arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

09/03/2014

Arvustus // The Balm



Ma olen enam kui kindel, et nii mõnegi oma eelmise elu elasin ma Ameerikas, sest peaaegu kõik, mis seda maad puudutab, tundub mulle vastapandamatu ja üliäge, alates Coca-Cola´st ja grillitud ribidest kuni kullakaevajatest pajatavate lugude, kauboide ja maailma lahedaima lõunaosariikide aktsendini välja.
Ei ole siis ka imestada, et need imetoredad pin up tüdrukute ja muude lahedate retrohõnguliste piltidega kaunistatud  ja teravmeelsete nimedega U.S.A. brändi The Balm tooted mulle väga meeldivad ja kellele ei meeldiks - need ei näe mitte ainult vinged välja vaid on ka väga kvaliteetsed ja mõnusad kasutada. Aitäh BEAUTY PRO -le, kes mulle kolm toredat toodet testimiseks saatis. Puuder oli mul juba eelnevalt kodus olemas ja ühines teistega selle arvustuse tarvis.
p.s. Postitus on väga pildirohke, sest ma pressisin siia vahele ka imetoredaid Harry Ekman´i  ja Gil Elvgren´i pin up pildikesi, otsisin välja need kõige lustlikumad - pisikeste loomakestega. Minu meelest sobivad siia imehästi. 

Sexy Mama puuder
17,90€ LINK 
Mõnusalt kerge, pisike, laheda kujundusega ja loodussõbralik papist karbike, mis on siiski väga vastupidav ning peidab endas ka peeglit - üks toredamaid pakendeid , mida olen kohanud. Sisu ei jää mitte üks põrm välisele kestale alla. Kuna tegu on hästi peene ja läbipaistva pulbriga, jääb see nahal täiesti märkamatu. Soovitangi pigem kasutada värvituid puudreid, neid ei ole mitte ainult lihtsam soetada, sest õige toonivaliku üle ei pea pead murdma, vaid need näevad nahal ka palju loomulikumad välja.
Mulle meeldib, et Sexy Mama on hästi kerge ja õhkõrn, seda on lihtne hajutada ja nahale jääb see imeõhukese nähtamatu kihina. Ometigi on sellel väga head matistavad omadused - minu väga rasune nahk püsib sellega lausa mitu tundi matt. Ka juba läikima kippuvale nahale tupsutatauna jääb see ilus ja loomulik ega kogune inetult pooridesse/kortsudesse. Kui t-tsoon väga rasune, tuleks enne puuderdamist siiski see piirkond matistava paberi või õhukese salvrätiga üle tupsutada, siis on tulemus kindlasti veatu ja meik näeb päeva lõpuni kena välja. Minul läheb käiku juba teine karbike seda toodet, tõesti väärt kraam. Soovitan!


Daddy´s Girl huuleläige
16,90€ LINK
See ohtralt jojobaõli sisaldav huuleläige on küll veidi igavas pakendis, kui karp välja arvata, aga sisu on igati huvitav. Kui läbi tuubi vaatab meile otsa kärtsroosa sisu, siis huultele kandes saab selgeks, (tegelikult oleks pidanud see juba karbilt lugedes selge olema, aga kes see ikka tahab uskuda) et tegu on tooniandva läikega, mis annab läbikumava õrna ilusa värvi, sellise toreda veidi enda huulest tumedama mahlase roosaka tooni, igapäevaseks kandmiseks kui loodud. 
Mulle meeldib, et see on hästi niisutav ega jäta huuli kleepuvaks - mõni läige ajab mind täitsa hulluks, kui juuksed tuule käes huulte külge kleepuvad, prrrrr... Püsivus on läikel keskmine, aga nii niisutava koostisega oleks rohkemat nõuda patt. See on üks nendest huuleläigetest, mis on hästi magusa kommilõhnaga, seda kandes on suus pidev kommi/nätsu maitse, maiasmokkadele peaks igati mokkamööda olema. Ma ei ütleks, et mu huuled on hiiglaslikud, aga mul kulus seitse aplikaatoritäit värvi, et need korralikult kaetud saaksid. Pisike ja värvi vähe haarav švammike on ka ainus miinus selle läike juures. Suureks plussiks aga on SPF 17 - huulte nahk on imeõhuke ja vajab päikese eest kaitset. Ärge unustage, et ka pilvise ilmaga jõuavad 80% päikesekiirtest maale ja kortsutavad ning kahjustavad meie nahka. Jah, mulle meeldib see huuleläige, aga kui mul on kiire ja vaja huuled ruttu läikima saada, siis ma arvatavasti otsustan mõne värvi lahkemalt välja andva tuubi kasuks. :)

 Mineraalidega lauvärv / Work Is Overrated
14,40€ LINK
See on ainus lauvärv, mida ma hoian originaalkarbis, mis sest, et seda on niimoodi tülikas kasutada, see näeb lihtsalt nii lahe välja, et südant ei ole seda minema virutada. Nagu mineraaltooted ikka, on ka see pulber pakitud augukestega varustataud toosi, mis tekitab kasutades küll veidi segadust, aga kui asja rahulikult võtta, saab ilusti ilma suurema pudistamiseta hakkama. Pean ütlema, et toon, mis mulle proovimiseks saadeti, on hästi universaalne, seda annab kasutada nii lauvärvi kui ka highlighterina - tegu on armsa heleroosa hõbedaselt/kuldselt küütleva tooniga, mida koduleht iseloomustab kui roosa šampanja. Lauvärv on tõesti eriline - olenevalt valgusest ja vaatenurgast sillerdab see kord kuldselt kord hõbedaselt. 
Minu jaoks jääb see lauvärv igapäevaseks kasutamiseks veidi liiga pärlendavaks, aga mõnele pidulikumale õhtusele üritusele sobib see oivaliselt.  The Balm mineraallauvärve saab peale kanda nii kuivalt kui märjalt (pildil paremal), niiske pintsliga jääb tulemus veegi intensiivsem ja säravam. Mulle tundub, et märjana lööb rohkem välja just kuldne toon. Püsivus on tootel väga hea, primeriga seisab paigal terve päeva ega hakka pudisema või lauvakku kogunema. 
Ripsmetušš Tall, Dark & Handsome
17,90€ LINK
Kui Sinu tüüp on pikk, tõmmu ja nägus, siis haara sellest tuubist, sest oppaa, see tušš teeb täpselt seda, mida lubab - pikendab ripsmed taevani, muutes need sügavmustaks ilma neid tükki jätmata. Natuke kipuvad need küll üksteise külge kleepuma, ajan selle hästi lühikeste harjastega harja süüks, millega on raske ripsmeid läbi kammida. See on ka ainus viga, muus osas on kõik tipp-topp - värv püsib muutumatuna terve päeva, ei pudene ega määri silmaaluseid. Igapäevaseks kasutamiseks on see tušš minu jaoks ehk liigagi pikendav, pooldan pigem tihendavaid variante. Ma olen ripsmetuši ripsmetel pildistamises tõeline kobakäpp, ausõna, need nägid tavaelus palju paremad välja. 
Mul ei ole kahjuks ripsmetuši lahedat karpi teile näidata, piiluge kindlasti The Balm´i  kodulehelt SIIT, väga šikk.
Lisatud: üks tore lugeja juhtis tähelepanu, et mul on pildil hoopiski tihendav tušš. :D Oh mind, igatahes, jutt jääb samaks, tušš pikendab kenasti, erilist volüümi ma küll kahjuks ei täheldanud, mida oleks mul tegelikult just rohkem vaja. Ehk peaksin pikendavat proovima...Tihendav The Body Builder´i tušš asub SIIN.
Veel mõned näited The Balm´i lahedatest pakenditest...


Milliseid The Balm´i tooteid olete proovinud?
Millised on teie lemmikud?

Tänaseks kõik, olge armsad!

8 comments:

  1. Ilusad pildid! Üks The Balmi lauvärvipalett on tohutult hea ja sinu eelviimasel pildil ka nähtav - selleks on "Meet Matte". Ilus karp, huvitavad matid värvid. Soovitan!


    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Olen ise ka meeletu the balm-i fänn . Lisaks tõmbab ligi kõik USA 50-60ndatest. Pin up ise on ka meeletu lemmik nii et kõik pakendid on lihtsalt vastupandamatud. Ise kasutan balm shelter ( pin up girl), bahama mama, hot mama, mary-lou manizer, stainiac, read my lips (wanted) ja üks pintsel on ka (give crease a chance, kui õigesti mäletan, kõik on meeletult head tooted :D

    ReplyDelete
  3. Minul on The Balmi Girl Next Door huuleläige ja see meeldib mule VÄGA! Soovitan! Mitte ühtegi miinust ega ka sellist miinust nagu sinu mainitud läikel.

    http://fashionwithk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Pildid on tõesti väga ilusad!
    Ise olen kasutanud ainult Sexy mama puudrit, mis on tõesti väga hea- ka minu rasune nahk on sellega üllatavalt kaua matt, palju kauem kui näiteks Rimmel Stay matte puudriga. :)

    ReplyDelete
  5. Ma ei taha üldse norida, aga ma lihtsalt pean mainima, et Sinu ripsmetušš tundub olevat pigem see "Body Builder," mitte "Tall, Dark & Handsome." Ma ei ole muidugi kindel, kõigest pildi järgi tundub. :) Ja muide, kõik The Balmi asjad on sel nädalal või vähemalt veel mingit aega kaubamajas -20%, lisaks ostes kaks toodet, saab kaasa kingituseks lauvärvi. Väga väärt diil igaljuhul. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No taga targemaks. :D Kuna sain tuši ilma karbita ja algselt pidi mulle saadetma just see pikendav, siis ma olin nii hajameelne ja pannudki tähele, et sain hoopis tihendava, hi-hi, aga ütleme nii, et minu tuubis on küll pikendava tušš sees, volüümi ma ei täheldanud. :))

      Delete
  6. theBalm tooted on imelised, mu lemmik on ka ende Mary Lou-Manizer highlighter ning selle õde Betty Lou-Manizer. Põsepunad on ka kõik imelise pigmendiga ja rääkimata siis mu suurimat lemmikust, NUDE'tude lauvärvipaletist. Tõesti super bränd ja need pakendid!!! :D

    ReplyDelete

ShareThis