kuid nüüd tahaks veel pusida ja kohe ka selliste heledate pärlitega proovida! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, mulle ka meeldib, et need ketid on sellised õrnad. :)

      Delete
  12. Alati imestan, kui ilusaid pilte sa oma blogisse paned. Vinkuga pildid on mu lemmikud!:)
    Need sõrmused H&Mist on ka jube ilusad. Mina sattusin sinna ka lolli peaga laupäevasel päeval, kui rahvast oli väga palju. Selline tunne jäi, nagu inimesed kardaksid, et järgmine päev kolib H&M jälle minema. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Elisabeth, ma ikka putitan neid pilte tükk aega, enne kui üles panen, seepärast ka vahel postitusi harvem. :) Küll nad varsti rahunevad, eriti kui veel kaks poodi avatakse. :)

      Delete
  13. Nii tore, et sa seda kollast kotti ikka poodi ei jätnud :) Mina kahetsen, et ma H&M'ist neid ägedaid nukisõrmuseid ei ostnud ja käekette ka mitte :/ Oh well, pean ka vist kunagi siis tagasi minema sinna ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, Liina, ma ei oleks muidu magadagi saanud. :)) No varsti lähme uuesti siis, tahaks ka rahulikult ringi vaadata. ;)

      Delete

ShareThis