arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

24/01/2014

Uut // Grace Cole, Alkmene, Maybelline, Dr.Irena Eris & Garnier



Uusi tooteid olen ma endale viimase kuu aja jooksul soetanud vaid paar ja need olid tõepoolest hädavajalikud. Pean jällegi tänama kõiki toredaid firmasid, kes mind uute ja huvitavate toodetega on varustanud, muidu peaksite siit blogist ainult Nude šampoonist ja Oliva näopesuvahust lugema, mida ma järjekindlalt ikka ja jälle omale koju toon. :) 
Kõikidest ilutoodetest on just näopesuvahud/geelid need, millede varusid pean kõige tihemini täiendama, kui ikka kaks korda päevas seda pudelit pumpad, on põhi varsti käes. :) Seekord otsustasin Oliva vahu apteeki jätta ja selle asemel vaadata ringi Kaubamajas. Silma jäi see Grace Cole teepuuõliga näopesuvaht. Natuke kartsin küll, et äkki on see liialt kuivatav, teepuuõli on ju selline kange kraam ja praegusel ajal mu nahk keskküttest eriti niiskusevaene ja ketendav, aga pudel tundus kuidagi usaldustäratav ja nii ma talle võimaluse andsin. Ja hästi tegin, vaht on väga õrn, ei kuivata ja jätab nahale mõnusa värske tunde. Hinnaks oli umbes 6€.
Kuivem nahk talveperioodil ei tähenda minu puhul kahjuks vähem soovimatuid külalisi näol, tuleb ka nüüd nendega rinda pista. Kui ma juba seal teepuuõliriiuli juures olin, soetasin ka vistrikupulga Kaubamajast, brändiks Alkmene. Pakend näeb küll imelikult vanaaegne välja, nagu 70.-datest vms. aga sisu on täitsa kaasaegne. :)  Lõhn on väga vänge, aga see on ainult tore, tähendab, et teepuuõli on selles pudelis tublisti. Mulle meeldib, et vedelikku saab peale kanda metallist kuulikesega, mis pudeli otsas, see on mõnusalt külm ning toodet tuleb selle vahelt meeldivalt palju välja, ei ole vaja kaua hõõruda. Tundub ka, et asi toimib, kuivatab vistrikud päris kiirelt. :) Hind jäi 4€ kanti. 
Maybelline on JÄLLE uute toodetega turule tulnud/tulemas. No nii põnev! Eelmise satsiga sain neilt proovimiseks uue SuperStay Better Skin jumestuskreemi, mille arvustus mul juba poole peal. Paar päeva tagasi jõudis minuni kotike, kus sees veebruaris poelettidele jõudvad tooted - mõnusast NUDE sarjast huulepulgad ja küünelakid, kibelen neid juba proovima!
Garnier on samuti välja tulnud ma ei tea, kas ka uue sisu, aga uutes pakendites küll, silmameigieemaldajatega. Sain proovimiseks kahefaasilise veekindla silmameigi eemaldaja, mis näeb väga lahe välja, plusspunktid disaini eest! Samuti meeldib mulle väga nende uus kreemituubikujulises pakendis antiperspirant kuivkreem NEO, proovime järgi!  
Dr. Irena Eris toodetest ei olnud ma enne peaaegu et midagi kuulnud peale selle nime. Kui ma aga selle eriti luksusliku Spa Resort sarja kehakreemi lõhna endale ninna tõmbasin, sain aru, et soovin sellest Poola suurimast kosmeetikatootjast kindlasti palju rohkem teada. :) Loodan, et teie ka, sest see on tutvustamist väärt.



Olete mõnda neist toodetest kasutanud?
Hoidke end soojas!






20 comments:

  1. Sain ka äsa Garnieri silmameigieemaldaja, korra olen katseta jõudnud, minu jaoks see Loreali mitsellaarvett üle ei trumpa ehk tollega saan ripsmetušši palju edukamalt eemaldatud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kas Sa saad veekindla ka L´Oreal-iga maha? Ma ei ole proovinudki, arvasin, et sellega ta toime ei tule.

      Delete
    2. Veekindlat ma pole sellega eemaldanud, aga ütleme, et Rocket , mis seebi ja veega ikka nii naljalt maha ei tule, selle saab küll Loreali omaga maha.

      Delete
    3. Rocket on üldse väga kiuslik tušš, paljud eemaldajad tema peale ei hakka. :)

      Delete
  2. Sain ka Garnier Neo. Mõne päeva jooksul on tulemus ka postitus. Esialgne mulje on hea.
    Käisin Maybelline New York nahatesti uuringul mida nad hetkel teevad. Ja seal selgus mis mulle sobiks. Ei soovitanud seda uut ja tootenäidist ka ei saanud.
    Maybelline Nude kollektsioon tuleb küll järgi proovida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näidise oleks võinud ju ikka anda. :) Mis nahatüüp Sul on? Kuivemapoolne vist, kui uut ei soovitatud.

      Delete
    2. Selgus jah, et kuivemapoolne ja normaalne. Suvel on rasusem olnud.

      Delete
    3. Siis võid suvel seda täitsa proovida. ;)

      Delete
  3. Ma nii ootan juba, et maybelline nude collection poodidesse tuleks! Nii ilusad küünelakid ja huulepulgad :)

    ReplyDelete
  4. Oo, ma olen kaua aega mõelnud nude-toonis huulepulka osta, kuid enamik jätavad kas liialt kahvatu ja ebaterve mulje või on liiga..liiga pärlmutrised/kuivatavad huuli/ei püsi peal. Nii, et ootan huviga, kuidas Maybelline oma toodetega on välja tulnud. Kui tegemist on hea tootega, siis ehk pigistan silma kinni eetilise poole pealt, mis mind antud kaubamärgi puhul häirib. Nimelt pole nad loomasõbralikud ja see mulle ei meeldi pärast veriste silmadega jänkukeste pildi nägemist :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakkan homme neid pulki katsetama, olen ise ka põnevil, sest pole siiani endale seda õiget nude värvi leidnud, tuleb mulgi laiba nägu pähe. :) Vähemasti Euroopas ei tohi enam loomkatsetatud tooteid müüki paisata, loodame, et varsti see üle maailma nii. :(

      Delete
  5. Garnier Neo rohelist olen nüüd paar päeva kasutanud, esmamulje on hea:)

    ReplyDelete
  6. Olen kasutanud Grace Cole teepuuõliga näopesuvahtu ja mulle väga meeldis :) Teiste toodeteni pole veel jõudnud.

    ReplyDelete
  7. Irena Eris näeb hea välja ja kutsub proovima, jään põnevusega ootama, mida sellest arvad.

    Tervitustega,
    TF / www.todaysfavorites.com

    ReplyDelete
  8. Ootan väga neid nude-sarja huulepulkade postitusi :P
    Siiski aga üks küsimus hoopis muul teemal... Kas sa oskaksid soovitada mõnda head niisutavat (võib olla lausa sügavalt niisutav) kreemi? Kuna mul on samas väga pooriline nahk, võtsin kasutusele Nurme Seebi sügavpuhastava seebi, see aga kahjuks kuivatab mu nahka, eriti veel nina, mis muutub väga ketendavaks ja ma ei saa enam isegi jumestuskreemi kanda... :( Mis Sina arvad? Oskaksid mulle soovitada mõnda head kreemi, või hoopis mõnda muud varianti oma nahk korras hoida?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead, mul on endal praegu täitsa sama jama, nahk nii kuivab ja ketendab, isegi kreemid ei aita. Soetasin prooviks Puhta Looduse niisutava maski ja täitsa abi on, äkki sobib Sulle ka. Hind jäi 4€ kanti. Välja näeb selline: http://www.orto.ee/index.php?product_id=80&group_id=35&page=120&action=show_product_details&

      Delete
  9. Welcome back! Igatsesin juba sinu ülivingeid pilte - pean vist ikka selle statiivi ära ostma :D Mitte, et see must siis fotograafi teeks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Statiiv on tõesti hea asi. Su pildid on ilma selletagi imelised. ;)

      Delete
  10. Issver sussver! See jänku pilt on ju lihtsalt niiiiiii awwww! Mul läks see nummimeeter praegu küll üle piiri!

    ReplyDelete
  11. Ohh.. ma ootan ka nude sarja huulepulkade postitusi pikisilmi!

    www.beautysteffi.blogspot.com

    ReplyDelete

ShareThis