arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

06/03/2014

Uut // L´Oreal, Raz*War, BeautyBay & The Body Shop




Väga toredaid ja põnevaid uusi tooteid on testimist ootamas!
The Body Shop´i mustika tootesarja on lisandunud uusi liikmeid. Mina sain testimiseks huulevõide ja kehakoorija. Ma panen südamele, et te tühja kõhuga ei läheks neid tooteid The Body Shop´i nuusutama, sest eriti just kehakoorija lõhnab ja näeb välja täpselt kui moos ja palju ei puudunud, et oleksin esmakordselt poes seda nuusutades endale ühe spaatlitäie suhu pistnud. :)
Olen erinevatest pusakammidest siin blogis juba tükk aega jahunud ja lõpuks suutsin ühe välja valida ning ära osta. Sebratriibuline hari maksis 6,90€ ja soetada saab selle BeautyBay lehelt SIIN, saatmine tasuta. Lehel on ka tihti allahindlusi, kui mina tellisin, siis küll vaid 10%, aga abiks seegi. ;)
RAZ*WAR saatis mulle naistepäevaks toreda kingituse - raseerimiskomplekti ja raseerimisõli. Kuna kõigil meie pere meestel on juba oma Raz*Warid olemas, siis ma mõtlen, et saadan oma Gillette Venuse pensionile ja proovin selle viieteralisega naha siledaks saada. :) Raz*War´is on kuni 9.märtsini naistepäeva puhul soodushinnad!
L´Oreal toob aprillis poelettidele uue Skin Perfection nahahooldussarja ja Blur kreemi. Väga põnev! Toredast roosast kollektsioonist sain proovimiseks nahka parandava niisutava päevakreemi, mis peaks tasandama naha tekstuuri, vähendama poore ja ühtlustama nahatooni. Nude Magique Blur kreem on BB ja CC kreemide järglane ja loodud spetsiaalselt võitlemaks ideaalse jume suurima vaenlase - pooride vastu. Kolmandaks tooteks on Rouge Caresse pärlisüdamikuga huulepulk uues toonis Cute&Nude, mida olen ka jõudnud juba proovida. Nimega on täppi pandud, see ongi väga armas roosa värv, uus lemmik!  



Tänaseks kõik, olge armsad!





7 comments:

  1. Ootan väga L'Oreal Blur Creami arvustust! :)

    ReplyDelete
  2. Mina samuti! Tahaks teada kas tõesti siis teeb seda mida lubab ;)

    ReplyDelete
  3. L'Oreal Blur Cream tundub väga huvitav, ootan samuti arvustust! :)

    ReplyDelete
  4. Oi, see juuksehari on nii armas :)

    ReplyDelete
  5. Mina ootan samuti L'Oreal Blur Creami arvustust! :D

    ReplyDelete
  6. L'Orealil peaks olema samast skin perfection sarjast ka primer,mida youtube-is kiidetakse. Loodan,et seegi varsti siia mandrile müügile jõuab. See Blur Cream külab küll väga huvitavalt. CC-kreemiga olen küll väga rahul.

    ReplyDelete
  7. Kuna elasin Inglismaal, siis sain käpa peale panna juba mõni aeg tagasi. Soetasin endale seerumi, millega alguses olin üsna rahul, aga kuna nüüd pöördun rohkem looduslikuma kosmeetika poole, siis enam ei suuda peale enam pannagi, sest esiteks nahk hakkab nendest lõhnainetest juba kipitama ja õhkama, tunnen kohe kuidas mingit sodi peale panen:D Kreemi kohta ei oska öelda, seda tõesti youtubes kiidetakse ning samuti ka seda miracle bluri (eelmainitud primer). Kuid ootan huviga arvustust :)

    ReplyDelete

ShareThis