arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/03/2014

Arvustus // Garnier / Neo kreemdeodorant



Mõni aeg tagasi sain Garnier´ilt testimiseks nende uudistoote - kreemdeodorandi NEO. See antiperspirant sisaldab 80% nahka hooldavaid toimeaineid ja looduslikke mineraale. Kreem lubab kaitsta ja olla seejuures nähtamatu lausa 48h. Toode on alkoholi- ja parabeenivaba.
Pean ütlema, et olen viimasel ajal kuidagi rull-deodorantidesse "kinni jäänud" ja seepärast eriti rõõmus, et sain vahelduseks midagi uut proovida. Vahel ei saa ise arugi, et oled mõnes asjas rutiini küüsi langenud. :)
Kõigepealt kiidan toredat pakendit. Mulle meeldib nii tuubi välimus kui ka kasutusmugavus. Ma ei ole enne tuubist väljapigistatavat deodoranti proovinud ja kahtlesin veidi, kas see jaotub nahale ühtlaselt. Aga ei, selle kasutamine on imelihtne ja paari korraga saab selgeks, kui palju kreemi on vaja välja pigistada, et see ilusti imenduks. Otsik jaotab kreemi ilusti ühtlaselt laiali ja see haihtub tõesti paari sekundiga ega jäta endast peale mõnusa lõhna mitte mingit märki ega kleepuvat tunnet. Nahk jääb pehme, sile ja täiesti kuiv.
Kuna mul on väga tundlik nahk, siis paljud deodorandid kipuvad seda veidi ärritama, kas siis tekib väike punetus või kipitus, sügelus. Selle kreemiga on pigem vastupidi, see rahustab ning muudab naha pehmeks, nagu ikka peale kreemitamist.
Minu Neo kannab nime soft cotton, see on puuvillaselt pehme ja õhuline merearoom, kus lõhnanootideks, arbuus, vesiroos ja muskus. Mulle VÄGA meeldib see lõhn, see on selline puhas ja värske nagu õues kuivanud pesu lõhn, kus on veel natuke pesupulbrit tunda vms. :)) Aroom on kreemil täpselt paraja intensiivsusega, algul peale kandes on seda tunda, hiljem see tasapisi hajub, mulle ei meeldi, kui deodorant seguneb parfüümiga või lööb selle üle.
 
Neile, kes ei ole hädas liighigistamisega või ei pea rindma pistma pidevate stressirohkete olukordadega, soovitan kindlasti proovida, sest Neo on tõesti väga õrn ja hooldav ning nahal on seda kandes mugav tunne. Kuid need, kes otsivad eriti tõhusat kaitset, seda sellest tuubist ei leia, jääb veidi lahjaks. Kuigi Garnier lubab, et toode ei määri tumedaid riideid, siis veidi see siiski jälgi jätab, aga kindlasti palju vähem, kui enamus teisi antiperspirante, mida olen proovinud. Tuleb pealemääritava kogusega kokku hoida, siis on ka see mure pea olematu. Ma pean ütlema, et kuigi Neo ei ole just maailma tõhusaim antiperspirant meeldib see mulle siiski väga just oma õrna ja nahka pehmendava koostise poolest. Momentaalne imendumine, meeldiv lõhn ja mugavalt pisike tuub on samuti meeltmööda.


Neo kreemdeodorante on viie erineva lõhnaga, tegelikult nelja, sest üks neist on lõhnatu. Peale soft cotton´i on valikus veel fresh blossom - värske ja kosutav õiearoom (greip, roos, seedripuu), fruity flower - mahlane puuvilja- ja lilleroom (tangeriin, maikelluke, seedripuu) ning shower clean - puhas ja värskendav tsitrusearoom (rohelised lehed, jasmiin, puit). Kirjelduse järgi tunduvad kõik lõhnad väga mõnusad ja värsked, kutsuvad proovima.

Kas olete uut Neo kreemdeodoranti proovinud?
Kas jäite rahule?

Tänaseks kõik, olge armsad!

8 comments:

  1. Mul on lõhnatu variant ja olen väga-väga rahul! :)

    ReplyDelete
  2. Olen proovinud ja üks on juba otsas ka. Miinuseks on see, et lõppu on raske kätte saada ja osa tootest läheb raisku kui just ei hakka potsikut katki lõikama. Mulle tundub, et see sai kiiremini otsa kui tavalised rullid. Kokkuvõttes sisu poolest, ei ole parem ega kehvem kui need rullid. Sobib rahulikele inimestele, kes imevähe higistavad.
    Teine potsik just läks kasutusse, aga arvatavasti peale seda lähen tagasi rullide peale, sest hind on ka kallim kui rullidel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mõtlesin ise ka just, et arvatavasti ei anna seda tilgatumaks pigistada. Tuleb sooduspakkumistel silma peal hoida, Maximast sai selle vist isegi alla 3€ kätte. ;)

      Delete
  3. Ostsin fruity floweri oma, pole veel kasutada jõudnud kuid nüüd arvustust lugedes, siis juba kahetsen, sest igapäev on trenn ja kui see ei kaitse tõhusalt, siis pole sellest mulle vast suurt abi, või mis? :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks see on individuaalne, proovi ära ega muidu teada ei saa. :)

      Delete
  4. Minu arvamus siis selline, et kõvasti kiiremini saab otsa, kui tavadeodorant ja käsi haaras ikka vana hea pulkdeodorandi järgi.. Mul veel seal kindlasti üks veerand tuubi toodet alles, aga seda on pääääris raske välja saada, kui üle poole juba tühi. Mingit erilist kaenlaaluste transformatsiooni ka näinud ei ole, täpselt samasugused nagu varemgi.. Ma isiklikult arvan, et see on lihtsalt kerge müügitrikk ja sellel on lihtsalt konsistents kreemjamaks muudetud ja mustal maikal olid valged jäljed küll:) Mul endal oli roosa totsik ja lõhn oli küll väga meeldiv.
    Ei ostaks uuesti.

    ReplyDelete
  5. Mul seesama soft cotton lõhnaga, ostsin Rimist alega, aga siiski oli see mingi 2.50 umbes. ja toodet on ainult 40 ml, tavalistel rullidel üldiselt 50ml. Siiski meeldib mulle see väga. Kuigi tegelt ei tohiks kohe peale raseerimist panna antiperspiranti, siis tegelikkuses tuleb seda siiski tihti ette ja see kreemjas koostis ei pane üldse kaelnaaluseid kipitama, super! Kasutangi seda peamiselt pärast raseerimist. Kaitse pole sel tõesti nii tugev kui roll-onidel, aga kui liighigistamisega probleeme pole, siis on täiesti piisav kaitse. Valgeid jälgi jätab küll, kui plaanin musti/valgeid riideid kanda, siis kasutan Nivea black & white roll-on'i, see tõesti ei jäta jälgi ja kaitseb ka hästi, mu lemmik deodorant juba mõnda aega ja hind ka soodne.

    Kokkuvõttes soovitan proovida seda Neod ka mina. :)

    ReplyDelete
  6. ostsin ka selle mõni aeg tagasi avariivariandina ja kahjuks pean ütlema, et minu jaoks jääb see ikka täiesti lahjaks... ilmselt olen ma inimene, kes higistab palju :D minu jaoks on antiperspirandi juures kõige olulisem see, et see neutraliseeriks lõhna. ma ei vaja, et deodorant kõik higinäärmed täiesti lukustaks ja olemine oleks kuiv. küll aga peaks see eemaldama higilõhna... nii, et mina seda kreemdeodoranti enam küll ei osta ja jään truuks oma Oriflame rullidele, millest ükski pole seni mulle pettumust valmistanud :)

    ReplyDelete

ShareThis