arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/03/2014

Arvustus // Korea kosmeetika




Pean ütlema, et minu vaimustus Korea ilutoodete vastu aina kasvab. Need on nii teistmoodi ja mitte ainult väljanägemiselt, vaid ka sisu poolest. Kuigi pakendid on neil ehk lapsikud ja mitte nii tõsiselt võetavad (mis mulle sobib, aga võib mõnes eelarvamusi tekitada), siis sisuga ei ole nalja mõistetud - tegu on TÕSISELT kvaliteetsete, toimivate ja omapäraste toodetega. Korealased on tegijad!
korea kosmeetika
Panen siia postitusse kokku nii Eesti e-poodidest mulle proovimiseks saadetud, kui ka eBay´st tellitud tooted, siis on nad kõik ilusti ühes kohas. Kui keegi soovib eBay linke, siis võib blogi serval otsingusse trükkida "korea kosmeetika" ja leiab postituse, kus sellest juttu.  
It´s Skin // Babyface Petit Blusher / Romantic Rose
8,20€ LINK
It´s Skin Babyface Petit Blusher
See tiibade ja beebi näoga pallike on lihtsalt... Isegi kui tiibadega pakend eemaldada, on see rõõmus punapõsk ikkagi väga armas.
Toosis on kaasas lipsuga kaunistatud pehme karvane puudritups, aga ma ei hakka seda isegi määrima, pintsliga jääb tulemus ühtlasem ja tups ei talu arvatavasti ka tihedat pesu. 
It´s Skin  Blusher
Toon Romantic Rose on ilus külm roosa, natuke kumav. Mis mulle eriti meeldib - see põsepuna  püsib USKUMATULT kaua. See on hilisõhtul täpselt samas kohas ja sama intensiivne, kui hommikul peale pannes. Puuder on näpuga katsudes mõnusalt siidjas ja pehme ega jää näol jahune.
Ainus mure võib ehk olla see, et toode on nii tilluke, aga mulle see pigem sobib, sest siis on lootust, et see ükskord ka otsa saab.
Väga mõnus põsepuna, mida on rõõm kasutada. 
It´s Skin Babyface Petit Blusher review
Isegi põsepunasse on lokiga ingel pressitud...
It´s Skin review
Missha  // The Style Perfect Concealer / Light 
3,50€ LINK
Missha The Style Perfect Concealer
Selle peitekreemi tellisin ma eBay-st. Kes sealt ei saa/julge osta, siis umbes samalaadne toode Tony Moly-lt on olemas Meon e-poes SIIN. Ma ise ei oska selle kohta arvamust avaldada, kuid arvustusi lugedes tundub, et see on sama hea, kui minu Misshagi. Pakendi kohta ei ole mul midagi halba öelda. Keeratav kork võib ehk tülikas olla, aga kuna see käib kergelt kinni-lahti, siis ei nurise. Toos on küll tilluke ja toodet vaid 3g, aga  seda kulub korraga imevähe, nii et jätkub kindlasti väga kauaks.
Missha The Style Perfect Concealer review
Sisu kohta on mul ainult kiidusõnu. Kreem on katsudes mõnusalt siidine, seda on lihtne nii sõrme kui pintsliga peale kanda ja katvus on muljetavaldav. See peidab ilusti nii sinised silmaalused, punetavad kohad kui ka aknearmid. Isegi mitme kihi lisamisel ei jää kreem nahal raske või cakey. Veel üks hea omadus on see, et kreem ei too välja ketendavaid-kuivi kohti nahal. Kui tavaliselt kipuvad sedalaadi tooted jääma kleepuvad ega kuivagi nahal täielikult, siis Missha peitekreem kuivab kiirelt matiks ning mis mulle eriti meeldib, ka nähtamatuks. Püsivus on samuti suurepärane, kreem ei kogune kortsukestesse ega kao päeva jooksul kuhugi. Soovitan!
Missha The Style Perfect Concealer Light
Tony Moly // Tomatox Magic White Massage Pack
12,40€ LINK
Tony Moly Tomatox Magic White Massage Pack
See tomat peidab endas massaažikreem-näomaski, mis lubab muuta naha säravaks ja puhtaks, seda niisutades, tuues välja mürgid ja kaitstes vananemise eest.  Toode sisaldab  lisaks tomati ekstraktile kummeli, aasia tsentella, lagritsa, sidruni, rohelise tee, kiivi ja soja ekstrakte ning skvalaani, B3-vitamiini, pärli- ja korallipuudrit. Maski tuleb nahal mõned minutid maseerida, hoida 5-10 min. ja loputada. 
Tony Moly Tomatox review
Pakend on uskumatult päris tomati sarnane ja ütlemata armas ning käes mõnus. Kaasas on ka väike plastikust lusikas, millega on mugav ilma näppe purki ajamata toimetada. Lõhn on üllatav, kaugel tomatist, selline värske ja lilleline, hästi meeldiv. Mask ise on täiesti lumivalge ja meenutab ehk veidi hapukoort, kuigi on tihkem. See on masseerimiseks täpselt sobiva konsistentsiga - mitte liiga paks või kleepuv, mis võiks nahka liialt venitada ega ka liiga vedel, mis lihtsalt sõrmede all libiseks.
Mask tundub olevat õrn, sest mitte mingit kipitust või kiskumistunnet ei ole.
Maha pesta on seda hästi lihtne, see ei kuiva kõvaks ega jäta nahale ka rasvast kihti. Nahk jääb täiesti puhas ja sile - tunne on mõnus! Kreemi järele vajadust ei ole, nahk ei kisu, vaid on niisutatud ja pehme. Igati tore toode, kasutan seda hea meelega vaheldumisi savimaskidega, see ei ole nii kuivatav ja mõjub mu tundlikule nahale rahustavalt.
Tony Moly Tomatox mask
 Baviphat // Magic Lip Tint / Virsik
6,90€ LINK
Baviphat Magic Lip Tint
See virsikukujulises topsis huulepalsam sisaldab muu hulgas A, C ja E-vitamiini, virsikuekstrakti ja sheavõid. Purgike on väga tore... kui teil ei ole midagi näpuga huulevärvi pealekandmise vastu. Võib muidugi kasutada ka pintslit. Kaasaskandmiseks on huulepulgakujulised palsamid kindlasti mugavamad ja hügieenilisemad, see purgike jääb mul enamasti koju. Veidi häirib, et palsam ajab välja roosat värvi, mis määrib kaane sisemuse ja ääred, see on küll ainult esteetiline probleem, sest kaane vahelt miskit välja ei immitse.
Lõhn on palsamil nagu oodatagi võib, väga virsikune ja magus, aga mitte keemiline, selline ...päris. 
Baviphat  Magic Lip Tint peach
Palsam on hästi niisutav, isegi väga kuivad ja narmendavad huuled teeb see koheselt pehmeks. Näpuga katsudes on see väga kleepuv, huultel palsam veidi sulab, kuid jääb siiski natuke naksuv. Sellest on natuke kahju, aga ma pigistan silmad kinni, sest mulle nii väga meeldib selle palsami värv ja püsivus. Toon on roosam, kui topsist vastu vaatab. See on isegi erksam, kui mul õnnestus alumisle pildile püüda, mitme kihiga lausa peaaegu neoon. Mida rohkem kihte lisad, seda intensiivsema värvi saad.
Värv on väga püsiv, isegi õhtul peale näopesu on huuled veel  ilusad roosad. 
Baviphat  Magic Lip Tint swatches

Tony Moly // Cats Wink 3Go Mascara / Power Volume
8€ LINK
Tony Moly  Cats Wink 3Go Mascara
Jällegi üks väga eriline toode, millest on raske mitte vaimustusse sattuda. Kõigepealt muidugi see kiisukujuline tuub, mis mind tušši ostma meelitaski. Hari on ainus asi, mis selle toote juures ehk tavapärane on - see on lühikeste harjastega ja tekitas algul kahtlusi, sest ripsmeid "läbi kammida" tundus sellega võimatu. Aga ei, uskumatult mugav hari, mis kannab tuši ilusti ühtlaselt ripsmetele, need jäävad läikivad ning süsimustad. Mulle meeldib, et tušš justkui mähib ennast iga ripsmekarva ümber, tulemus jääb hästi loomulik -  tundub, nagu su enda ripsmed olekski nii tumedad ja paksud. Tegu on volüümi andva tušiga, mis aga lisab ka piisavalt pikkust ja hoiab ilusti koolutataud ripsmed kaardus.Tušš püsib veatuna terve päeva, see ei pudise ega määri silmaaluseid. Mul jätkub ainult kiidusõnu, ühelt ripsmetušilt nii palju ei oskakas tahtagi.   
Tony Moly Cats Wink 3Go Mascara review
Ja nüüd kõige põnevam. Selleks on tuši eemaldamine. Ripsmed tuleb sooja veega niisutada, oodata mõned sekundid ja seejärel näpuga tušš lihtsalt ripsmetelt maha tõmmata. Ennegi ju kohatud ripsmetušše, mida saab veega eemaldada! Aga sellist, kus värv tuleb ühes tükis ripsme ümbert ära, ei ole mina enne näinud. Väga põnev, justkui kumm- või silikoonripsmeid oleksid küljes olnud. See ei määri sõrmi ega silmaaluseid, vaid jääbki ripsmekarvakujuliselt ühes tükis sõrme külge.   
Tony Moly Mascara
Skinfood // Nail Vita / Tomato Cherry
3,90€ LINK
Skinfood // Nail Vita / Tomato Cherry
Ka küünelakk ei saa ju korealastel tavaline olla. Sellesse on sisse pandud vitamiine ja keratiini, mis tugevdavad küüsi. Kuigi lakk on üpriski paks - katab ilusti ühe kihiga, kuivab see uskumatult kiiresti. Ka kaks kihti on paari minutiga täiesti kuivad. Püsivus on muljetavaldav - kui muidu kipuvad mul teisel päeval juba küüneotsad kuluma, siis see lakk püsib veatuna vähemasti neli, elades üles ka mitmeid kinnasteta nõudepesemisi. Toon Tomato Cherry meenutab tomatit küll, sellist väga-väga küpset. 
Skinfood  nail polish Tomato Cherry
Tony Moly // Egg Pore Blackhead Out Oil Gel
13,90€ LINK
Tony Moly Egg Pore Blackhead Out Oil Gel
See munakujulises pakendis pooripuhastaja on kogu kupatusest kindlasti kõige põnevam toode, nii seest kui väljast. Tegu on geeliga, mis peaks pooridest mustuse välja sulatama, muutma naha säravaks ja puhtaks, eemaldama mustad-valged täpid ning üleliigse rasu. Maagilised kapslid siluvad nahka, söepulber koorib ning munavalge eemaldab liigse rasu, kameelia ekstrakt rahustab ning puhastab poore sügavuti.
Tony Moly  Egg Pore Blackhead Out Oil Gel review
Pakend on jällegi ütlemata tore ja teeb geeli kasutamise eriti lõbusaks. Kõige huvitavam peitub aga selle munakoore all. Midagi sellist ma ei osanud oodata. Hallikas geel, mis lõhnab väga mõnusalt nagu sidrun suhkrus, on tihedalt täis kollaseid täpikesi, mis on, ma arvan, need salapärased maagilised kapslid. Lisaks on selles hulgi pisikesi valgeid niidikesi, munavalge äkki? Tekstuur on geeljas ja õline, sisaldades pehmeid tillukesi koorivaid osakesi. Kuigi geel tundub nahal rasvane, tuleb see veega loputades ilusti maha, mingeid jääke nahale ei jää. Ja nüüd kõige tähtsam... kas see muna toimib? Pean ütlema, et esimesel korral ma erilist vahet ei märganud, nahk oli küll pehme ja siledam, kuid mustad täpid ja ummistunud poorid ei andnud nii lihtsalt alla. Mina ka papist tüdruk ei ole - pidasin paar päeva vahet ja proovisin uuesti. Sellel korral võtsin rohkem aega ja masseerisin vähemalt 5 min. ning lasin geelil peale seda veel mõned minutid nahal toimida. Ja pean ütlema - mu nahk oli nii sile ja poorid nii vähemärgatavad viimati peale kosmeetiku külastust. See TEEB poorid puhtaks ja muudab need tillukesteks. Lisaks kadus ka ketendus, millega olen pikalt maadelnud. Mulle tundub, et iga korraga muutub tulemus paremaks, nii et jätkan usinasti vähemalt korra nädalas. 
Tony Moly Egg Pore review
Olen siiani proovinud 11 erinevat Korea ilutoodet ja olen kõigiga rahule jäänud. Armastan ja kasutan neid suure rõõmuga. Peale nende seitsme, millest täna rääkisin, olen arvustused kirjutanud makroonikujulisest huulepalsamist LINK, virsiku kätekreemist LINK, kuldses munas pesitsevast primerist LINK ja maailma armsamast jänesekõrvadega huulepalsamist LINK.  

Milline toode teile kõige põnevam tundub?
Kas olete mõnda Korea kosmeetikatoodet proovinud?

korean cosmetics
Tänaseks kõik, olge armsad!

24 comments:

  1. Appi, ma tahan seda kassiga ripsmekat!

    ReplyDelete
  2. Mulle nii meeldib lugeda arvustusi sellistest tundmatutest toodetest ning reaalselt tekkis suuuuur isu nii mõnegi toote järele, eriti ahvatlevad tundusid muna ja tomat! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need muna ja tomat koos on veel eriti efektiivsed. ;)

      Delete
  3. Muna ja ripsmetušš tunduvad eriti põnevad, läksid soovide nimekirja :)

    ReplyDelete
  4. See põsepuna on lihtsalt nii armas :)

    kkelllyblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. sul on haigelt ilusad huuled ja ajakirjad läksid ilmSELGELT õigesse kohta, tegijad pildid! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, kaamera on lihtsalt hea, Mirjam. :D Jaaa, need ajakirjad on kulaauk, aitäh Sulle! :*

      Delete
  6. Aah, miks ma seda postitust lugesin ja ebayst ruttu välja otsisin selle firma :D Nüüd tahaks lausa kõiki neid vidinaid.

    ReplyDelete
  7. Nii vahvad tooted, Sa oskad alati minus meeletut huvi tekitada. Minu lemmik ilublogija, jaksu ja kordaminekuid! :)

    ReplyDelete
  8. wow wow wow, tundub, et aeg on rahakulutamiseks! Sa ikka oskad isu tekitada, uskumatu! Piltidega juba olid mind ära meelitanud.. ja no kui jutu ka läbi lugesin, siis arvasin,et kui nüüd ja kohe ei saa siis... siis ma ei tea mis juhtub :) THANKS A LOT!!!! :D
    Lihtsalt kõik asjad on no niiii nunnud! Ja sa kirjutad kaa neist no nii nunnult :) Tubli!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina ei teinud midagi.... need olid korealased, nemad on kõiges süüdi :) Need asjad on tõesti kõik nii lahedad, rõõm neid kasutada, hea tuju on garanteeritud. ;)

      Delete
  9. Nii tore, et tundmatutest toodetest on häid eestikeelseid review'e olemas. Suur-suur aitäh sulle, see e-pood on väga kasulik ja huvitav. :D

    ReplyDelete
  10. Ohh, ma olin lugedes seda teksti juba nii nii vaimustuses, et peale lugemist oli kohe nukker endale meelde tuletada, et mul pole neid vahvaid asju... Pean ka nüüd ruttu piiluma sinna e-bay-sse! Need asjad tunduvad lihtsalt nii mõnusad ! Ja nii hea oli lugeda, Sulle tõesti sobib see blogimine, nii huvitavat lugemist on Sinu blogis ja silmal alati ilus vaadata. Edu Sulle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii tore, et Sulle meeldib ja aitäh nii südantsoendava kommentaari eest. :)

      Delete
  11. Heh, pead endale kolmanda "muna" ka soetama, võibolla siis tulemused isegi veelgi paremad. :D

    http://www.ebay.com/itm/Tony-Moly-TonyMoly-Egg-Pore-Set-3-items-Gel-Pack-Balm-CosmeticLove-Korean-/200657335336?pt=US_Skin_Care&hash=item2eb81bf428

    ReplyDelete
  12. Ossa püss, kus ma nüüd avastasin praegu Ameerika, vabandust, Korea! Kobisin kohe ebaysse otsima ja leidsingi muna üles. Ma tahan ka seda muna! Muide, infoks, ebays on munad soodsamad, kui siin blogis antud lingil. Ma küll elan Saksamaal ja vaatasin ebay.de alt, aga peaks ikka Eestis ka sama kaupa saama tellida. Esimene otsingutulemus näitab küll müstilist hinda, aga sellel müüjal vist läks koma valesse kohta, allpool tulevad juba soodsamad, nii 7-8-9 euro kanti. Aga, ma tahtsin tegelt küsida, kui suur see muna päriselus välja näeb? Vaatan, et 30 ml, aga mul ruumiline intelligents longab ja nii ma ei oska seda suurust üldse ette kujutada, pildi pealt ka aru ei saa... Kas on päris kanamuna suurune või väiksem? Ja ma saan aru, et sisu on tegelikult suht vähe, ainult see alumine osa, ehk siis 2/3 tootest moodustab munakujuline kaas? Korea disainerid on kavalad, pole midagi öelda...
    No muidugi, ma tahan ka nüüd muna, tomatit ja virsikut, kurat see tootekujundus sobib täpselt minu huumorimeelega ja kui sisu ka veel toimib... Ma vist olin eelmises elus korealane, mulle meeldivad igasugu vimkaga humoorikad tooted!
    Ja küsin veel, et kas ebayst tellitud tooted saadeti tõesti Koreast ja kas saabusid korralikult ühes tükis ja terves pakendis? Ma pole väga julge ebayst ostja, rohkem olen seal hoopis oma mittevajalikku nodi maha müünud... Tahaks ikka köögiviljad ja munad tervelt kätte saada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eBay-s on soodsam muidugi, nende hindade vastu ei saa keegi. :) Meon on neile hea võimalus, kes Ebay-st tellida ei saa/julge/taha. Jaa, toodet on munas 30 ml, muna on ise suurem, kui kanamuna, pigem pardimuna suurune. Jaa, kõik, mis tellisin, tuli ilusti tervelt kohale ja oli tip-top.

      Delete
  13. Ja veel lisaks ei saa jätta mainimata, et sellel munal on väike ökovimka ka küljes nagu googeldades selgub - kui tops tühjaks saab, lööd selle kollase otsa katki, keerad korgi tagurpidi, pistad tagurpidi topsi seisma ja saad sellest lillepoti teha! Siin on üks saksa keelne blogi, kes valdab, võib lugeda, selgub, et lisaks tomatitele ja munadele müüvad veel ka õunu! Paraku muna sisu suhtes on sakslanna üsna kriitiline ja kommentaatorid on ka kõik sama jutuga -- pakend tõmbas haneks, sisu ei tee pooridele midagi, ikka mustad ja ummistunud, kasutu ost ja kahju, et tellisin. Nii et ma nüüd ei teagi, vedas sul vist, et sulle mõjus, enamikule vist ei mõju. Mõtlen veel, kas tahan raha magama panna selle peale, võib juhtuda, et saan endale lihtsalt väga kalli disainer-lillepoti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehk peab mitu korda proovima, minu esimene katsetus ei olnud ka kuigi tulemuslik. Masseerisin kauem ja hoidsin veel tükk aega peal. eriti hästi mõjub muidugi peale dušši või vanni, kui poorid auru käes avanenud. :)

      Delete
  14. Ostsin pool aastat tagasi Tony Moly rohelise õuna näokoorija. Erilist efekti ei olnud ja tundus suht mõttetu mu probleemse naha peal :( Etude House'i kollageenisari on nii ja naa, silmakreemi üldse ei talu aga näosari on päris hästi niisutav. Skin Food ja Etude House on seni kõige parema mulje jätnud.

    Soovitan kindlasti proovida Etude House'i Oh M'eye Line vedelaid silmalainereid. No ikka uskumatult vastupidavad ha hinda ei maksa võrreldagi kohalike toodetega. Proof10 lauvärviprimer on ka suurepärane ja Bling in the sea (wtf Korea eksole :D) lauvärvipliiatsid on ka super. Rose Flowering eyes on hullmõnna palett, enamus värve on matid aga toonid on üpris hästi pigmenteeritud.

    Kirjutaks veel aga natuke imelik hakkab :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just sellised pikad ja informatiivsed kommentaarid on eriti teretulnud, aitäh! :)

      Delete
  15. Väga huvitav. Panin lingi lausa järjehoidjasse, et kui kunagi tuleb tuju ebays suurem osturalli teha. :)

    ReplyDelete

ShareThis