arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/01/2014

Arvustus // Maybelline / Big Eyes ripsmetušš & lauvärvid



Selle aasta esimene iluteemaline postitus, juhuuu!!! Nii hea on tagasi olla... Selline imeline ilm nagu täna, mil lumi sillerdab päikese käes nii, et silmadel lausa valus vaadata, pani mind kurvad mõtted peast heitma ja kuna õues on kõik nii karge ja puhas, siis tuli tahtmine blogilt ka tolm pealt pühkida. :) Ma olen suur talve fänn ja hakkasin juba muretsema, et see tuleb meil sellel aastal ilma pakase ja lumeta mööda saata, nii tore, et see ilus aeg siiski kätte jõudis...
Hakkan nüüd tasapisi kaotatud aega tasa tegema ja võtan kõik toredad tooted, mida olen vahepeal proovinud, ükshaaval või hulgakesti koos ette ja jagan tekkinud arvamusi teiegagi. 

Maybelline on see bränd, kelle kingitustest ma alati kõige rohkem elevile lähen. :) Mulle meeldib, et neil on tihti midagi uut ja põnevat pakkuda, tooted on laheda disainiga,enamasti väga kvaliteetsed ja mis peamine, kõigile taskukohased. Olen mulle testimiseks saadetud Big Eyes ripsmetuši ja lauvärvidega saanud paar kuud trikitada ja minu hinnang neile nüüd teie ees. 

Volum´ Express Falsies Big Eyes ripsmetušš
Kuigi ma alguses olin Big Eyes tuši peale natuke kuri ja sellega kohe heaks sõbraks ei saanud - päris tihti eelistasin  mõnda teist, siis nüüd, kui olen selle väikestest miinustest õppinud mööda vaatama, haaran just selle tuubi järele kõige tihemini. Kõigepealt räägin, miks see kaheharjaline mulle südamesse on pugenud ja siis juba sellest, miks me kohe semudeks ei saanud. 
Mulle meeldivad igasugused uuendused kosmeetika vallas ja seda tušši oli eriti põnev testida, sest ühest tuubist saab välja keetata lausa kaks harja - ühe tavasuuruses ja teise ülitillukese. Olen küll blogides näinud mikroharjadega alumistele ripsmetele mõeldud tušše, kuulsaim neist vist Clinique oma, aga selline kaks-ühes tuub ei ole mulle enne silma jäänud. Mõte on väga super ja muudab paljude elu kindlasti lihtsamaks.
Ma ei ole tegelikult kunagi eriti alumisi ripsmeid värvinud, sest need kleepuvad alati kuidagi üksteise külge ja mõjuvad ülepingutatult. Hea tulemuse olen saavutanud ainult siis, kui tušš on juba peaaegu tühjaks saanud ega anna enam üleliigset värvi välja. Selle imetillukese kahe millimeetri laiuse harja külge aga jääb just parajalt tušši, et anda ripsmetele värvi ilma neid inetult kokku liimimata ja need jäävad ilusti eraldatuks. Enam eriti tihti ei juhtu, et jätan alumised ripsmed värvita. :) 
Kui ma tavaliselt kannan ripsmetušše peale mitu kihti, siis selle tuši puhul piirdun ühega, vähemasti igapäevaseks kasutamiseks on sellest enam kui küllalt - kaks kihti annavad juba kunstripsmete efekti, kolmega võib kabareelavale minna. :) Tušš teeb just seda, mida lubab - muudab silmad suuremaks, see nii pikendab tublisti, kui ka lisab volüümi. Mulle meeldib, selle tuši juures hästi sügav värv, see on tõesti mustemast mustem. Mulle on ka väga tähtis, et tušš püsiks terve päeva. Kuna mul on väga rasune nahk, kipuvad mul paljud tušid päeva lõpuks nii silma kui kulmu alla jälgi jätma. Kuigi minu Big Eyes ei ole veekindel, on see siiski nii hea püsimisega, et ei mingit pudenemist ega naha värvimist ei ole ma täheldanud, super! Kõige toredam on see, et tušš tuleb maha sooja veega, see on minu jaoks suur pluss - nii tore, kui saab korraga kõik asjad aetud, ei pea vatitupsudega jändama.
Kaks väikest miinust tooksin ka välja, mis mind alguses natuke morjendasid. Kuna tušš on kahe otsaga ja et tuub üüratult pikaks ei veniks, on harjavarred lühemaks naksatud. Saan täiesti aru, miks seda on tehtud ja väikese harja juures see mind ka ei ei häiri, on isegi mugavam, kuid suure harjaga on minul veidi ebamugav ripsmetele ligi pääseda, eriti vasaku silma välisnurgas - põsk jääb tuubile ette või vastupidi. Aga õnneks saab järjekindla harjutamisega ja erinevaid tehnikaid katsetades õige nurga kätte ja kui kasutada välisnurgas harja otsa, saab ilusti hakkama.

Big Eyes ripsmetušš sobib hästi neile, kellele meeldivad n.ö. "märjad" tušid, millede harjale jääb peale tuubist välja tõmbamist tublisti toodet ja mis on vedelapoolsed. Minu jaoks on tušši harjal veidike liiga rikkalikult, esimestel kordadel kammisin ripsmed peale värvimist puhta harjaga läbi, muidu kippusid need kokku kleepuma. Alles nüüd, peale kahete kuud kasutamist on seda seal parasjagu. Mõnes mõttes on vedelam värv tore - kõik ripsmed saavad ilusti kaetud, sest tušš n.ö. voolab ripsmetele ja ükski koht ei jää peitu ega värvita. Samas muudab see ripsmed nii raskeks, et need vajuvad sirgeks. Selle tušiga on ripsmekoolutaja must have, ilma selleta on mu ripsmed nii sirged, et lausa natuke segavad mu vaatevälja. :) Kui korralikult lokk sisse koolutada, jääb tulemus aga väga ilus.
Kui need kaks väikest puudust välja arvata, mis on pealegi ületatavad, on tegu vägagi mõnusa ja lahedalt innovaatilise tušiga, mille soetamist kindlasti soovitan kaaluda neil, kes uue ripsmetuši otsinguil, eriti kui olete alumiste ripsmete värvija või on kavas selleks hakata. ;) Big Eyes tušš võitis muideks eelmisel aastal Anne&Stiili Ilulemmikute konkursil kategooria "lugejate lemmik"  ;). Maksimarketis hetkel hinnaks 7,15€.

Mulle meeldib, kuidas selles videos modelli silmad vahepeal suuremaks paisuvad. :))


Eye Studio Big Eyes lauvärvid / toonis Luminous Turquoise
Kuigi ma igapäevaselt lauvärve ei kasuta, oli mul selle karbikese üle vägagi hea meel. Eriti õnnelik olin, et viiest erinevast värvivalikust sattus mulle just see kõige tagasihoidlikum ja mõnusates külmades toonides eksemplar, lisaks on selles minu lemmik - roosa lauvärv.


Ma olen väga meeldivalt üllatunud, kui siidised ja hästi hajutatavad need värvid on, sellised natuke kreemja tekstuuriga ja hästi kumavad. Mulle meeldib enamasti kanda laugudel vaid ühte tooni lauvärvi ja sellest paletist sobivad selleks kõik kolm, eriline lemmik on roosa, see lihtsalt paneb silma särama ja teeb pilgu nii värskeks. Karbi keskel on valgustpeegeldav aluskreem, mis sisaldab miljoneid mikromõõdus särapärleid. Kreemi tuleb kanda põsesarnadest ülemise launi, see annab mõnusa kuma ja muudab ilme värskeks ja puhanuks. Ma lisan seda alati ka silma sisenurka, see teeb pilgu kohe palju elavamaks.
Püsivus on värvidel samuti väga hea, koos primeriga püsivad need veatult peal terve päeva ja kuigi on kreemjamat sorti,
ei kogune need lauvakku ega liigu muul moel paigast.
Väikeseks miinuseks selle toote juures on pakend. See näeb täitsa kena välja ja ega ma ootagi nii soodsa hinna eest hullumeelset disaini või eriti kvaliteetseid materjale. Aga see karbike on kuidagi nii kerge ja plastik tundub eriti rabe, sellest ei oleks ka hullu, aga karbi kaas käib nii kõvasti lahti, et mul on alati suur hirm see pooleks kangutada. Sellest hoidumiseks pistan küüne karbikaane vahele mitte keskelt vaid otsast, siis tuleb see ilusti lahti ja ei pea jõudu kasutama.
link
Muid puudusi ma tootel ei täheldanud ja julgen seda soovitada küll. Valikust leiab nii sooje kui külmi toone sisaldavaid karbikesi, milles kahe neutraalsema tooni kõrval ka üks särtsakas, kui peaks tulema tahtmine silm eriliselt särama panna. Karbi tagaküljel on ka väike õpetus, kuhu seda täpselt kanda, et tulemus oleks rabav. Lauvärvid on Maksimarketis hetkel saadaval soodushinnaga 7,15€.    



Kas olete neid tooteid kasutanud, millised on muljed?
link

p.s.Suur suur tänu kõigile, kes mulle armsa Rikikese lahkumise järgselt toeks olid ja lohutavaid kommentaare ja kirju saatsid, mulle oli sellest ütlemata palju abi, aitäh teile!





14 comments:

  1. mul oli Rikist käiv blogipostitus kahe silma vahele jäänud, seega tuli selle postituse viimane lause kui välk selgest taevast... seda oli nii kurb lugeda, et endal tikkus pisar silmanurka, kuid ma siiralt loodan, et aeg parandab kõik haavad. saadan ühe lohutava pai ja tore on sind tagasi näha, armas Pille-Riin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iga päevaga läheb kergemaks küll, eriti kui nii armsad inimesed südamessepugevaid kommentaare kirjutavad, aitäh Sulle. :)

      Delete
  2. Nii tore, et sa jälle tagasi oled!
    Sinu postitusi on alati kõige toredam lugeda, sest sa kirjutad nii sisukalt ja põhjalikult, ilma et mul hakkaks pikka teksti lugedes igav. Kohe näha, et sa oled postitusega ka palju vaeva näinud. Lisaks kaunistavad su teksti ka ilusad pildid. Ma alati imestan kui ilusaid fotosid sa teed.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Armas Elisabeth, mul on ütlemata hea meel seda kommentaari lugeda, sest olen alati väga ebakindel oma blogitekstide suhtes ja näen nendega tõsiselt vaeva, sest jutt ei jookse üldse nii ladusalt kui ma sooviksin ja peale iga lõigu läbilugemist tundub see täiesti jabur ning seosetu. Ega ma ei ajagi siin mingit täiust taga, aga ikka kipun ennast teistega võrdlema ja siis on natuke häbi. :) Aga hoian asjad lihtsad ja tuleb nagu tuleb, eks. :) Tore, et Sulle meeldib ja aitäh armsate sõnade eest. ;)

      Delete
  3. Mul on ka hea meel, et sa tagasi oled! Igatsesin just Sinu postitusi, sest sa kohe oskad lahedalt kirjutada! Ja su silmavärv - vau vau vau! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No nii tore lugeda, aitäh Sulle, armas Marily! :) Mul on nii hea meel alati Su kommentaaride üle, aitäh, et oled mu blogi lugeja juba nii kaua olnud, rõõm on Sind siin alati näha. :))

      Delete
  4. Minagi olen väga õnnelik, et sa tagasi oled ning pean Elisabethiga nõustuma- su postitusi on alati nii mõnus lugeda, kuna sa kirjutad väga sisukalt, põhjalikult ja kaasahaaravalt. :) Enamus blogides vaatan ainult pilte, kuna tavaliselt on neil teksti liiga palju, et lugeda, aga sinu pikke tekste loen kohe suure rõõmuga- vahel isegi vaatan igaks juhuks teksti teist korda üle, et midagi ikka kahe silma vahele ei saaks jääda. :)
    Maybelline big eyes tušš on mul ka suur lemmik ning igapäevases kasutuses. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Armas Johanna, mul on neid sõnu lugedes suu kõrvuni ja südames suur rõõm, aitäh Sulle selle eest! :)

      Delete
  5. Ka mina ootasin juba ammu Sinu uusi postitusi :)
    Pean austalt tunnistama, et mul on see tušš seisma jäänud...kuidagi liiga väikese efekti annab minu ripsmetele ja natukene kauem peab sellega hommikul mässama võrreldes mu teise L´oreali tuššiga. Ja kuna mul on kaks väikest last, siis hommikuti just väga pikalt peegli ees aega ei veeda. Aga jätan meelde, et koolutades mõjub ta paremini ja kasutan ikka ära.
    Ole tubli!
    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuvott, Sinul läks hoopis teistpidi, et jäi seisma, ma ei saanud alguses jälle vedama. :) Jaa, koolutades on hoopis teine asi, proovi kindlasti. Aitäh, Anni! :)

      Delete
  6. Seda arvustust lugedes tabas mind äratundmisrõõm :) Minul on kasutusel nii tušš kui ka lauvärv, see rohelise ja kollasega. Tuššiga sain kohe sõbraks, mulle sobisid nii harjad kui ka konsistents väga hästi ja tõesti sellel on silmi suuremaks tegev effekt. Minul on pigem teine, Body Shopi tušš, seisma jäänud. Ka olen tušši püsivusega tõeliselt rahul, kuigi ka minul on mitte veekindel kasutusel. Lauvärvide tihedam koostis teeb nende pealekandmise kuidagi nagu lihtsamaks ja primeriga püsivad need täiesti veatult. Varem olen ikka hädas olnud sellega, et poole peo peal avastan, et lauvärv on kogunenud lau vakku ja kogu mõned tunnid varem nähtud vaev on lihtsalt kokku sulanud. Nende värvidega aga on veel koju jõudeski meik selline, nagu ma ta enne välja minekut olin maalinud :) Igavesti rahul olen nende toodetega.

    ReplyDelete
  7. Kui jumestust tehti, siis kasutati sama ripsmetušši. Aga kuna mul on hetkel mitu ripsmetušši mis vajavad lõpuni kasutamist, siis ei kiirusta ostmisega.
    Sinu pildil on väga hästi näha, et muudab silmad suuremaks. Ja ka mulle meeldib kuidas sa kirjutad ja need ilusad pildid. :)

    ReplyDelete

ShareThis