arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/03/2014

Uut // Max Factor, Wella, Lumene & Oriflame



Ma pean algatuseks ütlema, et ma ei saaks oma blogi üle rõõmsam ja tänulikum olla, kui ma juba olen, päriselt. Nii palju huvitavaid uusi tooteid, et ei jõua ära imestada ega proovida. Südamest aitäh kõikidele toredatele firmadele, kes on mu blogi toetanud ja oma tooteid mulle on julenud testimiseks saata. :) Ma ei oleks osanud blogimist alustades sellest undki näha, et mu ukse taga pea iga nädal mõni muhe kullerionu käib, armas roosa kotike või sädelev karbike näpus. Kuna tooteid aina kuhjub, siis pean olema veelgi tublim ja ennast tagant kihutama, et kõikidest mõnusatest toodetest teile, armsad lugejad, lähemalt jõuaksin rääkida. Sest minu ainus, ma kordan ainus eesmärk neist kirjutades on tahe jagada teiega omi kogemusi ja aidata veidi orienteeruda selles meeletus ilutoodete uputuses. Mul on alati nii hea meel, kui mõnest teie saadetud kommentaarist selgub, et tänu loetud arvustusele olete endale uue lemmiktoote leidnud või vastupidid, mõni ost on jäänud tegemata, sest teil on minuga sarnane naha/juuksetüüp ja toode ei ole nendega kokku sobinud.
Ma ütlengi siinkohal ka SUUR AITÄH kõikidele kommentaatoritele, kes omi mõtteid on postituste all jaganud, kui te teaksite, kui väga ma neid ootan ja hindan, siis te kirjutaksite neid veelgi tihemini, hi-hi. :))
Kusjuures, see ei ole üldse lihtne, ma tean - jätan ise umbes 90% kommentaaridest, mida tahaksin teiste blogidesse jätta kirjutamata ja ma ei oska põhjust öelda. Need ei ole negatiivsed kommentaarid, mitte sellepärast ei jäta ma neid endale, et ma ei soovi halvaga lajatada, need on ikka kiitvad või lihtsalt arvamust avaldavad. Ma ju tean, et blogimise juures on tagasiside nii tähtis ja et iga blogija ootab oma kirjatükkidele mingisugustki vastukaja, miks ma siis vait olen, kuigi mul on midagi toredat öelda??? Mis teie asjast arvate? Kas teie tunnete samamoodi, et vot kirjutaks, aga...
Pilte ka nüüd selle pika jutu otsa.
Oriflame on välja tulnud uue jumestusbrändiga The ONE, milles omakorda kolm sarja. Tooted tulevad kõik tasapisi müüki, esimesed neist on olemas juba märtsi lõpus ilmuvas kataloogis. Pean ütlema, et see kataloog, nagu ka mulle saadetud The One tooteid sisaldav karpki, on eriti ägedalt hõbedaselt läikiv, mulle meeldib! Ja mis eriti lahe, The ONE kollektsiooni globaalne ilusaadik on üks stiilsemaid ja ägedamaid blogijaid, keda tean, ELIN KLING, so cool!
Ka Lumene ei ole käed rüpes istunud. Minu suureks rõõmuks on nad välja nuputanud murakaseerumiga ripsmetuššid, mis peaksid paari nädalaga muutma ripsmed lausa kuni 40% paksemaks - just see, mis mul vaja! Püüan teha enne ja pärast pildid, siis on kohe näha, kas minu nirudele ripsmetele on volüümi lisandunud. 
Koos kevadega on Tartut vallutamas Moekuulutaja, mis seekord toob Kaubamajja ka Läti disainerite loomingut. Seda saab uudistada nii moelaval kui pop-up poes, mis Kaubamaja kolmandal korrusel avatud. Loomulikult on esindatud ka kodumaised tegijad nagu Triinu Pungits, Liina Stein, Jaana Varkki, Tiina Talumees ja Tallinn Dolls. Reedel ja laupäeval toimuvad erinevad moeetendused, kuulata saab mõnusat mussi ja osaleda auhindade loosimises. Kogu ürituse kava ja muu info on kirjas Tartu Kaubamaja FB lehel SIIN või kodulehel SIIN. Tasub uudistama minna!
Moekuulutaja partnerid Wella ja Max Factor on jällegi imearmsasti blogijaid meeles pidanud. Max Factor pistis kingikotti Smoky Eye Effect lauvärvi, Colour Elixir huuleläike ja Olay niisutava kreemi. Lauvärvist ei suuda ma peale proovimist enam käsi eemal hoida - super toode! Mulle jubedalt meeldib ka see pisike pärlitega kaetud kosmeetikakott, väga lahe näeb välja ja on käes mõnus krudisev. :) p.s Moekuulutaja ajal teeb Max Factor´i  meikar Tartu Kaubamaja aatriumis tasuta meiki. Meigitooli saab istuda kella 15-19-ni!
Wella Brlliance on parim šampoon EVER! Tõsiselt, iga kord, kui sellega pesen, imestan, kui palju juukseid mul on, poole paneb see šampoon kindlasti juurde. :) Pean endale käe peale risti joonistama, et ma ei unustaks seda toodet täissuuruses osta. Head sõnad on mul ka Enrich palsami kohta, nii mõnusa lõhnaga ja jätab juuksed siidpehmeks. Vahu kohta ei oska veel miskit kosta, üldiselt kipuvad need mul peas kleepuvad jääma, loodan, et see on teisest puust.

Nädalavahetuse ilm pidi tagasi talviseks pöörama, tuleb jälle käpikud ja soojad sokid välja otsida. Siis üks toreda vahukooremütsiga kohv ligi ja Kaubamajja moeetendusi nautima! ;)

Kas plaanite Moekuulutajat külastada?
Millist moeetendust või esinejat enim ootate?
Tänaseks kõik, olge armsad!


19 comments:

  1. Vahel jätan küll kommenteerimata, sest mõndadel on see kommenteerimine keeruliseks tehtud. Vahel aga ei oska sõnu ritta seada :)
    Aga ootan väga uusi arvustusi! Tooted tunduvad kõik nii põnevad ja vahvad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see tähtede-numbrite sissetoksimine on päris tüütu, vahel on mul tunne, et mu silmanägene on ähmastunud, mõned on täiesti tuvastamatud. :)

      Delete
  2. Minu vaieldamatu lemmik on Wella Brilliance šampoon ja balsam, ma ei tea mitu pudelit ja tuubi ma olen neid ära kasutanud. Brilliance balsamit kasutan vaheldumisi Enrich balsamiga. Hea lõhn, kohevad juuksed ja mis kõige olulisem, juuksed on mitu päeva puhtad. Ma pesen juukseid maksimum 2-3 x nädalas ja ma tõesti ei ole mingi "rasvapea" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma jälle ei tea, miks mul neid siiamaani täissuuruses ei ole. :))

      Delete
  3. Minule jällegi meeldib väga kommentaare jätta, kuna tean, et see teeb teisel tuju kindlasti heaks! Vähemalt mina olen küll rõõmus kui mõni uus või vana lugeja jätab endast märgi maha, see vaid motiveerib!
    Kui aga on palju igasugu pusimisist, olen ka asja pooleli jätnud, sest ei jaksa viis korda erinevaid koode ja linke vajutada. Tuelb vaid loota, et sellised blogid mõistavad varsti, et vähe kommentaare on asja pärast. :)

    ReplyDelete
  4. jah, mõnikord on isegi nii, et kirjutan juba pika kommentaari ära, aga miskipärast kustutan selle... ja kommentaari tõusevad näpud trükkima tegelikult ainult siis, kui midagi head on öelda. miks siis mitte seda avaldada? veider-naljakas tõesti. mis puutub sellesse šampooni, siis ma olin ka nii rõõmus, kui seda taaskord pakis nägin. võtsin mingi aeg tagasi sügisel saadud miniversiooni trennis kasutamiseks ja tõepoolest ülimõnus šampoon, mille täissuuruses ostmist ma ka kaalun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kummaline fenomen. :) Kustutan ise ka pidevalt valmiskirjutataud kommentaare, aga miks... ei tea. :))

      Delete
  5. Jään väga ootama Lumene ripsmetuššide tulemust! Ja luban, et üritan parem blogijälgija olla ja oma mõtted tihedamalt pärast postituse lugemist kommentaariumisse kirja panna.

    ReplyDelete
  6. Kas see smokey eye Mf poolt on uus toode? Ma sain musta-valge otsaga sama toote millalgi pea aasta tagasi ühe tuttava kaudu, kes tootmises kuskil sees käpp on ja siis imestasin, et pole varem näinudki sellist toodet. Mulle ka meeldis, kuid läks hästi kiirelt nüriks ja sai otsa, korgid läksid ka ruttu katki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma ei eksi, tuli see toode 2010 aastal välja. Ma püüan siis ilusti hoida, et ei puruneks. :)

      Delete
  7. Ka minul on sama - kirjutan mõnikord kommentaari valmis ja siis mõtlen, et "ah, tegelikult, mis mul ikka tarka öelda, parem olen vakka" ja kustutan ära, kuigi midagi halba ma ju öelda ei taha. Tegelikult ju tean, et enamikule blogijatest valmistab tagasiside ainult rõõmu ja see ongi ausalt öeldes vist mu esimene kommentaar sinu supermõnusas ja toredas blogis :)

    ReplyDelete
  8. Awww, nii armas kommentaar, aitäh! :)

    ReplyDelete
  9. Nii palju huvitavaid tooteid! Eriti see Oriflame komplekt ning Lumene ripsmekad :) Ja tänu Sulle tean nüüd, mis šampooni järgmiseks proovida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu näed, nii tore, et sain kasulik olla. :)

      Delete
  10. Käisin Wellale juuksemodelliks ja sain ka kingituseks selle punase shampooni/palsami (värvitud juustele siis) + laki ja kuumakaitse. Ja no shampoon ja lakk on küll (Y) 100% oma hinda väärt.

    ReplyDelete
  11. Sa oled nii tore ja lahke. Su pildid on alati nii hästi välja tulnud ja sa oled ise ka imekaunis neiu :)
    Tahtsin küsida, et millist kaamerat kasutad ja kas sa tuunid ka oma pilte?

    Suured suured tänud ette ära
    Mariel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, eriti suur aitäh selle NEIU eest! :)) Kasutan Canon EOS 600D kaamerat ja teen pilte heledamaks ja teravamaks PhotoScape programmiga, teksti ja pilte lisan PicMonkey-s. ;)

      Delete
    2. suured suured tänud Sulle :)

      Delete

ShareThis