arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/03/2014

Arvustus // L´Oreal Paris/ Nude Magique Blur Cream




Nii...me teame, et BB kreem, see on niisutav kreem+jumestuskreem,  CC kreem katab ära ka punetuse, DD kreem on lisaks veel vananemisvastane ning sellel kuul peaks poelettidele jõudma esimene EE kreem, mis pakub enneolematut koorimiselamust. Aga mis on BLUR kreem?
Mul ei olnud õrna aimugi. Nime lugedes lõid kõigepealt pähe Photoshop ja siledaks blur-itud nägudega staarid. Ja nii ongi - L'Oreal on leiutanud täiusliku relva ideaalse jume suurima vaenlase - pooride vastu. See lubab õhkõrna koostisega hajutada iluvead, muuta naha pealispinna täiuslikuks, kus poorid on pea märkamatud. See annab läbikumava katvuse, kaotades punased täpid. Lühidalt öeldes on tegu primeriga, mis peale naha siledamaks muutmise ka ühtlustab nahatooni.
Saadaval on Blur kreem kahes erinevas toonis, light to medium, mida minagi testisin ning medium to dark. Kreem on täiesti lõhnatu, nuusutasin kohe tükk aega, aga nina ei võtnud mitte midagi kinni. :) Pakend on kreemil hästi läbi mõeldud - kuna seda kulub korraga hästi vähe, on pikk ja peenike tuubi ots ideaalne parajaks doseerimiseks.
Kreem ise on tuubist väljudes väga huvitav, see on justkui õhku täis pumbatud, selline vahulaadne ja õrn. Tänu sellele on kreemi nahale laiali hajutada hästi lihtne. Alguses tundub, et see on justkui õline, kuid mõne hetkega on nahk täiesti kuiv, sile ja sametine. Kuna kreem ei ole kuigi kattev, on mingit vahet esialgu raske märgata. Väike trikk, mida mina jumeparandajate puhul kasutan, et nende toimes veenduda - uuri ennast veidi aega peeglist, nüüd vaata mujale ja määri kreem näole, oota mõned minutid... võid vaadata! Muutus on nii märgatav küll, kuna kreem on ka valgustpeegeldav, muudab see naha optiliselt siledamaks ja jume värskemaks, õrn toon peidab pisemad iluvead ning poorid on vähem silmapaistvad. Pildil on vahukuhjast paremal kreem paksu kihina hajutamata. Isegi nii on see vaevumärgatav, hajutatult ei jää temast märkigi.
Nüüd on kaks varianti. Kui sinu nahk on normaalne ja sa julged ka ilma jumestuskreemita inimeste hulgas liikuda, siis oled valmis! Kui oled nagu mina, kellel  on hoopis rohkem, mida peita, kui vaid mõned punased laigud, järgneb jumestuskreem. Seda on nüüd tänu siledale nahapinnale palju lihtsam peale kanda, samuti püsib see veatuna kauem kui paljal nahal. Ka jumestuskreemi all käitub Blur kreem nii nagu lubab - muudab naha siledamaks, see näeb värskem välja ja poorid on pea nähtamatud.
Vähe tähtis ei ole ka see, et kreem on nahal hästi kerge, see ei koorma ega tekita nahal "kinnimätsitud"" tunnet, nagu mõnede primeritega olen kogenud. Samuti ei ummista kreem poore. Mulle meeldib! Kreem peaks poelettidele jõudma hiljemalt aprillis, hind jääb sellel 11€ kanti. 
      
Kas olite enne BLUR kreemist kuulnud?
Kas kasutate mingit sorti meigialuskreemi või jumeparandajat?


16 comments:

  1. Oh, see on küll midagi põnevat! Olen ise ka mõelnud, et miks küll keegi ei leiuta juba välja primer+jumestuskreemi, kuna siiani on minu jaoks kõik bbcc kreemid olnud kuidagi lahjad ja ei kata piisavalt, ehk on see siis suveks just õige! :)

    www.dodolce.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei-ei, see vastupidi, katab neist kõige vähem. :) Tegu on primeriga, mis veidi ühtlustab nahatooni, katvus on ikkagi minimaalne. ;)

      Delete
  2. kas tulemust pildile ei tahtnud üritada saada ? enne ja pärast :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, ma isegi ei ürita ennast ilma meigita siia laadida. :D

      Delete
  3. Tundub hea, peaks katsetama, kuna Maybellinne Better Skin jumestuskreemis olen ma nüüdseks osaliselt pettunud. Mingist hetkest see lihtsalt ei haju ühtlaselt( või kulub kohakuti maha?) ja siis poole päeva peal avastad, kui laiguline järsku nägu on, algul polnud sellist jama ja siis üritad elu eest nühkida, et laigulisus ära kaoks.

    ReplyDelete
  4. Aga räägi, kas see kuidagi natukene matimale tulemusele aitab kaasa ja ega ta sulama ei hakka kui on tegu rasuse nahaga? Tahaks juba hirmsasti proovida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu väga rasust nahka see kiiremini läikima ei pannud, pigem vastupidi, jumestuskreem püsib isegi kauem, üle puuderdada on vaja alles mitme tunni pärast. ;) Kui ma blur kreemi niisama, ilma meigi ja puudrita proovisin, siis paari tunni pärast nina läikis, nagu mul kõikide kreemidega kipub olema. :)

      Delete
    2. Ja ilma kreemideta ka. :D

      Delete
    3. väga hea, siis on meil täpselt sama näonahk :D

      Delete
    4. On see siis etem Lumene primerist? :)

      Delete
    5. Ma ei ole uuendatud Lumene primereid proovinud. Kui need olid veel tuubides, kus naise pilt peal, kasutasin matistavat varianti ja see minule ei sobinud. Aga oleneb kindlasti nahast, tean, et Lumene primerid on paljude lemmikud. ;)

      Delete
  5. Sa kirjutad nii hästi, kujundad nii hästi, pildistad hästi... oehh. Sa oleksid tõepoolest väärt selle blogimise töö eest palka saama.
    Kahjuks vist Eestis päris nii see võimalik pole, tahtsin lihtsalt sind kuidagi kiita. Sa suudad isegi toote, mida ma ilmselt ei vajaks, kuidagi nii ahvatlevaks kirjutada.

    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, Anni, sellised kommentaarid ongi mulle paras palk. :D Aitäh!

      Delete
  6. Proovisin täna selle testrit ning alguses vaatasin, et pakendist tuli mingi pasteedi või saiakate laadne asi välja :D
    Aga väga mõnus on küll, nii õhkõrn ja naha jätab ilusaks.
    Ja ma ka ei saa mainimata jätta, et su postitused ja arvustused on alati nii põhjalikud ja mõnusad!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, konsistents on kreemil väga huvitav. :) Aitäh Sulle! :D

      Delete

ShareThis