arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

27/11/2013

Uut // Bourjois, L`Oreal, Labello, LaMav, Inika & Lindex



Midagi ei ole teha, jälle üks "selline" postitus. Lihtsalt ilusad asjad, no mulle nii meeldib neid pildistada. :)
Tänu lausa kahele armsale blogilugejale, kellel oli meeles, et seda Bourjois šokolaaditahvlit endale igatsesin ja kes mind teavitasid Asoses alanud alest, sain selle endale lausa 30% soodsamalt ehk 6€-ga. Mul on ütlemata hea meel, sest seda bronzerit minu teada Eestist enam kusagilt müügilt ei leia, aitäh Jaanika ja Kärt! :)  Ka hetkel on see Asoses soodushinnaga 7,57€, tellida saab SIIT.  Õige pea teen mõnest Bourjois tootest lähemalt juttu, pistan selle karbi ka kindlasti postitusse. ;)
See näebki välja nagu šokolaad...
Minuga võeti ühendust toredast Leedu firmast BioEco ja pakuti testimiseks mõnusaid orgaanilisi kosmeetikatooteid LaMav´ilt ja Inika´lt. Eriti põnev, sest ma ei olnud siiani kummastki brändist teadlik. 
LaMav on saadaval SIIN ja Inika SIIN, kel loodusliku nahahoolduse ja kosmeetika vastu huvi, tasub kindlasti piiluda. Olen nii oblikaga pleegitavat päevakreemi kui ka mineraalset jumestuskreemi juba mõned korrad proovinud ja muljed on ülihead. 
Kuna minu Lirene mitsellaarvesi on juba otsakorral ja selline eriti mugav meigi eemaldamine mulle vägagi istub, otsustasin ära proovida ka L´Oreal-i samalaadse toote. Tavahind on tootel 6€ ringis, tasub kindlasti otsida sooduspakkumisi., näiteks on novembris Ideaalkosmeetikas L´Oreal-i tooted 25% soodsamad, pead küll ei anna, et see vesi neil valikus on, aga võib piiluma minna, kellel huvi :)
Selle siiru-viirulise imehästi lõhnava Labello huulepalsami soetasin Koduekstrast 1,49€ eest. Mina ja minu huulepalsamid - kokku laulatatud :))
Kui Lindex´i e-poes oli kogu Matthew Williamsoni kollektsioon 30% soodsam, kasutasin juhust ja tellisin selle imearmsas karbis roosa käevõru...
 Oi, kuidas mulle meeldib, kui pakkimisel kasutatakse siidipaberit ja veel niiii roosat...
Lisaks imearmsale välimusele on sellel käevõrul ka üllas eesmärk - kogu selle müügist saadav tulu läheb rinnavähiga võitlemise tarbeks. Tellida saab SIIT või  soetada kodule lähimast Lindexi poest.

Kas oled mõne tootega siit tuttav?

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!





16 comments:

  1. Tükk aega nuputasin, mis labello, kas Nivea on nime muutnud.. Peaks kohe oma pulga võtma ja vaatama, kas erinevusi üldse ongi.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tundub, et kõik on sama, välja arvatud logo. :)

      Delete
    2. Uu, ma ei teadnudki, et Koduekstrast võib leida midagi sellist.
      Mul peaks olema sama 'vitamin shake' palsam. Lõhn on hea , jätab kerge tooni ja niisutab enam vähem hästi. Katkistel huultel siiski näeb läbipaistev palsam parem välja, sellepärast ei ole saanud ka eriti viimasel ajal seda kasutada.
      Teised Labellod on ka väga head, minu meelest paremad kui Nivead.

      Delete
  2. Mina kasutan juba kuu aega Loreali mitsellaarvett ja ei ole siiani ühtegi teist toodet kohanud,mis võtaks silmameigi nii kergelt maha :) Kuna mul tundlikud silmad,siis see on ideaalne vesi!

    ReplyDelete
  3. Veider, see huulepalsam, mul on täpipealt samasugune aga Labello kirja asemel on Nivea kiri :D

    ReplyDelete
  4. See L´Oreali vesi on mul otsakorral ja plaanin ka uue osta. Lihtne ja tõhus ja soodne toode.

    Kindlasti huvitaks, kuidas see Bourjois "šokolaad" põskedel jääb - ehk viitsid kunagi piltigi teha.

    Anni.

    ReplyDelete
  5. L'oreali mitsellaarvesi on Selveris soodushinnaga 3,79 € :) Hea võimalus proovimiseks.

    ReplyDelete
  6. Rõõm on näha, et ökodoodete maailma murrab mineraalne jumestuskreem..kui ainult hinnad kirves ei ole :D Igatahes, ootan ka muljeid :)

    ReplyDelete
  7. L´Oreali mitsellaarvesi peaks hetkel Selveris partnerkaardiga soodushinnaga olema. Hinnaks oli 3.79 :)

    ReplyDelete
  8. Mina ootan ka huviga bourjois bronzeri arvustust :) ma just praegu hädas bronzeri ostmisega

    ReplyDelete
  9. Mina ostsin Bonjourise päikesepuudri ka ja ometigi kasutan ka head pintslit, siis see toode nagu ei hakka nahale.. väga väga mitu korda peab panema, et üldse näha oleks :( Olen ma ka heleda nahaga, et ei tohiks olla probleemiks ka ehk tume jume või midagi. Ostsin soovituste põhjal, kuid kahjuks olen pisut pettunud. Anna kindlasti teada, kuidas Sina ka rahul oled :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, nii kahju. :( Kindlasti annan teada, kas minu nahal jääb nähtav. :)

      Delete
    2. Hihii ma pean ikka updatema! Kui ma muidu kasutan Revlon Colourstayd ja päikesepuuder ei jää kohe Üldse peale, siis täna kasutasin Boujourise jumestuskreemi ja jäi väga hästi peale, kohe päev parem :) Ma ei teadnudki, et jumestuskreemist võib oleneda, aga ju vist siis võib..

      Delete
    3. Äkki jääb ainult Bourjois kreemide peale. :D

      Delete
    4. mina olen vastupidi ülirahul ning ei ole mitte kunagi pidanud Bourjois päikesepuudrites pettuma. See on ainus toode Bourjois'lt mis mitte kunagi ei puudu minu meigikotist. Olingi jube kurb, et seda enam kuskilt ei leidnud ning kasutasin nende alternatiivset varianti ilusas ovaalses peegliga ning pintsliga karbis. Olen väga rõõmus, et seda ikkagi kuskilt tellida saab. Aitäh.
      Minul jääb imeliselt peale, saab väga naturaalselt hajutada ning ma ei ole leidnud turult enda jaoks sobivamaid päikesepuudreid kui Bourjois pakub. :)

      Delete

ShareThis