arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/11/2013

Kodu // Muffinid, briljantidega kandik & hoiukarbid



Mõned imearmsad asjad on jälle tee minu koju leidnud.
Ma ei saa endaga midagi teha, kui poes neid toredaid asju nähes ahhetades käsi kokku löön, tagasiteed enam ei ole. :)
Muffinitega tassidega on mul selline mure, et ma ei saa neid kuidagi poodi jätta, kui tegu ei ole just hirmkoledate eksemplaridega. See armas tass sinna kategooriasse ei kuulu ja nii ta minuga tuli. Ostsin ühe tassi, sest mulle meeldib, kui iga üks on oma nägu. See väga mugava sangaga tass on müügil Kaubamajas hinnaga 2€.
Kui ma seda muffinikujulist lumeglitterkuuli Kodusalongis nägin, hakkasid mul silmad peas pöörlema, see on lihtsalt imearmas ja sillerdab peale raputamist ebamaiselt. Kui ma nüüd ei blufi, oli kuuli hinnaks 8€, mina soetasin selle 20% soodustuse aegu. Kuid ka tavahinnaga on see pallike igat senti väärt. :)
Seda keerlevat glitrimängu võibki ennast vahtima unustada...

Sellele peegelpõhjaga kandikule võib ritta laduda igasugu ilusaid asju, parfüümipudelitest küünalde ja eheteni. Soetasin  briljantidega aluse Koduekstrast , aga nägin seda ka Maximas. Hinnaks umbes 7€.
Need lahedad trukkidega kokkupandavad hoiukarbid on pärit Kaubamajast ja ma olen ütlemata õnnetu, et viimati seal käies ma neid enam ei silmanud. Mul oli kavas mõned suuremad karbid veel koju tuua, sest kraami, mis laokil ja vajab hirmsasti rühmitamist on kappides ja kapipealsetel küllaga.  
Ülemises karbis hoian väiksemaid meigiasju, mis ootavad blogi jaoks ülepildistamist ja arvustamist. Tegelikult oli see mul küll mõeldud päikeseprillidele ja muule pudi-padile. :) Alumises on, nagu karbikaaski käsib, koduapteek. Kartsin küll, et karp võib selle jaoks väikeseks jääda, aga kui olin aegunud ravimid välja sorteerinud, mahtus kogu rohu/plaastriarsenal ilusti ära. Karbid maksid veidi üle 2€, suuremate hind oli 4€ ringis. 
Üks tore topsike veel siia lõppu. Soetasin selle Novaluxist, hinnaks 1€. Mina hoian selle väikeseid tuube, aga sobib see ka imehästi pintslitele koduks või siis piimatassiks. :)


 Tänaseks ongi kõik, olge armsad!









25 comments:

  1. Mulle meeldivad igast su tegelintskid, kelledeks seekord on muffinipoisid!

    ReplyDelete
  2. Ma jumaldan koduteemalisi postitusi ja pilte. Paluks veel! Ja palju :) Ja Sul on alati nii ilusad pildid. Uhh. See kandik on I-M-E-L-I-N-E!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Stella, mulle meeldib endale ka koduteemalisi postitusi kõige rohkem teha, kindlasti tuleb neid rohkem, kui päris oma kodu saan. :)

      Delete
    2. See kandik on tõesti imeline ja ajab jubedalt kadedaks! :)

      Delete
    3. Pead Eestit väisama lähiajal. ;)

      Delete
  3. Kogusalgongid neid glitterkuule nähes teadsin, et kui sa neid näed, ostad need kohe. :) Kõik sjad on väga kenad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi-hi, tead juba mind, võimatu muffini fänn olen. :)

      Delete
  4. Nii tore mõte, et iga tass võiks olla isesugune (vastupidiselt mulle - kui ma leian midagi tõeliselt ilusat, siis krahman ikka mitu tassi korraga. Noh nii igaks juhuks, kui üks peaks kaduma ja teine katki minema :)) Hõbekandik on ikka täitsa sinu teetass ning lõhnad on ennast armsalt ritta seadnud :) Aga vot seda muffiniga glitterkuuli otsisin mina valest kohast. käisin Kaubamaja kodumaailmas ja olin nii õnnetu kui teda sealt ei leidnud, nüüd tean paremini, kuhu oma sammud seada :) Samasugune Novaluxi "piimatass" läks minul hetkel pintslihoidjaks :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead, ma arvan, et pean sellele muffini tassile ka ikka tagavara teisiku ostma, ma ei ela üle, kui ta katki juhtub minema ja tast ilma jään. :)

      Delete
  5. Väga vahvad leiud - mulle meeldib ka kui elamises on kõik tassid erinevad, külaliste tulles siis kõik teavad, missugune näeb nende tass välja ja probleeme oma tassi leidmisega pole :)
    Ma ise veel nii-nii suur kodusisustuskauba ostja pole aga aja jooksul, eriti viimase poole aasta jooksul, on neid vidinaid-pudinaid ikka korralikult kogunenud - hirmuga mõtlen, et kui kolimiseks läheb, siis mitu korda peaks autoga uue ja vana elamise vahelt sõitma.. :D

    ReplyDelete
  6. Nägin juba mõnda aega tagasi kellegi blogis seda kandikut ja ei saanud seda enne peast välja, kui käisin ja ostsin kaks sellist endale ka :)
    See on lihtsalt imeline. Mina ostsin ka selle Koduekstrast, kuid kohe pärast ostu nägin samasugust ka Home4You poes. Ja kui väga sente lugeda, siis seal oli soodsam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma jätsin ise selle kandiku esimesel korral poodi, aga kui Maarja blogis http://turquoiseeee.blogspot.com/2013/11/new-in-home.html seda nägin, jooksin ikka tagasi ja tõin koju. :)

      Delete
    2. Jaa just... Tema blogis ma seda esimesena nägingi :)
      Sellepärast mulle meie oma Eesti blogid meeldivadki, ise ei peagi poes kolamas käima :) Näed kellegi lehel midagi põnevat ja ilusat ja saad kohe ka info kus ja mis hinnaga asi müügis on :)
      Ok, tegelt see pole peamine põhjus :D

      Delete
    3. Just, olen samuti teiste blogidest toredaid ostujuhiseid saanud. :)

      Delete
  7. Ma nägin näiteks täna Tallinna Kaubamaja toidumaailmas imelisi muffinikujulisi kuuseehteid. No neid oli palju erinevaid variante ja need olid nii ahhetama panevalt ilusad! Ma küll arvasin, et sel aastal on meie kodu kaunistatud vaid ise valmistatud ehetega ent need muffinikesed olid nõnda armsad, et ma vist pean neile ikka järgi minema :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oijaa, muffinitega kaunistatud kuusk oleks kõige tipp! :))

      Delete
  8. Sa leiad ikka väga ilusaid kodu asju.
    Kuhu sulle kõik need roosad asjad ära mahuvad? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Praegu lihtsalt kapi peal reas, ootavad uut kodu ja ilusaid riiuleid. :)

      Delete
  9. Tahaksin endale ka seda roosat topsikest ,aga ma hakkasin mõtlema, et kus Tallinnas novalux üldse asub? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tundub, et ei olegi, aga näiteks Tartus sai üks Novalux endale hiljuti Koduekstra nime, nii et tasub ehk nendest poodidest vaadata. :) -

      Delete
  10. Mul on selline tunne Pille-Riin, et sinu kodu näeb välja nagu üks muinasjutumaa. Ma ei mäleta et oleksid oma kodust otseselt pilte postitanud, aga see oleks täitsa põnev vaatamine. Super head leiud sul ikka ja alati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei-ei-ei Triin, Sa eksid, ma elan paregu stagnaaegse sisustusega üürikorteris. :) Nii et midagi näidata siin ei ole, aga kui saan ükskord oma kodu, siis kindlasti teen kõigile virtuaalse tuuri. ;)

      Delete

ShareThis