arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

10/12/2013

Ilulemmikud #3 juukse - eri + Kitoko kingiloos!




Selleks postituseks sain inspiratsiooni oma viimatisest juuksurikülastusest, kus kuulsin juuksurilt kõrvupaitavaid sõnu, mida mulle selles toolis istudes ealeski lausutud pole: "Su juuksed on nii terved!"  Mulle tundus, et kuulsin valesti ja palusin korrata (tegelikult tahtsin seda lihtsalt veelkord kuulda) ja tõesti, nii ta ütles. Mulle tundus see seda enam uskumatu, et olin viimati juukseotsi lõikamas käinud täpselt aasta tagasi. Tavaliselt muutuvad need haraliseks juba paari kuuga, nii et mingist juuste kasvatamisest ei ole siiani juttugi olnud. Jah, tegelikult olid mu juukseotsad lausa nii heas seisus, et lõigata poleks neid vaja olnudki, kuid siiski said need maha naksatud hoopis teisel põhjusel. Kuna ma juba mitu aastat kasvatan välja eest pikem-tagant lühem bob lõikust (milline vaev!), on juuksur iga kord püüdnud seda segadust tasapisi tasandada. Seekord (HURAAA!) said juuksed lõpuks ometi ühepikkusteks, mis aga tähendab, et eestpoolt tuli päris hea jupp jälle maha võtta.  Nüüd on juuksed eest jälle peaaegu sama pikad, kui aasta tagasi, mis on muidugi väga kurb, sest olin nii õnnelik oma saan juba patsi teha juustega. Aga nüüd ei peata mind enam miski, saan kasvatamisega otsast alata ja olen tänu juuksuri sõnadele hakkamist täis. Kuna tundub, et tooted, mida kasutan on mu juustele igati meeltmööda olnud ja nende tervises "peasüüdlased", siis mõtlesin, et jagan oma lemmikuid teiega ka, need tooted on kindlasti proovimist väärt.
Down Under Natural´s Nude Volumizing Shampoo
Kuna ma kasutan vaheldumisi päris paljusid erinevaid šampoone nii vahelduse mõttes kui ka blogi jaoks testides, siis on mul vannitoas alati olemas üks Nude šampoon, mis on nii mõnusalt mahe ja õrn, igat sorti toitvate toodete vahepeal on sellega väga mõnus juukseid n.ö. rahustada. See jätab need pehmeks, lisab kohevust ja lõhnab mõnusalt. Suureks plussiks on 98% looduslik koostis, šampoon ei sisalda parabeene, sulfaate ega fosfaate. Lisaks on see saadaval väga hea hinnaga, sooduspakkumiste aegu jääb hind 3-4€ kanti. Müügil nii Kaubamajas, I.L.U.-s kui mitmes marketis. 
Aussie Aussome Volume Conditioner
Ma ei tea kuidas, aga see palsam tõesti lisab volüümi. Kohevus peaks alguse saama juuksejuurtest, kuid sinnani ju palsam ei küündi... Igatahes teeb see mu nadi paruka palju paksemaks ja lisab mõnusat pehmust, millest mu juustel alati puudus on, need lihtsalt on ühed parajad traadid. Niisutust pakub palsam keskmiselt, aga mulle sobib, see hoiab juuksed kauem puhtad. Aussie tooteid olen müügil näinud Kaubamajas ja Prismas. Hinnad jäävad 6-8€ kanti, aga tasub kindlasti sooduspakkumisi oodata.
Tahe Botanic Acabado Gold Mask
10,53€ LINK
Maski teen juustele tavaliselt kord nädalas ja siis ikka korralikult. Kõige parem on asi ette võtta vannis mõnuledes, sest soojuse mõjul juukse soomused avanevad ja võtavad kogu pakutava kraami palju lahkemalt vastu. Peale peapesu ja rätikuga kuivatamist määrin ohtralt maski juustele, katan kilemütsiga ja keeran otsa veel rätiku, et oleks veelgi soojem. Peale loputamist on juuksed ikka VÄGA pehmed ja siledad. Kamm käib imekergelt juustest läbi ja need lõhnavad mõnusalt. 

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor
See sügavniisutav Austraalia mündipõõsa ekstraktiga palsam teeb kolme minutiga ära super töö. Juuksed jäävad hästi pehmed ja siledad. Eriti meeldib mulle selle palsami kork, mida ei pea lahti-kinni keerama, lihtsalt pigista pudelit ja alt avavusest potsatab sobiv kogus toodet peopessa, mugav! Kuna toode on mõeldud kahjustatud juustele ja minu omad on hetkel päris heas seisus, siis  kasutan seda kommilõhnalist heleroosat  palsam-maski paar kord nädalas, profülaktika mõttes. 

Schwarzkopf Moisture Kick Spray Conditioner
8,90€ LINK
Seda spreid kasutan ma tihedasti just talviti, kui juuksed lähevad meeletult elektrit täis. See tõesti niisutab neid ja taltsutab seda hullu särinat natuke. Mulle meeldib seda pähe vurtsutada just ööseks, kui järgmisel hommikul on peapesu plaanis. Siis panen kohe ohtrasti, et kõik juuksed oleks korralikult kaetud. Kui ma kasutan spreid pestud niisketel juustel, nagu pudelil kirjas, siis kogused on muidugi palju väiksemad, paarist vajutusest on küll, kui pihustamisega liiale minna on tulemuseks rasked ja pulkas juuksed. Õige doseerimise korral jäävad juuksed mõnusad, pehmed ja lisaks lõhnavad imehästi. 

Kitoko Oil Treatment*
22,90€ LINK
Kõige viimaseks jätsin kõige parema. Kui ma augustis avaldatud arvustuses SIIN kirjutasin, et see on parim juukseõli, mida olen proovinud, siis nüüd neli kuud hiljem julgen isegi väita, et see on parim juuksehooldustoode üldse, mida kunagi olen kasutanud. Minu õhukestele juustele sobib see ideaalselt, sest on nii kerge ja imendub täielikult. Mingil imelisel moel muudab see mu juuksed  imepehmeteks ning siledateks, vahel lausa imestan isegi, kas need ikka on minu juuksed - nagu siid! Mis mulle veel väga meeldib - see õli säästab nii aega kui juukseid, sest muudab föönitamisaja poole lühemaks, hommikuti on ju iga minut kallis ja poole vähema kuuma õhu puhumine tähendab poole tervemaid juukseid. Lõhn on ka imeline... 
Õli on saadaval ka HAIRPARTNER.EE lehel.

Mul on teile, armsad lugejad ära jagada üks pudelike seda toredat õli.  Loosin välja 10ml pudeli, millest jätkub kindlasti mitmeks kuuks, sest seda kulub korraga imevähe. 

Kui soovid loosis osaleda:
♥ Ole minu blogi jälgija, selleks saad, vajutades lehe paremas servas sinist nuppu kirjaga "Join This Site" ja blogi Facebooki sõber, liituda saad SIIN või lehe paremas servas.
♥ Saad veel ühe hääle, kui jagad loosimise pilti Facebookis sõpradega. Pilt asub SIIN.
♥ Kirjuta siia postituse alla oma nimi ja mailiaadress, et saaksin sinuga ühendust võtta. Kui soovid, lisa ka oma lemmik juuksehooldustoode, loeksin huviga.  

Kingitused loosin välja 17.detsembril!

*kingitud toode

117 comments:

  1. Oii üks juukseõli kuluks küll ära, eelmine hakkabki otsa saama ja juuksed vajaks veel ravi.
    Helen S.
    kollanekirss@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Merje Tiirmaa
    merje.tiirmaa@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Helle Vannik
    hellevannik@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Karmen Sipelgas
    karmensipelgas@hot.ee

    ReplyDelete
  5. Epp Rusi
    epp.rusi@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Minu lemmikud on tigi bedheadi tooted, mis lõhnavad imehästi on parabeenideta ja teevad juuksed ilusaks ja pehmeks..
    Emily-Hestia Tammeorg
    emilyhestiaa@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Triin Link
    triinlink@hotmail.com

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Marilin Muoni
    marilin.muoni@hotmail.com

    ReplyDelete
  11. Evelina Karpova
    evelinakarp9@hot.ee

    ReplyDelete
  12. Mina sooviks juukse hooldust mis aitaks mul juuksed korda saada :-)

    ReplyDelete
  13. See sama sprei on üks mu lemmikuid + KC Professional juuksemask toonis coffe, juuksed on peale pesu nii siidised ja säravad veidi rohkem. Juukseõlidest ma pole veel leidnud lemmikut, jätkan katsetamist.
    Siret Viks
    siret.viks@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Hiie Laugesaar
    hiiemarie@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Klaarika Salus
    klaarika96@hot.ee
    Ise olen praegu vaimustuses garnieri juukseõlist :)

    ReplyDelete
  16. Rika Vassus
    rika.vassus@gmail.com

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Nii kaunid fotod! Ning läbi aegade on see spreipalsam ka minu lemmik ja just ostsin endale uue! :)

    Eneli
    EneliRahula@gmail.com
    www.dodolce.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Stina Veek

    veekst1na@gmail.com

    ReplyDelete
  20. anett heinam
    anettheinam97@hot.ee

    ReplyDelete
  21. Kaisa Lumiste
    kaisa.lumiste@gmail.com
    jagasin ka fb-s :)

    ReplyDelete
  22. Anete Rätsep
    anete.ratsep@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Haha, see alumine pilt on nii hea, täpselt mina. Alati mõtlen, et teeks see kord mingi huvitava soengu, aga lõpuks ei tule asjast midagi välja ja lepin ikka oma tavaliste lahtiste juustega. :)

    ReplyDelete
  24. Kairit Koppel

    kaiks565@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Mulle meeldib viimasel ajal üks odav vene juuksemask punase pipraga, peaks juuste kasvu soodustama. Hetkel igatahes tundub küll, et juuksed on elujõulised :)

    hanna.kalbus@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Helen M
    helenmaazik@gmail.com
    Lemmik juuksehooldustoode on RICH Pure Luxury Hair Repair Treatment :)

    ReplyDelete
  27. Mina olen ikka veel lemmik juuksetoote otsinguil. Ma ei suuda kuidagi leida head balanssi toodete vahel, mis niisutaks piisavalt ja ei teeks juukseid kiiresti rasuseks.

    Liina Juuse
    liinajuuse@live.com

    ReplyDelete
  28. Kristel
    kristelparv@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Kadri Käesel
    kkadri.k@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Kristina Ivanova
    kristinaa665@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Sooviks ka seda suurepärast oli proovida:)
    Gerli Korotkov
    gerlikorotkov@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Kätlin Paavel
    katlin.paavel.001@mail.ee

    ReplyDelete
  33. Kersti H
    kikuheile@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Mariliis P.
    mariliis.poder@gmail.com

    Tahe Botanic Acabado Gold Mask- vaieldamatult minu lemmik juuksehooldustoode! :)

    ReplyDelete
  35. Alice Rehkli
    alice.rehkli@mail.ee

    ReplyDelete
  36. Liane Jürgenson
    liane.jyrgenson@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Karmen Proos

    kammukas@gmail.com

    ReplyDelete
  38. Kätlin Kriisa
    ktln.kriisa@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Mina soovitaksin sul proovida Handmade Naturals juukseseerumit, tegemist on ka täitsa loodusliku tootega, mis sisaldab argaania- ja kookosõli, pole veel paremat leidnud, mis juuksed nii pehmeks ja siidiseks teeks :)

    Ilusat jõuluaega! :)

    Kairi Jõemaa
    cairzu@hot.ee

    ReplyDelete
  40. Anna Leontieva
    anneke@ut.ee
    Minu lemmik juuksehooldusvahend - see on Macadamia Oil Moisturizing niisutav juuksepalsam. Tegelikult taastab, toidab ja niisutab juukseid.

    ReplyDelete
  41. Merili Tull
    merilitull@gmail.com
    Hetkel olen vaimustuses sellest Tahe maskist, kuid tegelikult olen ülimalt tänulik just oma juuksurist sõbrannale! Tänu temale on mu juuksed 2 aastaga kasvanud 2 korda pikemaks. Nimelt käin tema juures iga kuu värvimas ja üle ühe korra ka otsi lõikamas. Minu soengu tujudega ta õnneks kaasa läinud ei ole ja nii mu juuksed imeheas korras ja pikkuses ongi.

    ReplyDelete
  42. hegimrk@gmail.com

    Vana hea lemmik on kookosõli, teeb juuksed pehmeks, mõnusaks ja siidiseks :)

    ReplyDelete
  43. margoth plink
    margothp753@gmail.com
    see oli on ka väga hea juustele,sooviks proovida,jagatud fb-s
    Ilusat algavat Jõuluaega!

    ReplyDelete
  44. Mul polegi hetkel lemmikut juuksehooldustoodet :( Tahaks kindlasti proovida Macadamia tooteid (pole siiani veel jõudnud, tahaks enne kapi korralikult vanast kraamist tühjaks saada) ning Sinu arvustusi lugedes olen silma peale pannud sellele samala Kitoko juukseõlile! :)
    Jagasin ka fb! :)

    Margit Koppel
    margitkoppel@gmail.com

    ReplyDelete
  45. Minu lemmik on Macadamia juukseõli. Hetkel olen aga perfektse šampooni ja palsami otsingul :)

    Merit Pindis
    merit.pindis@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Kristel Hansen
    kristelh@hotmail.com

    seesama postituses mainitud Schwarzkopf Moisture Kick ongi mu lemmik juuksetoode

    ReplyDelete
  47. Elis Laasberg
    laasbergelis3@gmail.com

    Minu üks lemmikumaid šampoone on siiani olnud Schwarzkopf Bonacure Oil Miracle sarjast. Ka sama sarja spreipalsam on täitsa mõnus. Muidu üldiselt vahetan šampoone/palsameid üsna tihti. Õlisid pole siiani väga aktiivselt kasutanud.

    ReplyDelete
  48. Minu lemmikud juuksehooldustooted on pärit Norrast (Define), nende argaaniaõli sari on justkui unenägu.

    Piia Pähklamäe
    piia.pahklamae@gmail.com

    Kaunist jõuluaega!

    ReplyDelete
  49. Piret Hiiesalu
    piret.hiiesalu@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Merili M
    merili.mannilaan@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Sirli Saksniit
    sirli1992@gmail.com

    Lõikasin ka paar aastat tagasi endale sellise soengu, et tagant lühike ja eest pikem ja oi kuidas hiljem kirusin. Välja kasvatamine oli jube.

    ReplyDelete
  52. Lemmikuim toode, juba alates aastast 2010, on KC color mask aga see sama moisture kick kuulub ka kindlasti minu top 3-e (:
    Merlin K
    kasemerlin(at)gmail.com

    ReplyDelete
  53. Kusjuures see Kitoko juukseõli ongi mu lemmik juuksehooldus toode! Mul noormees tõi selle kord kevadel juuksurist koju ning pärast esimest kasutuskorda olin ma "hooked". Läks mööda kuu ja mu noormees pidi minema tagasi juuksuri juurde suuremat pudeli järgi. Sellega oleme tänaseni veel vastu pidanud :)

    Madli Tammel
    tammelmadli@gmail.com

    ReplyDelete
  54. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  55. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  56. Anna Maria Rebane
    anna.rebane@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Hetke lemmik mul Sante brilliant care palsam :)

    Liisi Sildoja
    liisisildoja@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Leel Jaer-Eer

    leel.jaer.eer@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Jessika Roger
    jessikaroger9@hot.ee

    Minu lemmik on Avoni dry ends serum'i õli :) kuivadest juusteotstest olen lahti igatahes!

    ReplyDelete
  60. Kairi Otsiver
    Kairi.Otsiver@mail.ee

    Soovitan proovida ka Giovanni Cosmeticsi Root 66 Max Volume shampooni ja palsamit, mis on mõeldud õhukestele ja elututele juustele, ning toimib vaatamata oma kentsakale nimele väga hästi. Müügil nt Kaubamajas.

    ReplyDelete
  61. Marion Mägi
    mannu005@gmail.com

    ReplyDelete
  62. Minu lemmik on Richi šampoon :)

    Mari-Liis
    mari.kiisu@gmail.com

    ReplyDelete
  63. Maire Kuusksalu
    maire.kuusksalu@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Kadri-Ann Lell
    lumivalgekass@gmail.com

    Lemmikuks on hetkel olnud Macadamia ja Jenorise õlid, ent sooviksin seda kindlasti proovida :)

    ReplyDelete
  65. Nii hea postitus ja pani kohe uusi tooteid tahtma. + kommenteerima asudes avastasin veel, et kingiloos ka. Super:D

    Kristiina Teder
    kristiinateder@hot.ee

    ReplyDelete
  66. Kadi

    kadi.mottus(ät)gmail.com


    Lemmik juuksetoodet ei olegi veel tekkinud.. äkki see olekski see.. :)

    ReplyDelete
  67. Maris Mustimets

    marismustimets@gmail.com

    ReplyDelete
  68. Väga mõnus lugemine!

    Sigrit
    tiigrr@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Mari Jõgeva
    J6geva@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Triinu Uusen

    uusentriinu@gmail.com

    ReplyDelete
  71. katrin orumaa
    katrinorumaa@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Kertu Jürima

    kertujurima@gmail.com

    ReplyDelete
  73. Minu lemmikuks on hetkel Macadamia Healing Oil Treatment juukseõli, prooviks huviga ka muid õlisid, ehk leian midagi veel lemmikumat :)

    Kairit R
    kairit456@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Siret Laanemets
    s1rqu7@gmail.com

    Hetke lemmik on Macadamia õli ja kookosõli mask :)

    ReplyDelete
  75. Marily P
    mpeetvere@gmail.com
    Minu lemmik on samuti see Tahe mask, teeb juuksed super mõnusaks ja hästikammitavaks ja see lõhn, mmm! :)

    ReplyDelete
  76. Mari H
    marihaamer ätt gmail.com

    Ühtegi head juuksetoodet kahjuks soovitada ei oska, pole veel selliseid 100% lemmikuid leidnud.

    ReplyDelete
  77. Mari P
    maripeaske@gmail.com
    Macadamia õli ja RICH silk oil serum on vaieldamatult konkureerimas esikohale, kuid mõlemad on mu juustel nii mõnusad, et ei suuda parimat valida

    ReplyDelete
  78. Kärt-Kristiin Jaagu
    kristiin100@gmail.com

    ReplyDelete
  79. Minu lemmikuks on ja ilmselt ka jääb Paul M.- Super Skinny serum, pole saanud veel ükski teine õli sellest paremaks.
    Ene Soosalu
    e.soosalu@gmail.com

    ReplyDelete
  80. Egle Kukumägi
    egle.kukumagi@gmail.com

    Minu lemmik juuksehooldustoode on kindlasti juukseõli ja kodused juuksemaskid :)

    ReplyDelete
  81. Minu lemmik juuksehooldustoode on Schwarzkopf'i Oil Miracle, aga see on kohe-kohe otsa saamas, uus juukseõli kuluks vägagi marjaks ära :)

    Katrin Kuus
    katrin.kuus91@gmail.com

    ReplyDelete
  82. Liisu K.
    liisuliisu7@gmail.com
    Lemmiktoode on kindlasti moroccanoil, ülimtoode, kui hind ei oleks ainult nii krõbe.

    ReplyDelete
  83. Mari
    mariv1563@gmail.com
    minu lemmik on Paul Mitchell Super Skinny Serum, see teeb juuksed niii mõnusaks läikivaks, siidiseks ja pehmeks! :)

    ReplyDelete
  84. Sigrid Sünd
    ssigrid103@hotmail.com

    ReplyDelete
  85. Kerli Kostin
    uvathaster@gmail.com

    Minu lemmik "ilutoode" on tiigivesi:D Iga kord, kui Võrumaal kodus käies saunas käime, peseme end lõpuks tiigiveega ja no tõepoolest, ühegi juuksehooldusvahendiga nii siledat tulemust pole ma oma pikkade juustega saavutanud :D

    ReplyDelete
  86. Gloria Paul
    mchickeyc@gmail.com

    Ja mul ei olegi lemmikut, seni pole ükski toode töötanud niimodi, et näeksin erinevust.

    ReplyDelete
  87. Kristiina Käsn
    krizkel@gmail.com

    ReplyDelete
  88. Veronika
    verrika100@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Liisa Veskimäe
    liisa.veskimae@gmail.com

    ReplyDelete
  90. Õnne Hütt
    onneriin@gmail.com

    ReplyDelete
  91. Liina Lüüs liinalys@gmail.com
    Minu lemmikuks on Tigi DreamTrops juukseotstele seerum. Alati kui juuksed on lendlevad panen tilga peopesadele hõõrun kätevahel ja siis tõmban üle juuste. Tulemus särav ja ülihästi lõhnav :)

    ReplyDelete
  92. Enda lemmikuteks on vanad head õlid- kookos ja oliiv.
    Kristiina Vaik
    kristiina.vaik@hotmail.com

    ReplyDelete
  93. Brita Paluoja
    Britake95@hotmail.com

    ReplyDelete
  94. Kertu Jürima
    kertujurima@gmai.com
    Minu hetkene lemmik on TAHE shampoon ning TAHE juukseõli :)

    ReplyDelete
  95. Maret Lond
    maret.lond@gmail.com

    ReplyDelete
  96. Liisa Tähiste

    liisatahiste@gmail.com

    ReplyDelete
  97. Meri-Liis Karu

    mirkamm1@gmail.com

    ReplyDelete
  98. Liina Lasman
    chicca_liina@hotmail.com

    Minu praeguse aja absoluutseimad lemmiktooted on orgaaniline kookosrasv ning Sinu antud argaania juukseõli, see on lihtsalt nii ülivõrdes imeline! :)

    ReplyDelete
  99. Lisette Lehtmets, lisette.lehtmets@gmail.com

    Minu lemmik juuksehooldustoode on hetkel juuksemask nimega Botanic Acabado Nutri-term mask. Sisaldab keratiini ja niisutab juukseid, tõesti teeb juuksed pehmeks ja siidiseks + super hea lõhnaga toode! Hind jääb 10€ kanti. :)

    ReplyDelete
  100. Grethel Uiga
    grethel.uiga@mail.ee
    Minu lemmikuks juukseõliks on envie crystal milk argan oil. Jätab juuksed mõnusalt pehmeks ja selle lõhn on nagu karamelli kommil. :) Soovitan

    ReplyDelete
  101. Anna-Maria Trotski
    annamaria.trotski.001@mail.ee

    ReplyDelete
  102. Triin Reimal
    kanaudus@gmail.com

    ReplyDelete
  103. jagatud FB-s
    Kaie Must
    xenaa@hot.ee
    Pean kurvastusega teatama,et pole neid toodeid proovinud..olen siuke vanamoodne ja ei julge uusi asju proovida..aga tundub,et mu igakuised blondeerimised on ikkagi mu juuksed väga ära kuivatanud (loe.rikkunud) ostsin Yves Rocheri taastava juukseõli (babassu,jojoba,macadamia)lõhn on hea aga pole veel proovinud...

    ReplyDelete
  104. Madleen Kivila
    madleen.kivila@gmail.com

    Minu lemmikuks on kujunenud Tahe Gold Secret juukseravi - on tõesti kiirabi kahjustatud ja kuivadele juustele!

    ReplyDelete
  105. Madleen Kivila
    madleen.kivila@gmail.com

    Minu lemmikuks on kujunenud Tahe Gold Secret juukseravi - on tõesti kiirabi Sinu kahjustatud ja kuivadele juustele!

    ReplyDelete
  106. Meryt Malleus
    mmmeryt@gmail.com

    ReplyDelete
  107. oi seda tahaks kohe väga proovida!
    minu hetke lemmikuteks on paul mitchelli super strenght šampoon ja palsam:)

    Greta L.
    gretaliz@gmail.com

    ReplyDelete
  108. Riina Kranich
    pastaccas@gmail.com
    Jagasin ka Facebooki pilti :)

    ReplyDelete
  109. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

ShareThis