arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/03/2014

Arvustus // Raz*War / El Fidel NEO raseerija & raseerimisõli



Hei, see olen ikka mina, Pille-Riin, mitte mõni habemega onkel. :) Kui RAZ*WAR mulle lahkesti naistepäevaks selle toreda raseerimiskompleti saatis, teadsin kohe, et proovin selle ise ära. Meie pere kõikidel meestel on oma Raz*War´ id juba olemas ja minu Venus on mind surmani ära tüüdanud - oligi aeg midagi uut katsetada, aitäh!
razwar
El Fidel NEO raseerija + 4 vahetustera
15,95€ LINK  
raz war
Mind selle raseerija mehelik välimus ei heiduta. Kuigi mulle meeldib kõik, mis roosa ja naiselik, siis neid viite tera nähes oli mul ükskõik, mis värvi või kujuga raseerija on. Ja tõesti, minu Venus oma kahe teraga nende viie vastu ei saa. Ma ütlen ausalt, mu jalad ei ole kunagi nii siledad olnud - kui, siis ainult sündides. :) Kuigi esimesel korral oli veidi harjumatu, sest see raseerija on metallist ja natuke raskem, kui minu plastikust Gillette, aga ei midagi kontimurdvat, isegi mugavam on, sest ei pea nii palju vaeva nägema, raseerija oma raskusega teeb ise pool tööd ära, mina pean seda ainult natuke edasi vedama. Peale säärte saab sellega ka kõik muud kohad kenasti siledaks - raseerija pea on liikuv ja järgib ilusti keha nõgususi/kumerusi. Ma olen kohe täitsa rahul ja kindlasti kasutan kõik oma 5 tera ära ning kui olen siis raseerijast endiselt vaimustatud ja oma Venust väga taga igatsema ei hakka, tellin uued. 
Raseerimisõli
12,95€ LINK
raseerimisterad
Ausalt öeldes olin ma selle õli suhtes algul skeptiline. Kuna see on mõeldud kasutamiseks ka vahu all, siis ma ei olnud tema vajalikuses üldse kindel ja kes see viitsib enne raseerimist veel nahale mitut asja määrida. Aga loomulikult ma proovisin ta ikka ära ja nüüd saan aru küll. Kui see õli on nahal, libiseb raseerija sõna otseses mõttes ise edasi ja raseerimine on palju lihtsam. Õli sobib kasutamiseks ka iseseisvalt, aga mulle meeldib vahuga rohkem. Mitte raseerimisvahuga, see on toode, mida ma väga harva ostan, kasutan tavalist dušigeeli või siis juuksepalsamit. Õli tuleb loputades ilusti maha, mingit kihti see nahale ei jäta. Kirjas on, et see ka niisutab, aga minu jaoks mitte piisavalt, kreemitasin jalad ikkagi üle, sest mu nahk on säärtel väga kuiv. Pudel on küll üsna tilluke, kuid kuna korraga kulub vaid mõni tilk, siis jätkub seda kindlasti mitmeks-mitmeks kuuks. Ainus etteheide õlile on selle pakend. Õigemini silt. Kuna õli on mõeldud ikkagi niisketes tingimustes kasutamiseks, siis kaua see seal ei püsi, käed on märjad ja ligundavad paberi läbi. Sisu see sildita olek muidugi ei muuda, aga ilma on ikkagi nagu nigel. 
Nüüd hea uudis kõigile neile, kes Raz*War-i tooteid omal nahal järele soovivad proovida või siis oma armsamat ja tema põski tahavad rõõmustada. Raz*War nimelt peab sellel nädalal oma esimest sünnipäeva / PALJU ÕNNE neile / ja kogu sünnipäevanädala jooksul pakuvad nad oma toodetele allahindlust kuni 30%. Šopata saab SIIN.


Millega teie oma jalad siledad hoiate?
Praeguseks kõik, olge armsad!


6 comments:

  1. tekkis küsimus, et kuidas Sa saad erinevaid kingitusi igalt poolt? väga huvitab :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toredad firmad saadavad testimiseks, et ma nende kohta oma arvamuse kirja paneksin. ;)

      Delete
  2. Mina sain mingi RazWari komplekti ükskord Stellariumboxiga ning kinkisin oma isale. Ta ütles, et mitte ükski varem kasutusel olnud tera ei ole tal nii kaua vastu pidanud. Äkki peaks nüüd tõesti endalegi soetama.
    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen ka vaid kiitvaid kommentaare RazWa´i kohta kuulnud. Hind on samuti soodsam, kui Gillette´l, nii et, miks mitte proovida. :)

      Delete
  3. Lugesin ja nüüd tellisin endale ka :)

    ReplyDelete

ShareThis