arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/01/2014

eBay leiud // Külmale vastu!



eBay teemalised postitused olid omal ajal (mulle meeldib see väljend - justkui blogi oleks saja aastane) blogis päris popid. Vahepeal vajusid mul need unustusehõlma, sest kogemata kustusid mu hoolega kogutud parimate paladega lingid lemmikutest ära ja ma suurest nördimusest ei tahtnud eBay-st enam tükil ajal midagi kuulda. Kuna kohalik kaubanduskett viimasel ajal mind mitte millegi toredaga ei ole rõõmustanud, siis pöörasin pilgu jälle loendamatute Hiina kaubapakkujate poole. Kui õues on nii külm, siis tahes tahtmata jääb pilk pidama kõigele, mis annab sooja ja on rohkem või vähem karvane. 


1) Mulle meeldib nende kottide juures kõik - suurus, kuju, kinnitus ja sametilaadne materjal, veidike ikka on ju asjadel kotis soojem,
kui see on natuke karvane. Kotil on sees vähemalt 5 sahtlit, mis on ütlemata tore, sest kõik mu käekotid kipuvad olema 1-2 sektsiooniga ja on seepärast põhjatud, ma ei leia sealt lihtsalt mitte midagi üles. Kotte on viies erinevas toonis, ma ei suuda musta ning punase vahel veel valida... mmmm ja lilla tundub ka päris huvitav. Lisaks on saadaval kunstnahast variant, seda kuues erinevas värvis. Kott maksab umbes 27€, saatmine tasuta. LINK
2)  Ma kujutan ette, et nendesse saabastesse jalgu pistes on tunne, nagu sutskaks need pehmesse pilve... Mulje võib muidugi ka petlik olla, aga karva tundub neis küll kuhjaga olevat. Nende saabaste veel üks hea omadus on kummikulaadne alaosa, lörtsise ilmaga jäävad jalad kuivaks ega hakka külmetama. Piltidelt tundub (kerige lehekülg päris alla välja, seal on head suured fotod) et ka tald on hea kummine ega libise.  Saapad maksavad koos saatmisega umbes 32€. LINK p.s. kui keegi on näinud kusagil hea hinnaga Sorel Caribou saapaid müügis, siis ma oleksin vihje eest väga tänulik. 
3) Üks pikem mantel, karvaseäärelise kapuutsiga on mul samuti puudu. Sees on sellel pehme fliisitaoline vooder. Mantel maksab umbes 33€, saatmine tasuta. LINK


Millest teie praeguste külmade ilmadega puudust tunnete? 
Tänaseks kõik, olge armsad!


6 comments:

  1. Soreli saapaid müüb Tartus näiteks Tartu Kaubamaja, kuid hea hinnaga ilmselt saabki neid ainult eBayst .. :) Aga kuna minu poisil on need meeste omad siis tean rääkida, et neid saapaid võib ilma sokkideta ka kasutada ja külm ei hakka :D Ülimalt soojad saapad ja väga vastupidavad ! :) Aga kuna need eBay lingil on nö fake sorelid, siis ei oska nende kohta küll kaasa rääkida :/ Soovitan osta originaal Sorel saapad, kuna need on tõesti investeering mitmeteks-mitmeteks aastateks :) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma lihtsalt põhimõtte pärast ei taha nende eest 150€ välja käia, isegi kui saan nendega elu lõpuni ringi käia. :) Eriti peale seda, kui mitmed Soome blogijad on need endale 40€-ga soetanud. Selliseid allahindlusi meil ei ole vist mõtet ootama jääda, aga ma ikka loodan. :))

      Delete
  2. See punane sametist kott on meeletult kena :)

    rubyblogi.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. See punane sametkott on ju eriti armas! :)

    ReplyDelete
  4. Hei,

    Crocsil on ka sarnased saapad, hetkel küll täishinnaga, aga seal lehel on ka tihti erinevaid soodukaid.
    http://www.crocs.eu/crocs-womens-allcast-luxe-duck-boot/12812,en_ES,pd.html?cid=26H&cgid=women-footwear-boots

    Ise proovinud ei ole, aga tunduvad ka sellised iga-talveilma-saapad :)
    Kui nüüd järele mõelda, siis paar aastat tagasi tellisin ebayst odavalt ühed suvised Crocsid, mille osas polnud ma nende originaalsuses kindel. Aga siiamaani on terved ja korralikud, ju siis ikka olid originaalid.

    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, päris sarnased on, aga natuke minu jaoks liiga palju detaile küljes. :) Aga aitäh soovitamast, Anni. ;)

      Delete

ShareThis