arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

05/03/2014

Oscarite jagamine 2014 - Kaunimad kleidid ja kompumad poisid!



Üle mitme aasta jälgisin televiisorist Oscarite jagamist. Ma isegi ei tea, miks olen vahepeal selle ürituse vastu ükskõikne olnud, mis mul küll arus oli. Igatahes otsustasin selle aastal glamuuripidu mitte mööda lasta. See ei olnudki muideks nii lihtne. Avastasin, et mitte ükski telekanal, mida mu televiisor näitab, üritust üle ei kanna, samuti ei ole võimalik normaalse kvaliteediga ülekannet internetist jälgida. Päästis telekanal Pro7, mille sain koos teiste "toredate" Saksa kanalitega Elionist paari euro eest kuuks ajaks laenutada. Ma olin täiesti kindel, et pean terve ülekande aja kuulama kohutavat pealeloetud saksakeelset mula, aga jumal tänatud, peale mõne punase vaiba vaheklipi oli kogu lugu siiski originaalkeeles.
Ma pean ütlema, et olen siiamaani lummatud. Ma ei mäleta, et oleksin ühestki Oscarite jagamisest nii vaimustataud olnud. Pidasin lausa kella neljani hommikul vastu, edasi vaatasin ärgates kordusest. Ellen tegi õhtujuhina väga head tööd. Tänu temale oli kogu üritus nii vaba ja laheda atmosfääriga. Kuigi mõnda tema nalja peetakse üle piiri läinuks, lisas see minu meelest just lahedat ülemeelikust ja ei usu, et keegi tõsiselt tema peale ka pahane suudaks olla. Galal oli nii toredalt naljakaid spontaanseid hetki, pisaraid, südamlikke tänukõnesid kui ka uskumatuid apsakaid, nagu ikka otsesaadetes. Kõik see üle valatult tõelise Hollywood´i glamuuri ja staaride säraga on midagi, mis väärib vaatamist. Järgmist kuldmehikeste jagamist ma kindlasti enam vahele ei jäta. 

Kui ma ei eksi, vahetas Ellen show jooksul kolm korda kostüümi, see oli neist kindlasti kõige tähelepanuväärsem. :)
Nüüd siis sellest, millest tegelikult tahtsin rääkida, ehk siis KLEIDID. Ma panen kõigile neile, kel kavas tulevikus filmiauhindade jagamist jälgida südamele - KINDLASTI vaadake ka punase vaiba ülekandeid. Lihtsalt vapustav, kui kaunid ja säravad ning vaimukad võivad inimesed olla. Ja need kleidid, need ei ole fotodel pooltki seda, mis teleekraanil ja laval tuledesäras. Tõeliselt tore oli vaadata, kuidas igaüks oli pingutanud ja püüelnud täiuse poole. Nii mõnelgi see õnnestus ka. 
  Juhtus nii, et kui mulle meeldis kleit, siis olid ka meik ja soeng laitmatud ja vastupidi - maitsetute kleitide omanikud panid ka kõige muuga puusse. :) Esimene kleit on minu lemmik, aga ülejäänud tulevad suvalises järjekorras, sest ma ei osanud neid ritta panna, igaüks oli omamoodi kõige kaunim.



 Cate Blanchett näeb minu meelest punasel vaibal alati rabav välja, nii ka seekord, tema Armani kleit meeldiski mulle kõige rohkem. Litrite ja Swarovski kristallidega kaetud ihuvärvi kleit sulas temaga täiesti ühte, väga maitsekas ja igati Oscari vääriline.

Kunstripsmed, nude huulepulk ja veatu nahk, soeng nagu ikka kaunilt 40.-date stiilis lokitud - kümme punkti. 
Alati naeratav Julia Roberts jättis mulle nii punase vaiba intervjuudel kui ka Oscari galal väga hea mulje, tundub olevat tõeliselt armas ja siiras inimene. Givenchy mustast pitsist peplumkleit oli tema seljas ütlemata kaunis ja suursugune.
Minu meelest sobib uus hele juuksevärv talle imehästi. Stiilselt lohakasse krunni kinnitatud juuksed, tagasihoidlik silmameik ja hele huul,
palju ei olegi vaja - Julia kauneim ehe on tema naeratus...
Penelope Cruz kandis Giambattista Valli heleroosat kleiti, mida kaunistas must lips. Sai küll veidi kriitikat, aga mulle väga meeldis, naiselik ja armas.
Tumedalt raamitud silmad, pronksjas lauvärv ning tagasihoidlik huulevärv tõid Hispaania kaunitari parimad omadused esile.
Algul mind veidi häirisid Chalize Theron´i kleidi äkitselt lõppevad õlapaelad, aga ei, see Dior´i kleit oli siiski omaette meistriteos ja kaunilt dramaatiline ning sobis talle imehästi. 15 milj. dollari eest teemante lisaks ja glamuuri tipp on saavutatud.
Must lainer, kunstripsmed, hele virsikutoon huultel, lisaks veidi sama tooni põsepuna - perfektne! Üks väheseid naisi, kes meeldib mulle rohkem lühikeste kui pikkade juustega. 
Maria Menounos mõjus Johanna Johnson´i kleidis väga armsalt, ilus lõige ja kaunis seljaosa, õlgadel säravad kristallid.

Mulle meeldisid Maria lohakalt sasine punutud soeng, tihe ripsmekaar ning perfektne nude huuletoon. 
Matthew McConaughey abikaasa Camila Alves kandis väga huvitava modernse lõikega Gabriela Cadena kleiti. Kuigi ta ütles, et ei soovinud väga silma paista ja tuli vaid oma abikaasat toetama, oli sellest kaunist kleidist võimatu mööda vaadata. Isegi Matthew must vest ei ole nii häiriv, kui malbe Camila kõrval on. :)
 Camila kandis laugudel kitsast lainerijoont ning kullasärast lauvärvi, huuled olid tagasihoidlikult heledad.
Margot Robbie, kes on läbi teinud suure muutuse blondist brünetiks, valis vaibale mustade pärlite ja litritega  kaetud dramaatiliselt suure lipsuga Sant Laurent´i kleidi. Mulle meeldib - mida suurem lehv, seda uhkem.
Kaunilt läikivad glamuursed lokid, tagasihoidlik silmameik ja tume huul - kaunis tänapäeva Lumivalgeke.
Pildi peal ei ole Naomi Watts´i kleit pooltki nii kaunis kui televiisorist vaadates. Laval tuledesäras sillerdas see Calvin Klein´i pärlitega kaetud kleit võidu tema briljantidest kaelakeega.
Hästi lihtne soeng, veidi kunstripsmetutte ja rubiinpunased huuled mõjusid väga kaunilt.
Sandra Bullock tõi punasele vaibale vana head Hollywood´i glamuuri selle kuningliku Alexander McQueen´i drapeeritud kleidiga. See istus ideaalselt ja värv oli lummav. Puudu jäi ainult üks aksessuaar, mis oleks i-le täpi pannud - OSCAR. :) 
Muidu klassikalisele meigile on veidi värvi lisatud mererohelise laineri näol, mis paneb pruunid silmad särama. Soengu eest kümme punkti, mitte kellegi lokid ei olnud nii läikivad kui Sandral. Pea 2 milj. dollarit maksvad kõrvarõngad särasid silmade ja lokkidega võidu.
Angelina Jolie oli seekord mustast eemale hoidnud ja valinud Elie Saab´i elegantse litritega kaunistatud hõbedase kleidi. Mulle meeldis, et selle lõige lisas talle veidi kumerusi, sest viimasel ajal on ta kuidagi eriti kõhn. Väga kaunilt sillerdav ja suursugune outfit.
Maitsekas meik ja lihtne soeng, sära lisavad 42-karaadised teemandid kõrvas.
Kate Hudson üllatas tõeliselt glamuurse retrohõngulise Versace kleidiga. Lavale astudes oli Kate õlakutega keep-salli maha heitnud, kleit nägi selletagi imekaunis välja. Isegi nabani dekoltee ei härinud. :)  
Pehmed, ühele poole sätitud Hollywood´i lokid, suitsuslim ja heleroosad huuled, väga naiselik ja armas.
Shanning Tatumi abikaasa Jenna Dewan-Tatum kandis Reem Acra jalustrabavat kleiti. Pärlitega kaunistataud ihuvärvi ülaosa läheb üle kohevaks tüllimereks, imekaunis.
Jällegi väga ilus klassikaline meik ja kaunid ehted.
Kõige rohkem kiidusõnu on kindlasti saanud Lupita Nyong´o imeilusat värvi Prada kleit, mis sobib tema nahatooniga oivaliselt. Lupita sai kleidi loomisel ise sõna sekka öelda ja tulemus on rabav, kuigi dekoltee on minu  meelest liiiiiga sügav, oleks ka piisanud vaid selja paljastamisest, aga siiski meeldejäävalt kaunis.
Algul tundus nii lühikestel juustel peavõru võõras, kuid see sädeles koos kõrvarõngastega nii ilusti, et lõpuks ei kujutanud teda ilma selleta enam ettegi. Tumedal nahal mõjus virsikuvärvi huulepulk eriti kaunilt. Uskumatu, et see naine tähistas 1.märtsil oma 31.sünnipäeva, ma arvasin, et ta on väga nooruke ehk isegi alla 20-ne. :))
Poistest ka natuke. Pean ütlema, et enamik meesterahvaid nägid šikid välja. Olgem ausad, enamik meesterahvaid näevadki ülikonnas šikid välja. :) Oli ka kulmu kergitama panevaid valikuid, kuid need, kes jäid klassika juurde olid igati vaatamisväärsed. Panin ritta need, kes jäid oma laheda olekuga silma.
Bradly Cooper oli tõeline rõõmurull ja nakatas oma hea tujuga kõiki. Ta nägi väga traksis ja trimmis välja oma Tom Ford´i ülikonnas, tundus, et veidi veel ja õmblused annavad musklite survele järele, ha-ha. :) 
Muhe sell...
Joseph Gordon-Levitt kandis toredalt sädelevat Calvin Kleini ülikonda, mis istus nagu valatul ja mida keegi teine välja ei oleks kandnud. Uskumatu, et see väike poiss on juba üle 30 aasta vana. :)
Ma ei olegi jõudnud uurida, mida sümboliseerib Josephi revääril punane märk ja miks ta otsustas türkiisikarva sokkide kasuks, milledele ta ka laval olles tähelepanu juhtis. Koos Emma Watsoniga moodustasid nad laval imetoreda paari ja lõbu oli laialt.
Minu lemmik, Leonardo Dicaprio oli punasel vaibal nagu ikka, soliidne ja vaoshoitud, naeratas vaid korra, kui reporter kiitis ülikonnavalikut. Väga korrektne ja tõsine Armani ülikond tõsisele mehele. Mis siin ikka rõõmustada, kui oli ette teada, et Oscar viiendat korda saamata jääb. Järgmine kord Leo, järgmine kord... :)
Juhin tähelepanu punutud hõbedastele pluusi nööpidele, väga šikk...
Kõige toredama jätsin kõige viimaseks. Jared Leto trumpas üle kõikide diivade kleidid ja soengud. Tema Saint Laurent ülikonnast, punasest lipsust ja perfektsetest surfari lokkidest räägiti ja räägitakse siiani kõige rohkem. Lisage veel siia õhtu südamlikum tänukõne (pisar tuli silma ausõna) ja ei ole kahtlustki, kes oli kogu ürituse silmapaistvaim staar. p.s.Tõstke käsi, kes usub, et see mees on 42 aastat vana...on keegi?  Mkm...
Jällegi nööbid... ilus.
Lootsin siia otsa ka veel äpardunud kleidi/ülikonnavalikud tulistada, aga ilmselgelt on see postitus juba liiga pikaks veninud. Ja parem ongi need kohutavad tualetid unustada. :)



Millised olid teie lemmikud punase vaiba kleidid ja kes olid kõige kompumad poisid? :)
Kuidas jäite rahule Oscarite jagamise ja jagunemisega?

Oscarite jagamise järelpeol kantud kleite/ülikondi saab uudistada  SIIT. Vaata, kes läksid peole samas riietuses ja kes jõudsid uue kleidi selga tõmmata. 


  Lõppu hoopis maailma kõige retweedituim foto (hetkel juba 3,2 milj. retweeti) - grupiselfie Oscarite jagamiselt. Jah, kui ainult Bradly Cooper´i käsi oleks pikem. :) See oli tõesti väga lahe spontaanne hetk. 



Kuidas kõik juhtus saab vaadata siit:



9 comments:

  1. Kahjuks videot enam ei näe :(

    Jaredi soengut tegelikult nimetatakse juba rohkem Jeesuse soenguks kui surfarilokkideks aga kuidas kellelegi, eksole. Kõne oli tal tõesti väga liigutav. Ja välja toodud naiste kleidid näevad superkenad välja. Poleks uskunudki, et Lupita Nyong sellise vanusenumbri omanik on - uskusin ka, et ta kuskil kahekümnendate alguses :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panin video uuesti. Jah, minu ema ütles samuti Jaredit nähes, et see poiss on Jeesuse nägu. :)

      Delete
  2. Minu meelest olid sinu loetelust kõige ilusamad need kuulsate meeste naised ;) - Camila Alves ja Jenna Dewan-Tatum. Võib-olla nad ei üritanud nii väga, aga riietusid siiski maitsekalt, mis tegigi nii naiseliku ja kauni kompoti kokku...


    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nii äge kokkuvõte. Kui onlinest vaadata, siis on kleite nii palju, et silma jääb vaid paar parimat, siin ikka ägedaid detaile. Minu lemmikud oli Cate Blanchett ja Camila Alves.

    ReplyDelete
  4. Tõmbasin endale ka Oscari gala, nii et kohe kui pikema vaba hetke leian, siis vaatan kindlasti algusest lõpuni ära kuigi nii öelda parimad palad on juba järgi piilutud internetist. Aa ja Joseph G-L punane rinnamärk on hitRECord'si logo http://www.hitrecord.org/ (:

    ReplyDelete
  5. Tore kokkuvõte, aitäh! Aga huuled ei saa küll smaragdpunased olla, sest smaragd on roheline :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi-hi, rubiin ikka. :)) Aitäh, et tähelepanu juhtisid, oh mind küll. :)

      Delete
  6. Jared on vegan eks ta sellepärast näebki hea välja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nääh, oli mul vaja täna need kaks kotletti põske pista. :(

      Delete

ShareThis