arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

23/01/2014

Arvustus // Schwarzkopf kinkekomplektid "Moisture Kick" & "Fibre Force"



Paar kuud tagasi (issand, kui kiiresti aeg lendab!) sain ma veebipoelt ILUKUTSE väga helde kingituse - kaks  juuksehoolduskomplekti Schwarzkopf´ilt. Kuna tooteid oli nii palju ja mõnda neist kasutasin vaid kord-paar nädalas, läks testimisega ikka päris tükk aega, et neist kõigist korralikult sotti saada.  

BC Moisture Kick Kinkekomplekt 
soodushind 21,60€ LINK

Komplekti kuuluvad šampoon(250ml), spreipalsam(200ml) ja süvaniisutaja(150ml), lisaks lakknahast tepitud kott, mis mahutab päris palju. 
Tegu on normaalsetele/kuivadele ja lokilistele juuste mõeldud toodetega, mis taastavad nende niiskustasakaalu, tugevdavad, muudavad juuksed pehmeks, tervelt läikivaks ja siledaks.

Moisture Kick Shampoo
Mõnusa lihtsa disainiga ja mugava korgiga pudel. Lõhn on meeldivalt värske ja tagasihoidlik. Kuigi minu juuksed on pigem rasused kui kuivad/normaalsed, on need otstest siiski rabedavõitu ja vajavad niisutust. See šampoon ei muuda õnneks mu peanuppu kiiremini pesu vajavaks, aga kahjuks ei lisa ka mittemingisugust kohevust, mida ma alati taga ajan, pigem kisub juukseid peadligi.
Volüümi toode anda ka ei luba, nii et ma ei saa teda milleski süüdistada. :) Et siis selle šampooniga soovitan muud kohevust lisavad tooted käepärast hoida. Muus osas etteheiteid ei ole - juuksed on pehmed ja hästi kammitavad. Kui sul on peas looduse poolt kaasa antud kohev pahmakas, siis ma ei näe ühtegi põhjust, mis peaksid sellest šampoonist mööda vaatama.

Moisture Recharger
See toode meeldib mulle oma omapärase konsistentsi poolest, meenutades pudelist väljudes habemeajamisgeeli, mis muutub käte vahel hõõrudes pehmeks vahuks. Vahtu on hästi lihtne juustele laiali ajada. Mis mind selle toote juures häirib, on lõhn. See on niiiiii vänge ja mehelik ega lahtu ka terve päeva jooksul, muutudes kohati väga häirivaks. Kui see süvaniisutaja nii head tööd ei teeks, ma ei tea, kas ma suudaksin pudeli lõpuni kasutada. Aga see niisutab tõesti hästi ja peale 5-10 min. peashoidmist on juuksed mõnusalt pehmed ja need ei hoia enam nii harali. Mulle tundub, et see vaht sobib eriti hästi neile, kellel palju juukseid ja kes hädas juuste kammimise ning pusasse minekuga, see muudab need isegi märjana hästikammitavaks ja siledaks.

Moisture Kick Spray Conditioner
Seda spreid olen kasutanud ka enne ja päris mitu pudelit. Mulle meeldib selle lõhn ja et see tekitab peale juustesse pihustamist sellise tunde nagu oleks viibinud mõnda aega värske uduvihma käes. :) Ma ei oska seda paremini kirjeldada, lihtsalt juuksed on sellised mõnusad niisutatud ja pehmed. Ma kasutan seda palsamit tavaliselt kuivadel juustel enne voodisse pugemist, kohe ohtralt ja hommikul pesen pea puhtaks. Minu jaoks jääb toode pestud niisketel juustel veidi liiga raskeks, aga mul on ka väga õhukesed juuksed. Vahel, kui need on eriti elektrit täis olen pihustanud veidi toodet peopessa ja siis juuksed läbi silunud, võtab ilusti selle hullu särina ära. Paksudele ja pikkadele juustel, kujutan ette, on see sprei nagu rusikas silmaauku, eriti talvisel ajal, mil juuksed saavad vatti nii õues käreda pakase käes kui ka radiaatorite poolt kuivaks kuumutatud õhuga ruumides.   
Sellest sarjast jään kindlasti edaspidigi kasutama spreipalsamit. Teised tooted mulle nii head muljet ei jätnud, et nende järele poes haaraksin. Kuna need ei ole minu juuksetüübile mõeldud, ei  olegi selles ju midagi imelikku. :) Kuivade juuste omanikud on nendest kindlasti rohkem vaimustuses.

BC Fibre Force Kinkekomplekt
soodushind 26,70€ LINK

Komplekti kuuluvad šampoon(200ml), spreipalsam(150ml) ja süvahooldus(150ml). 
Tooted on mõeldud eriti kahjustatud ja habrastele juustele. Innovatiivne ühend, mis sisaldab keratiini sarnaseid  aineosi, tugevdab ja taastab juukseehitust. 
Mulle meeldib nende toodete must-valge disain, näevad väga šikid välja ja see tore lipsuga karp jääb kindlasti alles, suurepärane sisustuselement! Ma veel mõtlen, mida selles võiks ladustada...
Minu juuksed küll ERITI kahjustatud ei ole, aga kindlasti ka mitte kahjustusteta, sest värvin neid iga kuu ja ka kuritarvitan fööni. Nii et igasugune poputamine on vägagi teretulnud. Et mitte juukseid ülehooldada, kasutan neid tooteid 1-2 korda nädalas.

Fibre Force Shampoo
Tavapäraste pudelite asemel on see šampoon pistetud hoopis tuubi - vägagi mugav tegelikult. Lõhn on äärmiselt meeldiv, õrn ja luksuslik. Tegu on mõnusalt kerge ja hästi vahutava šampooniga. Mulle meeldib, et see muudab juuksed libedaks, seda on tunda juba loputades. Ma tean, et seda tekitavad kindlasti mitmesugused kahjulikud ained, aga ma ei saa midagi parata... kuna mul on sellised karedad ja säbrulised juuksed, siis ma olen täitsa lummatud, kui tunnen, et need on ühtäkki siledad kui siid. :) Kuigi šampoon on raviv, ei tähenda see, nagu tavaliselt kipub olema, rasket ja juukseid kiirelt mustaks muutvat koostist. Saab ravida ka ilma raskete rasvadeta. :)

Fibre Force Spray Conditioner
Selle palsami võib nii pähe jätta kui ka maha loputada. Mina tavaliselt siiski ei raatsi seda peast uhtuda, see ei muuda juukseid raskemaks ega tee neid rutem mustaks, lisaks lõhnab hästi, las ta siis teeb oma tööd. :) Prits on selle pudelil hästi mõnus, pihustab peene uduna ja ühtlaselt. Muudab juuksed pehmeks ja lühendab kuivamisaega. Mul pole mitte üht halba sõna öelda. :)

Fibre Force Fortifier Treatment
Tegu on mõnusa, imehästi lõhnava juuksemaskiga. See on kergemat sorti koostisega, julgen seda isegi päris peanaha lähedala panna kartmata, et see mu hiljem ludupeaks muudab. Jällegi meeldib mulle see libe tunne juustel, mis maski mahaloputades käte all tunda on, mõnus!
Minu senine kogemus taolist efekti tekitavate toodetega on, et enamasti on juuksed ka peale kuivamist mõnusalt siledad ja hästi kammitavad. Ka see mask ei ole erand, julgen soovitada! :)

Fibre Force toodetest olen tõesti vaimustuses, kasutaksin neid hea meelega edaspidigi. Mulle tundub, et see sari sobib igale juuksetüübile. Ehk mitte neile, kelle eesmärgiks eriti kerged ja lendlevad juuksed, sest nende toodetega saavutad siledad, siidised ja läikivad, pisut rasked juuksed, nagu oleks salongihooldust saanud. Eriti peaksid rahule jääma need, kellel säbrulised, igasse ilmakaarde hoidvad juuksed, aga unistavad sirgetest kiharatest, sest peale kõigi kolme toote kasutamist ongi mulje justkui peale sirgendaja kasutamist. Mulle meeldib!

 
Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?
Kas soetate juuksehooldustooteid komplektide kaupa või ostate testimiseks esialgu pigem ühe toote?
Tänaseks ongi kõik, poputage oma juukseid!

6 comments:

  1. ''Paksudele ja pikkadele juustel, kujutan ette, on see sprei nagu rusikas silmaauku, eriti talvisel ajal, mil juuksed saavad vatti nii õues käreda pakase käes kui ka radiaatorite poolt kuivaks kuumutatud õhuga ruumides. '' AMEN! Nii ongi! Super toode, mis mul kahjuks hiljuti otsa sai, peangi kärmelt uue soetama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on paljude lemmik, ju siis ikka on väärt kraam. :)

      Delete
  2. Väga ilusad pakendid! Pean ka talviti oma juuksehooldust ümber hindama aga see ei õnnestu kuidagi - juukseid tuleb peotäite kaupa ära, otsad lähevad ruttu harali ja pidevalt elektrit täis. Jube aeg see talv! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elekter ongi minu meelest kõige hullem ja vahel ei aita selle vastu mittemiski. Täiesti võimatu on näiteks praegusel ajal poes riideid proovida, sõna otseses mõttes on juuksed püsti peas, kui mõne kampsuni üle pea tõmbad ja siis väljud proovikabiinist täieliku ludupeana, sest kõik juuksed on pea külge kleepunud. :)

      Delete
  3. Ma armastan Moisture Kick Spray Conditioneri! Ootan pikisilmi, mil tekib võimalus juuksurisse minna, et endale uus pudel soetada. Mina kasutan seda just pärast juustepesu, ilma selleta on juuste lahti kammimine teinekord paras piin. Kuigi kasutan ka tavalist palsami. Ja kuigi see spreipalsam mulle väga meeldib, siis Schwarzkopfi šampoonid ja palsamid pole mulle üldse nii hästi sobinud. Jätnud juuksed kuidagi kuivaks ja läiketuks. Kuid nüüd tekkis huvi Fiber Force sarja proovida! Just eriti selle kihvti disaini poolest (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle ei ole samuti mõni Schwarzkopfi sari sobinud, aga Fibre Force oli küll meeldiv üllatus. :)

      Delete

ShareThis