arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

11/11/2013

Arvustus // Avon / Outspoken Fresh by Fergie parfüümvesi




Outspoken Fresh on järjekorras juba neljas parfüüm, mille Avon on välja andnud koostöös laulja ja laulukirjutaja Fergie´ga. Eelmisest kolmest ei tea ma kahjuks midagi rääkida, aga see türkiisikarva pudelis eliksiir on küll nii minu teetassi. 
Esiteks olingi ma täiesti võlutud sellest ebamaist värvi pudelist, alguses tundus, et parfüüm ise on värviandjaks, aga ei,
pudel on lihtsalt nii kavalalt värvitud. :) See flakoon toob mulle millegipärast silme ette multifilmid, kus kurjad võõrasemad/nõiad tilgutavad salapärastest pudelitest helendavaid vedelikke õuntele/padadesse, hi-hi. :) 
Parfüüm on, nagu nimigi ütleb, hästi värske.Tunda on troopilisi puuvilju litšit, guaavat, virsikut, naiselikkust lisavad jasmiin, magnoolia ja apelsiniõied, pehmust puudrine iiris ja kreemjas sandlipuu. Mulle meeldib, et Outspoken Fresh ei ole lihtsalt värske kurgilõhn, nagu ma eriti värskeid lõhnu vahel kutsun :), vaid selles on nii mõnus puuvilja ja lillenoot sees, mis teeb selle hästi naiselikuks. See lõhn on nooruslik ja lõbus, ei ole pealetükkiv ega liialt magus, just selline, mida tahaks üha uuesti ja uuesti ninna tõmmata. :) Kuigi lõhna kirjeldatakse kui suvist-troopilist, siis mina kasutan seda ka sügisel julgelt, vähemasti lume tulekuni sobib see minu meelest imehästi oma puuviljanoodiga kõledaid ilmu rõõmsamaks muutma. ;)
Hetkel kehtivas kataloogis on 50ml parfüümvee hinnaks 19€. Tegu on piiratud väljaandega, seega, kel huvi, peab kiirustama,
igavesti seda lõhna Avonist soetada ei saa. :)

Kas olete mõnda  Avoni  Fergie lõhnadest nuusutanud?


Fergie Outspoken Fresh reklaampostril.
Tänaseks ongi kõik, olge armsad!







   

6 comments:

  1. Haha, värske kurgilõhn! Väga õigesti öeldud :) Mäletan, et kõigile meeldis üks värske Kenzo lõhn, aga minu meelest haises see nagu kurk :D Kuid veidi troopilisemad lõhnad mulle küll meeldivad - nii, et vb oleks see parfüüm minu teetass :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle hullult meeldivad just kurgilõhnad või siis meloni, seda meenutab see parfüüm ka veidi. :))

      Delete
    2. Siis ma võtn sõnad tagasi selle "haisu" koha pealt. Kindlasti lõhnad sa imehästi :)

      Delete
  2. Just eelmisel nädalal lindistasin Delfi Publiku Iluklubi ja seal kiitis Kersti Toots Fergie ja Avoni koostöös valminud lõhna :)

    ReplyDelete

ShareThis