arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

22/01/2014

Jõulukingid 2013!



Kuigi sellel aastal (eelmisel tegelikult ikka) oli jõulutunne pea olematu (jumal tänatud, Die Hard´i ja Home Alone eest, muidu oleks täitsa nutune olnud) ja läksid need kuidagi nii kiiresti ning märkamatult  mööda, olin ma aasta jooksul ikkagi nii hea laps olnud, et jõuluvana sellest ei hoolinud ja poputas mind ikkagi päris tublisti. :) 
Mulle endale hullult meeldib alati teiste jõulu/sünnipäevakingituste teemalisi postitusi lugeda ja kuna Ask-is selle kohta palju ka küsiti, siis siin need on. Kahju, et kõik ilusad kommikarbid on juba tühjad, nendest oleks palju ilusaid pilte saanud. :)
Jõulukingitustest on kõige vägevam ja ka blogiga seonduv see Canon´i 50mm f/2,5 Macro objektiiv. Olen sellist pisemat objektiivi juba ammu igatsenud, see on eelmisest ikka mitmeid kordi väiksem ja kergem, lausa lust kaasas kanda. Macro objektiivi tahtsin just blogi jaoks, sellega saab tooteid lähedalt pildistada, ilma, et need uduseks muutuksid, mulle meeldib, kui pildilt on ka toote tekstuur näha. Ma ei ole uue objektiiviga veel eriti palju pilte teinud, pean uurima ja puurima, kuidas täpselt sellega asjad käivad, aga ma loodan, et ilmad on veel kaua ilusad, siis saan harjutada-harjutada-harjutada!
Seda lavendliõliga seepi ei ole ma veel kasutusele võtnud, käin seda koguaeg kapis nuusutamas, no nii hea lõhnaga...
Küünlad on minu suur nõrkus. Lisa veel mõned armsad inglikesed ja ma olen täiesti sulanud. Natuke lõhnab vaniljeselt ...
Minu elu teine (upss, ma ei ole teile veel esimest näidanudki) Yankee Candle küünal! No toredamat nime ja silti annab küünlale välja mõelda ning see lõhnabki täpselt nagu grillitud ja mõnusalt sulanud vahukomm... Täitsa kurvaks teeb, et mul ei ole gaasipliiti või kaminat, kus saaks neid grillida, ei tea, kas küünlaleegi kohal on see võimalik?
Neid MUA laheda mosaiikmustriga põsepuna ja bronzerit olen ma endale juba ammu igatsenud. Järjekindlalt  on need alati poest otsas olnud, kui olen nende lehelt tellimas. Nüüd saan need lõpuks ära proovida, olen mõlema kohta palju häid arvustusi lugenud.
Kanada firma Aldo armsalt õrnad käevõrud on just sellised tagasihoidlikud nagu mulle meeldib. Eestist kahjuks nende poodi ei leia, lähimad kauplused asuvad Riias.
See Manhatan´i huuleläige on ju täpselt nagu jõulu pulgakomm! Ja lõhnab samamoodi. :) 
Oijaa, minu kui muffinihaige jaoks on see raamat kui piibel. :) Nii mõnusate pehmete kaantega, täis imeilusaid pilte. Ma mõtlen, et hakkan neid retsepte järgemööda katsetama ja kui juhtun mõne eriti maitsva eksemplari otsa, siis jagan teiegagi, kas oleksite huvitatud? Sest kuigi terve internet kubiseb tuhandetest erinevatest muffiniretseptidest, on nende hulgas väga häid ainult käputäis, mida tahaks teinekordki ahju pista, tihti juhtub nii, et ilusa pildi taga on maitsetud kuivad saiakesed. :)
Mõned mu lemmikumad pildid...
See pilt on kõige tipp, tahaks oma näo sinna kreemi sisse lihtsalt pista. :)
Kuigi mul on suur huvi erinevate kristallide vastu, on see alles minu teine kivi. Aga ma arvan, et õige ja sulle sobiv kivi jõuab sinuni just siis, kui sa seda vajad.  See oranž kaltsiidist süda on mul magades alati padja all. Seda on ka niisama nii mõnus käes hoida. Kaltsiit puhastab ruumi negatiivsest energiast, kõrvaldab hirmu, saab jagu depressioonist, aitab eristada olulist ebaolulisest, õpetab, kuidas ideid ellu viia. Kasutatakse emotsionaalsete šokkide ja traumade korral. Aitab lõdvestuda. Toob ellu rõõmu ja kergust. Vot selline tore kivi. p.s. Ärge unustage oma kristalle korra nädalas külma voolava vee all pesta ja pange nad vahel päikese kätte jõudu koguma. :)



Kuidas teil seekord jõulutundega oli?
Millised olid lemmikumad jõulukingid?

Mõnusaid pakaseliseid päevi teile!


14 comments:

  1. Küünlad on vist kõige popim jõulukingitus, ma ise kinkisin 2 tk ja sain vastu 5 tk. :)
    http://fashionwithk.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. On tõesti, see ju kindla peale minek - kellele siis küünlad ei meeldiks. .)

      Delete
  2. Replies
    1. Oi, Krissu, kustutasin kogemata Su kommentaari ära. :( Internetist ma nii suurt südamekujulist kivi ei leia ehk tasub Loitsukeldrist või muust sellisest poest vaadata. Mu ema soetas selle kristalle tutvustavast töötoast vms. :)

      Delete
  3. Mina sain emalt kristallvaasi, mida olen lapsepõlvest peale imetlenud. Sel aastal sain üldse palju selliseid kinke, millel on suur emotsionaalne väärtus - ema kinkis ka ühe oma kleidi, mida mäletan samuti lapsena teda kandmas. Kaks raamatut olid mul kaua nimekirjas ja need sain abikaasalt - üks on Jacqueline Kennedy 50 aastat hiljem avaldatud intervjuud, mis lindistatud kolm kuud pärast president Kennedy surma ja teine raamat räägib JFK pahupoolest. Noh... Kõmureporterina võtsin ma muidugi esmalt viimase raamatu ette :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga põnevad kingitused, mulle on samuti kõik JFK-ga seonduv alati huvi pakkunud. :)

      Delete
  4. Ma sain oma abikaasalt kingiks Miley Cyrusi kontserdi pileti ning Michael Kosri käekella :) Super kink! Sugulastelt ja sõpradelt sain palju küünlaid, ülipalju maiustusi, koju mõninagid tarvilikke asju (veekeedukann, keraamiliste nugade komplekt), mett ja teed sain ka..ning niisama pudi-padi, aga olen kõige üle õnnelik ning kõik on kasulikud kingid :) Mulle meeldib, et mida aasta edasi, seda asjalikumaid kinke saan :) Väiksena ju soovisin igasugust pahna :D
    Hiljuti sain hilise jõulukingi USA sõbrannalt..ja sain oma esimesed The Bath and Body Worksi küünlad, kehaemulsiooni ja kehasprei. Nende üle olen üliõnnelik ka :)

    Sinu kingid on ka väääggaa armsad ja tunduvad sinulikud! Eriti jäi kummitama see kristall.. sellist oleks endalegi vaja. Kas sa tead, kust selliseid maagilisi kristalle osta saab??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, Sandra, Sa olid eelmisel aastal ikka eriti hea laps, nii vägevad kingid! :) Tead, ma uurisin emalt kivi kohta, see naine, kes kristallide õpituba läbi viis, tõi need kusagilt välisreisilt. Aga äkki tõesti Loitsukellerist vaadata, seal on vahel suuremaid kive ka. :)

      Delete
  5. Häid koogikeste reptsepte ootan - eriti neid, millel mõnus kreemimüts peas :)

    Väga kasulikud ja praktilised kingid, ise sain jõulude puhul taldrikuid, rahakoti ja muud vajalikku, millest kaua aega juba mõelnud olen, et peaks midagi ikka koju ostma.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul juhtub alati nii minema, et enne kui kreemi tegemiseks jõuab üldse minna on muffinikandik tühi. :)) Aga ma üritan. Praktilisi ja kasulikke kingitusi on tore saada, siis saab endale midagi ebapraktilist ja väga ebavajalikku soetada. :D

      Delete
  6. Jõulutunne jäi kuu aega hiljaks. Õues sajab ju valget laia lund, seega tahaks nüüd kuuse tuppa tuua ja kingitusi jagama hakata (: Aga minu kõige lemmikum kingitus oli ehk ka Canoni 50mm objektiiv. Lisaks Myequa pudel, Lushi tooted, mega awesome meigikott ja kõik-kõik-kõik teised asjad ka! Jäin oma jõulukingitustega see aasta lihtsalt üli-super rahule (:

    ReplyDelete
  7. Aa ja mainiks muidugi ära, et nii huvitav oli selle kristalli kohta lugeda! Mul polnud enne sellistest asjadest mitte vähimatki aimu. Tahaks kohe lähemalt selle teema kohta nüüd uurida ja äkki isegi mõnele kallimale inimesele selline kingitus teha (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovitan Sul Marili blogisse piiluda, ta kirjutab päris tihedasti erinevatest kividest. ;) http://keeruta.blogspot.com/

      Delete

ShareThis